من که با این سریال رابطه برقرار کردم
برخلاف یوزارسیف فیلم جالبیه
البته کارگردان با سوادی داره
بر خلاف سلحشور
خیلی عالی
خوب است
قابل قبول
خیلی ضعیف
من که با این سریال رابطه برقرار کردم
برخلاف یوزارسیف فیلم جالبیه
البته کارگردان با سوادی داره
بر خلاف سلحشور
بچه ها چه جور فیلمیه من تا حالا ندیدمش ارزش دیدن داره که وقت بزارم؟؟؟
یه چیز که دوستان هم گفتن همون دکورش هست که واقعا معلومه روش کار شده حداقل از اون دکور تالار توی یوسف خیلی بهتر بود و یه صحنه ای هم بود که عیسی به یه درخت تکه داده بود اونم صجنه ی زیبایی بود ولی ای کاش یکم هیجان بیشتر تو فیلم بود کارگردانشم واقعا باسوادتر از سلحشور هست سلحشور نمیشه باهاش حرف زد تا انتقاد از فیلمش کرده بودن همین کانال یکم هم نشون داد دادش اومده بود بالا و انواع چرت و پرت به منتقده گفت.
تو این سریال، حضرت مسیح (ع) تو بچگیش پرنده درست کرد بعد بهش دمید و زنده شد ، کسی میدونه این اتفاق واقعا تو اون سنش افتاده یا نه ؟
بله دوست گلم.واقعیت داره و تو قرآن هم به این داستان اشاره شده.
کل موضوع که بله ، سوال من درباره سن حضرت مسیح بود و اینکه واقعا تو این سن بوده یا نه .
راستش همه جا اشاره شده که اولین معجزه درست کردن گلی به شکل پرنده است که به اذن خدا زنده می شه.ولی به این اشاره نشده که تو چه سنیه ولی مطمنا منابعی که برای ساخت این فیلم استفاده کردن خیلی گسترده و موثق هست!!!و واقعیت داشتن این موضوع تو این سن چیز بعیدی نیست برای کسی که تو گهواره صحبت کنه!!!کل موضوع که بله ، سوال من درباره سن حضرت مسیح بود و اینکه واقعا تو این سن بوده یا نه .
Last edited by mahdistar; 21-07-2009 at 10:42.
به نظر من اينم يه سياست هست در ادامه سياست هاي مدار صفر درچه و يوسف پيامبر ! تا سرتا تهش يهودي ستيزيه متاسفانه ! نميدونم در اين فيلمها چرا فقط ميخوان يهودي ها رو بد جلوه بدن !
دوست عزیز تو این فیلما چیزی به نام یهودی ستیزی وجود نداره ، اگرم چیزی وجود داشته باشه صهیونیسم ستیزیه .
یهودی با صهیونیسم فرق داره ، مثلا تو مدار صفر درجه ، دو نوع یهودی وجود داره ، یا تو یوسف پیامبر ، دو نوع یهودی هستش .(بگذریم که آخر یوسف پیامبر خیلی بد دیالوگ یهودا رو نوشته بودن . خیلی بی ربط بود) ، تو این فیلم هم درسته هنوز صهیونیسم به وجود نیومده ولی این شخصیتای منفی اخلاق صهیونیسمارو دارن .
در ضمن یهودی خوبم تو این فیلم هست مثل یحی (ع).
در کل فیلم جالبیه ، دقیقا حال و هوای اون دورانو داره ، جای خوبی فیلمو ساختن ، دقیقا آب و هوای مدیترانه ای داره ، با اینکه بیشتر بازیگرا نابازیگر هستن و تجربه ی اولشونه ولی خیلی خوب بازی میکنن .
Last edited by hopee; 22-07-2009 at 12:38.
کاملا درسته اگه دوستمون دقت می کردن حتی هر دفعه تو تبلیغات مدار صفر درجه در مورد یهودی که 2گروه هستند که یکیش صهیونیسم هست ،صحبت میشد.یهودی با صهیونیسم فرق داره ، مثلا تو مدار صفر درجه ، دو نوع یهودی وجود داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)