ممنون ولی کار نکرد (ارور میده).
ممنون ولی کار نکرد (ارور میده).
سلام.
قرار نشد تنبلی کنی.
API رو که گذاشتم. دیگه کدش کاری داشت؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
فکر کنم با جوابی آقا پیمان دادن مشکلت حل شده باشه.
برای اجرای اون فایل باید رو سیستمت دات نت نصب باشه.
موفق باشید.
سلام آقا پیمان واقعاً سپاسگذارم . باورکنید تنبل نیستم ، موضوع اینکه من زیاد با VB کار نکردم ، مخصوصاً با API ها مشکل دارم ولی تازگی ها درگیرش شدم وامیدوارم با کمک دوستان خوبی مثل شما پیشرفت کنم . البته با تمام این حرفها تونستم این دمو رو که یه بازی هست رو بسازم
این تصویرش + لینک دانلود
سلام.
نه نیازی به نصب دات نت نیست.
سلام فایلتونو دانلود کردم.
خودتون ساختین؟
ماشاالله.... مااشالله...
آفرین.
چندتا سوال:
با چه زبانی نوشتین؟
چقدر وقتتونو گرفت؟
عمراً صدسال دیگه بتونم همچین چیزی بسازم.
راستی آهنگش خیلی قشنگ بود.
موفق باشی دوست عزیز.
سلام دوست من ، خوب معلومه دیگه با VB نوشتم . بخاطر همین گذاشتمش تو این پست . ولی چه فایده بازم مشکلم با رزولیشن حل نشده . با کمک دوستان و پیمان عزیز الان میتونم بخوبی رزولیشن و فرکانس رو تغییر بدم ولی این کدها آیکون های دسک تاپ رو بعد از تغییر بهم میریزن . یه کد پیدا کردم که این مشکلو نداره ولی کد مربوط به فرکانس توش نیست . کسی میتونه کد فرکانس رو بهش اضافه کنه ؟
سلام.
یعنی میخوای بگی این بازی رو ساختی و یه تغییر کوچولو تو کدا نمیتونی بدی؟
موفق و سربلند باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو پست 14 به آقا پیمان هم توضیح دادم که تو VB تقریباً مبتدی هستم و چیزی که تو این بازی باعث تعجب شما شده بیشتر گرافیکشه . درسته که کدهای زیادی داره ولی اکثرشون از دستورات IF تشکیل شدن که یه چیز ساده و برای همه قابل فهمه . واما کدی که گذاشتید : تغییری که شما دادید همونیه که پیمان گفت یعنی فقط فرکانس رو توی لیبل نشون میده (دیگه تا اون حد هم مبتدی نیستم که نتونم این کپی/ پیست رو انجام بدم) . منظورم این بود که فرکانس ورودی اعمال بشه یعنی یه Text3 به برنامه اضافه بشه که فرکانس درخواستی رو بگیره و اونو اعمال کنه
باز هم ممنونم و براتون آرزوی موفقیت میکنم .
سلام.
این API یه پارامتر از همون تایپ میگیره. میتونی ابتدا با EnumDisplaySettingsA تنظیمات رو بگیری. تغییرات رو بدی و با ChangeDisplaySettingsA اعمال کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)