قیمت ها به مرور زمان تغییر می کنند و این به پایداری بحث لطمه می زنه.
قیمت ها به مرور زمان تغییر می کنند و این به پایداری بحث لطمه می زنه.
اره کاملا موافقم مخصوصا که مال من تولید نمی شه
سلام
با توجه به اینکه سیستم نمره دهی ویندوز ویستا (و ویندوز 7) اصلا یک سیستم علمی نیست و توانایی های اصلی یک سیستم رو نمی سنجه و صرفا یک نمره دهی بر اساس Specification هست، این تاپیک برای خرید نمی تونه کمک مناسبی باشه و حتی گمراه کننده هم هست.
منتقل شد به بخش "بحث و تبادل نظر"
اتفاقا" برعكس تكنولوژی این اعداد در ویستا بر اساس تكنولوژی شركت ساندرا كه یكی از بهترین نرم افزارهای بنچ ماركینگ را تولید می كنه هست.
فكر نكنم كسی دكتر هاردویر و سیس سافت ساندرا را نشناسه.
اونها هم كه به عنوان بنچ مارك استفاده میشن از همین متد استفاده می كنن.
همه هم به عنوان معیار كارایی بهش نگاه می كنن.![]()
Intel Core 2 Duo 2GHz 2MB
4GB DDR3 1066MHz,320GB HDD
Nvidia Geforce G105M 512MB
قیمتم 4/4/88 ،800 چوق !!!![]()
اینجا چند نکته وجود داره،
اول اینکه SiSoft Sandra به هیچ وجه یکی از بهترین نرم افزارهای بنچمارک برای فهمیدن Overall Performance نیست و بیشتر بررسی متمرکز انجام می ده. برعکس چیزی که در ویندوز ویستا می بینیم.
دوم اینکه این نمره ها Scaling مناسبی ندارند، یعنی ممکنه یک قطعه نسبت به یک قطعه دیگه بیشتر از 100 درصد قوی تر باشه ولی اختلاف امتیازشون فقط 0.3 باشه. این مسئله شدیدا در تست گرافیک و هارد ویستا دیده میشه. به علاوه اینکه تکنولوژی های جدید (Multithreading, Multi-GPU, ...) کوچکترین تاثیری در نتایج این تست ها ندارند!
سوم اینکه هیج بنچمارک معتبری نمی تونه همه قطعات رو در یک دقیقه تست کنه و نتیجه مناسبی بده، چون توابعی که باید تست بشن تا بشه ازشون نتیجه گیری کرد خیلی زیاد هستند.
اگه دقت کنید در هیچ Review مناسب لپ تاپ (یا بقیه قطعات) امتیاز ویندوز ویستا جایی نداره. چون همونطور که گفتم تست قابل اعتمادی نیست.
در کل برای تست مناسب و قابل اعتماد گرافیکی بهتره از 3DMark Vantage، برای تست هارد بهتره از HD Tune، برای تست هر فاکتور پردازشی هم از برنامه های تخصصی همون نوع پردازش، و برای تست Overall Performance به جای تست ویستا بهتره از PCMark Vantage استفاده بشه تا نتایج قابل قبول باشند.
در هر صورت همین معیار برای كاركرد ویستا و نرم افزارهای عادی كافی است
و میتونه در یك تخمین اولیه برای خرید نوت بوك به كار بره
به نظر من کافی نیست چون نشون دهنده هیچ چیزی نیست و این تست ها بر اساس نیازهای یک نرم افزار از منابع سیستم گرفته نمیشه.
تاپیکی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با نظرات کاربرها خیلی می تونه مفیدتر باشه نسبت به چند پنج عدد که حتی Scaling مناسبی هم ندارند.
این تاپیک صرفا برای این خوبه که یک آرشیو از این نمرات داشته باشیم، نه بیشتر!
دوستان اعداد ویستا را بگذارین
اعداد نسخه 7 فرق داره مثلا واسه من اعداد ویستا این هست
اعداد نسخه 7 این یكی
می بینین با هم فرق داره چون معیارها متفاوته
این هم اعداد مربوط به پی سی ویزارد
![]()
البته واسه من که شد 4 تو ویندوز 7 هست ها !!
اگه تو ویستا بذارم که 100 م رد میکنه !!!!!!!!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)