حیف شد..
خدا بیامرزدش
هر از چندگاهی یک نفر رو مسلمون میکنن.یه روز بریتنی.یه روز مایکل. فردا هم اوباما و ملکه الیزابت !
خواننده خوبی بود ولی یه خورده از گندکاریهاش کم میکرد خوب میشد.این آمریکایی ها علاقه دارن تا مشهور میشن خودشون رو نفله کنن همیشه
واقعا ناراحت شدم.
ببخشيد دوست عزيز! چه كار بدي تا حالا كرده، مگر اينكه به انسانهاي فقير و نيازمند در طول عمر خود بيش از هر كس ديگري كمك كرد؟
لطف كنيد قبل از پست مطلب فكر كنيد. واقعا كه...
روحش شاد باد...
مسلمان شدن و جنجال هایی که به پا شد و بعد ها معلوم شد همه تبلیغات یک جانبه ی رسانه ها بوده رو بذارید کنار ...
هنر مند خوبی بود ...
روحش شاد ...
اخر ما كه نفهميديم اين مرد بود زن بود
2 جنسه بود !!!
تغيير جنسيت داد ؟؟؟
يكي بگه چكاره بود !!
فقط می توانم در برابر این غم بزرگ کلمه تسلیت را به کار ببرم....تسلیت
دوستان عزيز!
كافيه يه سرچ تو ويكيپديا بزنيد تا همه اطلاعات راجع به مايكل را بدونيد.
مايكل دوجنسه نبود و فقط يك تبليغات منفي بر ضد او بود.
همچنين مسلمان نشده بود.
رنگ پوست خود را هم تغيير نداده بود بلكه يك بيماري پوستي بوده...
بابا شما چه قدر شايعه بلدين!
بدل کار بود دوست عزیز.اخر ما كه نفهميديم اين مرد بود زن بود
2 جنسه بود !!!
تغيير جنسيت داد ؟؟؟
يكي بگه چكاره بود !!
من نمیدونم چرا یک عده از چیزی که بی خبر بی اطلاع ندارن و هستن.سعی میکنن ذربارش نظر بدن.
ما کاری با مسلمونیش نداریم ولی مگه شما با چش خودت دیدی که کار بد بکنه؟یا اگه میتونی یه مدرک به ما نشون بده که دال بر کارای بدش باشه.
فرضا مایکل جکسون گناهکار ترین ادم جهان، این ادم نمیتونه سالای اخر عمرش توبه کنه ادم شه؟
ضمنا اون اهنگی که شما ازش شنیدی درباره اسلام و قران خونده بود که از خوبیهاشون میگفت
به نظر من تبلیغ بد برای دین اسلام مسلمونای متحجر وافراطی و ظاهر بین مثل پاکستانیا و افغانیا و خیلی هم از ایرانیهاست.به عقیده من این یه تبلیغ بد علیه دین مقدس اسلامه
واقعا درست میگیدبدل کار بود دوست عزیز.
من نمیدونم چرا یک عده از چیزی که بی خبر بی اطلاع ندارن و هستن.سعی میکنن ذربارش نظر بدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)