عزيزم كوتاه بيا
شما ببخش
كم اين تهيه كنندگان Nfs-mw رو ضايع كن گناه دارن
عزيزم كوتاه بيا
شما ببخش
كم اين تهيه كنندگان Nfs-mw رو ضايع كن گناه دارن
با اين حرفت موافقم . براي همينم نسخه ي جديدشو دادن بيرون Need for Speed Most Wanted Black Editionنوشته شده توسط HAW3D
در اصرع وقت لینکشو می ذارم دنلود کنی با حجم 4000مگابایت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه ی بازم جدیدترش : با حجم 2500 مگابایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید حالشو ببرید .
البته تا اونجایی که من میدونم این ورزن فقط برای کنسولها برای عقب نماندن از دیگر بازیها است
چون ورزن های کنسول این بازی واقعا یک عجله کاری به تمام معناست
یک اشکال دیگر بازی که همتان متوجه ان شدید دیده نشدن ماوس در بعضی مواقع است
جالب اینجاست مسعولان
EA Games
گفته اند این یک بازی تراحی شده برای کنسول است
کم نمیارند
EEart
بچه ها يه چيزي برام عجيبه من گرافيكم 64 nvidia gforce 2 ولی در صورتی که همه جا نوشته 128 به بالا ولی رو کامپیوتر من خیلی خیلی راحت میاد
مستر
بايد خلاف كني تا دنبالت بيفتن . وقتي سرعتت زير سرعت مجاز در آن خيابان هست كه دنبالت نمي افتن!!!
مردشي تو اپشن كيفيت گرافيك بازي رو ببر بالا اونوقت ببين كه كامپيوترت چه جوري ريپ مي زنه!!!نوشته شده توسط hamidak
نه راست ميگه، چقدر الكي تو دلم بهش فهش دادم.
ولي تمام بازي ها گاهي او قات قاط ميزنن. مرحله رو ريستارت كردم دوباره درست شد.
![]()
اولا" بگو اینو رو چی بازی میکنی .دومآ" مشکل ماوس خیلی اعصاب خورد کنه . سوما" چرا نشون دهنده رادار کار نمیکنه.راستی مثل اینکه تا حالا مرحله 2 تعقیب رو رد نکردی تا ببینی چه دماری از روزگارت در میارن.
راستی توی این عکسا یه چیزه عجیبی هستش با این که کاندیشن 3 هستش ولی هنو ز ماشینهای پلیس همون اولی هستن .
در مورد کارت گرافیکی 64 میکشه ولی با کیفیت پایین .من با 128 هم نمیتونم کیفیتش رو بالا ببرم (مشکل من رم هستش 256)
Last edited by rami_hemi; 02-07-2006 at 07:26.
منم این مشکلو داشتم دوستان یه سر به سایش بزنید پچشو بگیرید تا از هر چی پلیسه متنفر شید .
یه نگاه به سرعتت بنداز
تو اگر یه گوشه وایسی یا اروم حرکت کنی
کسی باهات کاری نداره
جیگر!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)