w910 گزینه ی خیلی خوبی هستش.جز میوزیک فن های برتر انتخاب شدش یادمه.اگه موزیک میخای همین بهتره.حالا دوربین 3مگا پیکسلی چیز خاصی نیستش الان نوبته 5 و بالاتر هستش
w910 گزینه ی خیلی خوبی هستش.جز میوزیک فن های برتر انتخاب شدش یادمه.اگه موزیک میخای همین بهتره.حالا دوربین 3مگا پیکسلی چیز خاصی نیستش الان نوبته 5 و بالاتر هستش
متشکر از همه دوستان. میرم که w910 بخرم. فقط به عنوان نظر خواهی آخر دوستانی که با w980 یا w960 کار کردند به نظرشون میارزه شصت هفتاد تومن اضافه بذارم روی 910 و یکی از اونها رو بخرم ؟ میدونم به هر حال اون دو تا بهتر هستند و بستگی به خودم داره که پول بیشتر بدم یا نه، ولی میخوام بدونم تفاوت قابل ملاحظه ای به خصوص از لحاظ کیفیت پخش دارند با 910 یا نه ؟
البته w910 برای موزیک پلیر انتخاب خوبی هستش.
با اینکه تو هدفون عملکردش عالی هست ولی صداش تو اسپیکر تعریفی نداره.
اگه به صدای بلند تو اسپیکر عادت داری به نظر من طرف w910 نرو.
به نظر من شما با همون 200 تومن میتونی از علاءالدین w980 هم گیر بیاری که نسبت به w910 هم جدیدتره و هم رم بیشتری داره.
w910 تا 4gb رو ساپورت میکنه ولی w980 مموری داخلی 8gb داره.در ضمن w980 اف ام ترنسمیتر هم داره که باعث میشه مشکل نبود جک 3.5 میلیمتری رو برطرف کنه.
نه اتفاقا همه کارم با هدفونه. ضمنا شهرستانم و به علا دین دسترسی ندارم. همینجا یک کاریش میکنم
در مورد این اف ام ترنسمیتر یک کم توضیح میدید ؟
w910 رو از یک منبع موثق شنیدم که کشویی هایی اریکسون کیفیت ندارند. زود خراب میشند. بین w960 با w980 کدوم رو انتخاب کنم ؟
من دوستم w910 داشت.خودمم 5310 داشتم.اگه برای موزیک میخوای شک نکین و 5310 رو بگیر.صدای عالی داره.صدای 910 توی هدفون به بلندیه 531 نیست ولی توی کیفیت در یه سطحن.
5310 چنده الان ؟
نمیدونم والا.من سال پیش دستم بود.الان n85 دارم.
منم شنیدم که کشویی های سونی اریکسون لق میزنه ولی شک دارم به این قضیه
980 هم گزینه ی بدی نیستش.اف ام ترنسمیتر آهنگهای روی گوشی رو میفرسته رو موج fm رادیو .بردش هم زیاد نیست.واسه ماشین خوبه فقط
5310 قدیمی شده.اگه وسوسه شدی 5310 بخری و رفتی طرف نوکیا لاقل صبر کن 5630 بگیر که از 5310 خیلی بهتره.صداش هم میگن بد نیست البته هنوز به ایران نرسیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)