حالا این asus p6t deluxe v2 جریانش چیه؟
این main های بالا برای amd خوبه یا intel ?
حالا این asus p6t deluxe v2 جریانش چیه؟
این main های بالا برای amd خوبه یا intel ?
این asus p6t deluxe v2 چه جوریه؟
این main های بالا برای amd یا intel ?
مین خیلی خوبیه با قابلیت اورکلاک بالا و کلی امکانات دیگه...این asus p6t deluxe v2 چه جوریه؟
این مین برای پردازنده های Intel Core i7 (جدیدترین نسل CPU های Intel) طراحی شدهاین main های بالا برای amd یا intel ?
می تونی به این بخش مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه بخوام amd ببندم چه main ای رو پیشنهاد می کنین؟
دوستان اگه بخوام amd ببندم چه main ای رو توصیه میکنید؟
اصلا مادربوردی که i7 رو ساپورت کنه نخر این uktra_black یاد گرفته به تازه واردا و کسایی که میخوان کامپیوتر بخرن سی پی یو ریمارک i7 رو پیشنهاد می کنه تازه یه جا هم گفته بود که i7 هشت هسته دارهدر حالی که چهار هسته داره , خودم کلی تحقیق کردم و اصلا نیازی به تحقیق هم نیست روی خود جعبه CPU نوشته
EXTREME EDITION یعنی چهار هسته. تازه می گه که i7 از 300 هزار تومن شروع می شه جناب ultra_black اول برو یه چیزی رو یاد بگیر و تحقیق کن بعد به کسایی که نمی دونن بیا بگو اونی که 300 هزار تومن هست ریمارکه, , i7 اصل از 900 هزار تومن شروع می شه, حتما الان میاد دو تا بنچمارک نشون می ده یا می گه که کی گفته که i7 ریمارک هست برو از دو نفر خبره این کار بپرس , در ضمن اون بنچمارک ها برای i7 اصل هست نه ریمارک
تازه یه جا هم گفته بود که i7 هشت هسته داره
کاملا مشخصه اطلاعات و سواد شما!EXTREME EDITION یعنی چهار هسته.
من چیزی نمیگمتازه می گه که i7 از 300 هزار تومن شروع می شه جناب ultra_black اول برو یه چیزی رو یاد بگیر و تحقیق کن بعد به کسایی که نمی دونن بیا بگو اونی که 300 هزار تومن هست ریمارکه, , i7 اصل از 900 هزار تومن شروع می شه, حتما الان میاد دو تا بنچمارک نشون می ده یا می گه که کی گفته که i7 ریمارک هست برو از دو نفر خبره این کار بپرس , در ضمن اون بنچمارک ها برای i7 اصل هست نه ریمارک
دوستان خودشون قضاوت کنند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)