از همه لحاظ 206 صندوقدار برتره سرعتی هم xu7 هیچوقت به tu5 نمیرسه
از همه لحاظ 206 صندوقدار برتره سرعتی هم xu7 هیچوقت به tu5 نمیرسه
110SD اسبه اما سمند 97 اسب بخار و به گفته ی کارخونه سمند تا 185 و 206 SD تیپ وی 1 193 تا میتونه بره
دوست عزيز من چند دفعه بايد بگم ؟؟ سرعت فقط به قدرت ماشين بستگي نداره !! اگه خواستي بيشتر واست توضيح ميدم .از همه لحاظ 206 صندوقدار برتره سرعتی هم xu7 هیچوقت به tu5 نمیرسه
شتاب 206 به خاطر وزن كمتر و موتور قويتر بيشتره ولي توي سرعت توسط سمند لوله ميشه !!!
دوست من اون سرعت ، سرعتيه كه ماشين بدون اينكه فشاري بهش بياد ميتونه بره !!! اگه قبول نداريد ميتونيد سرعت ماشين رو تا ته پر كنيد بعد با GPS اندازه بگيريد .110SD اسبه اما سمند 97 اسب بخار و به گفته ی کارخونه سمند تا 185 و 206 SD تیپ وی 1 193 تا میتونه بره
دوست من اون سرعت ، سرعتيه كه ماشين بدون اينكه فشاري بهش بياد ميتونه بره !!!
من این حرفتونو قبول دارم حتی این مساله در روآ یا اردی هم صدق میکنه اما میشه کمی در مورد این که سمند sd رو در دور های بالا چطور مغلوب میکنه؟؟؟ به قول شما لوله میکنه... دلیلشو کامل توضیح دهید.
ببين دوست من توي سرعت ضريب آيروديناميك خيلي مهمه . كه ضريب آيروديناميك سمند از 206 كمتره پس در نتيجه كمتر هم جلوي باد مقاومت ميكنه !!! اگر به بدنه سمند توجه كنيد ميبينيد كه يه حالت دوكي شكل داره ( < ) بازم اگه متوحه نشديد توي پيغام خصوصي بيشتر براتون توضيح ميدم .
قربانت محمد
206 صندوقدار هم با اینکه فاقد کیسه هوا و سیستم ضد قفل هست ولی چهار چرخش دیسکی هست و کلا از لحاظ ایمنی قابل قبوله .
کی میگه 206 صندوقدار فاقد کیسه هوا و سیستم ضد قفل هست؟؟ اولا که 206 sd مانند نمونه هاچ بک در 6تیپ تولید میشه که تیپ های v1و v20 , v2 ساده و تیپ های v8 v9 v10 فول اپشن هستند که در بین انها
v2 , v10 دوگانه سوزه و تیپ v9 دنده اتوماتیکه
در ضمن در نمونه های فول اپشن علاوه بر کیسه هوا و کمربند ایمنی سه نقطه ای پیش کشنده سیستم ترمز EBD/ABS وجود داره![]()
قیمت تیپ v9 چند هست؟
مرسی
تو دوره های 19 میلیون هستش
سمند ال ایکس ماله بابابزرگاست
206 اس دی بخر بعده یه مدت یه رینگ توپ بنداز روش و کمی هم کم کوپش کنم ببین چی میشه بلادل
از هاچ بک هم بهتر میشه
ببين دوست من توي سرعت ضريب آيروديناميك خيلي مهمه . كه ضريب آيروديناميك سمند از 206 كمتره
میشه بفرمایید ضريب آيروديناميك 206sd چنده که شما میفرمایید از سمند کمتره؟
این از اطلاعات من و شما با اضافه کردن ضريب آيروديناميك 206sd کاملش کنید
زانتيا = 0.34
پژو 405 = 0.31
سمند = 0.34
بنظرم اونی که شما میگید مربوط به ضریب اصطحکاک هستش نه ضریب آیرودینامیک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)