وایو معمولن توی زمینه ی کیفیت نمایشگر از بقیه ی مارکهای دیگه بهتره.. ولی در عمل باید مقایسه کنی و روی هوا نمیشه نظر داد..
وایو معمولن توی زمینه ی کیفیت نمایشگر از بقیه ی مارکهای دیگه بهتره.. ولی در عمل باید مقایسه کنی و روی هوا نمیشه نظر داد..
دوستان یه سوالی داشتم منم یه دونه می خوام که تقریبا شبیه به این تا÷یکه.میگم مدل
850e سونی از سری ar چه طوره؟قیمتش که خیلی مناسبه
سواتون خیلی به این تاپیک مربوط نمی شه. این مدلی هم که می گید خیلی چیز فوق العاده ای نداره در ضمن دقت کنید که نزدیک 3.8 کیلوگرم وزن داره. اگر قصد خرید دارید نیازها و میزان بودجه تون رو توی یه تاپیک جدید یا اینجا:
مطرح کنید تا بهتر بشه راهنماییتون کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیروز رفتم یه vostro 1520 خریدم. 1.350. کارت گرافیک خوبی نداره (geforce 9300) که البته برای کار من بسه. ولی cpu محشری داره t9550. کیفیت lcd هم خوبه.
ممنون از همه که پست های منو جواب دادن.
دوستان بنده هم يك لبتاپ با اين شرايط مي خوام منتها گيم زياد بازي مي كنم
به نظرتون 1640 بهترين گزينه هست يا نه ؟
اگه میخوای با 1640 گیم بازی کنی باید صبر کنی گرافیک 4670 بیاد براش بعد با اون بخریش![]()
سلامم..فقط مقدار رم گرافیکی ملاک نیستش.. اصل کاری GPU هستش و یه قدری هم نوع رم گرافیکی که GDDR3 باشه یا GDDR2.. گرافیک 1640 نه اینه خوب نیستش.. ولی واسه گرافیکهای سنگین و آینده نمیشه انتظار بالا داشتش. زیر 2 تومن گرافیک قوی هنوزوجود نداره.. بالای 2 تومن هم خیلی بندرت گرافیکهایی مثل 9800 گیر میاد..
از این لحاظ گفتن
من توي يكي از تاپيك ها يك همچين پستي داده بودم ولي كسي جواب نداد به اميد اينكه اينجا جواب بگيرم مطرح كردم
در ضمن از avecina.ir هم بابت جوابش تشكر ميكنم ويه سوالي هم داشتمكسي اينجا 1640 داره ؟
من مي خوام يكي بگيرم ولي الان 2 هفته هست كه اين دست اون دست مي كنم
شايد ميترسم انتخابم غلط باشه
بنده رشتم معماري هست و به همين خاطر از برنامه هاي نقشه كشي و گرافيكي زياد استفاده مي كنم
در ضمن گيم باز هم هستم تا حدودي
هارد هم برام مهمه در ضمن چون زياد سفر مي رم
لب تاپي مي خوام كه شارژش دير تر تموم شه
حالا با اين اوصاف 1640 رو انتخاب كردم ولي هر روز يه چيزي مي شنوم
يكي مي گه اين لب تاپ بعد از مدتي وسط برنامه هاي گرافيكي هنگ مي كنه
يكي مي گه كارت گرافيكش ضعيفه و خيلي از بازيهارو نمي تونه اجرا كنه (بعضي ها هم ميگن بازي هاي تاپ رو نمي تونه با حداكثر گرافيك اجرا كنه)
از جايي شنيدم كه اكثرا هاردشون دچار مشكل ميشه
در مورد شارژ هم اكثرا مي گن 1 ساعت دوام مياره
آيا اين حرف ها صحت داره ؟
آيا مي شه باتري 9 سل انداخت روش ؟
آيا گرافيكش ضعيفه؟
اگه انتخابم درست نيست خواهشا بگين تا برم سره يه مارك ديگه
الان شما جاي من بوديد با شرايط فعلي بازار 1640 رو انتخاب مي كرديد؟
Last edited by Saman.CLs; 14-07-2009 at 15:35.
من جواب سوالتون رو دادم!
صبر کن عزیز با گرافیک 4670 بگیر خیال خودتو راحت کن البته فکر نکنم با این گرافیک زیر 1800 بدن البته گارانتی زیگورات یا دلیران من گارانتی معمولی 1640 الان که 1699 هست رو قیمت دارم 1520
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)