اگه این ویروس مثله ویروس بلستر کار میکنه
هر وقت پیغام داد اینو تو ران بزن shutdown -a
شرمنده اگه اشتباه گفتم چون من ویروس رو ندیدم اما با توجه به این که میگید ریاستارت میشه باید از همون روش استفاده کنه
اگه این ویروس مثله ویروس بلستر کار میکنه
هر وقت پیغام داد اینو تو ران بزن shutdown -a
شرمنده اگه اشتباه گفتم چون من ویروس رو ندیدم اما با توجه به این که میگید ریاستارت میشه باید از همون روش استفاده کنه
سلام به دوستان و تشکر بابت جوای ها
عزیزان من سیف مود و این جور داستان ها رو رفتم ... رستور ، رستور رجیستر ، گود وین بک همه این ها رو تست کردم
و مسعود جان بلاستر میامد 59 ثانیه بهت وقت میداد ( معرفت هم معرفت ویروس های قدیمی )
این یهو یه کار میکنه که سیستم ریستارت میشه ...
دوست عزيز به احتمال خيلي زياد شما مشكل سخت افزاري داري و زماني كه سيستم ريست ميشه بطور اتومات يك فايل به اسم Dump در استارآپ قرار ميگيره كه بعد بالا اومدن ويندوز گزارش داده بشه . بعضي از آنتي ها اين فايل رو ويروسي تشخيص ميدن .
سلام
عزیز دلم سعید جان :
داداش پس خب چرا وقتی ویندوز عوض میکنم تا چند هفته مشکل نداره ؟؟؟..
بعد یهو سرکلش پیدا میشه ... البته خودم احتمال میدم این ویروس از یه سایت بخصوص که برای هک های یک نرم افزار هست به کامپیوتر م منتقل میشن
خب هر ویروسی یک انتی هم داره ...!!!
سلام
ببینید dumprep تروجان نیست...
شما برید به MyComputer > properties و گزینه های start up آن را طبق تصویر ضمیمه شده ، تغییر دهید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم همین احتمال میدم... چرا وسط سکلت کردن اهنگ ها یهو ریستارت میکنه ؟؟؟
فقط بعضی از mp3 ها اینطوری هست مثلا تا میری رو ترگ 3 ریستارت میکنه...
با سلام و تشكر
من هم فكر ميكنم مطلب شما درسته و اون دوستاني كه در آهنگهاي mp3 يا ويدئوهاي دانلود شده مشكل پيدا ميكنند به علت اشكال در خود اون فايلها هست كه اكثراٌ خراب هستند.
حاجی زیر خاکی بالا نیار!!
دوستان سلام
من امروز روی سیستم یکی از آشنایان اینو دیدم ، البته این از نوع بدش هست. این دقیقا میاد تو Startup و اصلا امان نمیده کاری کنی
اسم فایل Dumprep 0 -k هست که هرچقدر هم از توی استارت آپ و MsConfig پاکش کنی دوباره میاد ، دلیلش هم هست که اینا کرم های
داخلی اند یعنی ، راه فعالسازیشون از طریق باز شدن Explorer.exe خود ویندوز هست. حالا جالبیش اینه که این کرم خودشو بعد از نصب NOD32 و ریستارت بعد از نصب خودشو نشون داد !
حالا روش کار میکنم خبرشو میدم . البته اگه هنوز این مشکل را دارین.
من هم این مشکل رو پیدا کردم
به نظرم این فایل مرتبطه به پروسه ای به نام igfxpd32 که نود اون رو نمیشناسه ویروس ولی با هر پروسه ای اجرا میشه....از توی ریجستری و msconfig هم حذفیدمش من ولی کار نداد بازم ران میشه...کسی روش دیگه ای بلته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)