تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 41

نام تاپيک: N97 - IPHONE 3G - HTC HD و یا i8910 Omnia HD

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

مرسی از همه، مخصوصاً ninja3000sh
    یک سئوال آخر و ختم کلام : دی
    آیا ارزش داره بخاطر دوربین 8 مگ و چیزهای دیگه‌ی OMNIA HD ، اون رو بجای IPHONE انتخاب کنم؟
    اگر دوربین رو کنار بذاریم، چه امکاناتی از این دو گوشی نسبت به اون یکی چشمگیر تره؟
    شرمنده بخدا اینقدر سئوال می پرسم، تا نوه و نتیجمون قراره قسط بده باید تحقیق کنم خب : دی
    آیفون فقط تو سیستم عامل برتری داره و دوال تاچ بودن امنیا اچ دی هم سیستم عامل خوبی داره
    تو یه ویدیو سرعت وبشو با آیفون مقایسه کرده بود سریع تر بود (البته iphone 3g )
    سرعت جی پی اسشم عالیه یعنی زیر سقفم خیلی سریع وصل میشه که فکر نمیکنم آیفون جی پی اسش انقدر قوی باشه
    به جز این موارد ال سی دی بزرگتر و با کیفتتر داره
    اسپیکر استریو داره
    مموری میخوره
    بلوتوث داره
    رو دوربینشم که واقعاً میشه به عنوان یه دوربین کامپکت حساب کرد همین طور فیلم برداریش

2. 4 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مرسی داداشی
    تمام ویدیو ها رو دیدم، مخصوصاً اون که سرعت OMNIA HD رو با N97 مقایسه می کرد.
    من منکر تاچ فوق العاده آیفون نیستم، اما بعضی چیزاش حرس آدم رو در میاره مخصوصاً بلوتوثش!!
    این هم باید توجه داشته باشم تو ایران زیاد آیفون به کار نمیاد، امکاناتش رو نمی شه همش رو استفاده کرد.
    دل و می زنیم به دریا ببینیم چی می شه. N95 ام این دوستانمون که دور میدون هستن جدیداً، زحمتش رو کشیدن : دی
    این یکی رو می زارم تو گاو صندوق!!!

این هم ویدیو تبلیغاتی Omnia HD که دیدنش خالی از لطف نیست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باز هم تشکر از همه.

4. این کاربر از NAKOOT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

مرسی داداشی
    تمام ویدیو ها رو دیدم، مخصوصاً اون که سرعت OMNIA HD رو با N97 مقایسه می کرد.
    من منکر تاچ فوق العاده آیفون نیستم، اما بعضی چیزاش حرس آدم رو در میاره مخصوصاً بلوتوثش!!
    این هم باید توجه داشته باشم تو ایران زیاد آیفون به کار نمیاد، امکاناتش رو نمی شه همش رو استفاده کرد.
    دل و می زنیم به دریا ببینیم چی می شه. N95 ام این دوستانمون که دور میدون هستن جدیداً، زحمتش رو کشیدن : دی
    این یکی رو می زارم تو گاو صندوق!!!

این هم ویدیو تبلیغاتی Omnia HD که دیدنش خالی از لطف نیست
    کد:
    باز هم تشکر از همه.
    پس شد همون امنیا اچ دی ؟
    اگه عجله نداری یکم صبر کن تا قیمتش متعادل بشه

6. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

پس شد همون امنیا اچ دی ؟
    اگه عجله نداری یکم صبر کن تا قیمتش متعادل بشه
    آره
    الان حدوداً قیمتش چند هستش؟ سپردم که بپرسن برام هنوز جواب ندادن، شما می دونی؟
    یک و سیصد، یک و دویست رو دارم قیمتش رو حدودی، اما دقیق نه.
    یادش بخیر اون زمان که N95 خریدم قیمتش همین حدود بود!!!
    اصولاً هر زمان من یه چیزی رو خریدم دو - سه روز بعدش خورد تو سر مال افت شدید قیمت پیدا کرد!!!
    بر عکس رفیقامون هرچی می خرن حکم طلا پیدا می کنه!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

آره
    الان حدوداً قیمتش چند هستش؟ سپردم که بپرسن برام هنوز جواب ندادن، شما می دونی؟
    یک و سیصد، یک و دویست رو دارم قیمتش رو حدودی، اما دقیق نه.
    یادش بخیر اون زمان که N95 خریدم قیمتش همین حدود بود!!!
    اصولاً هر زمان من یه چیزی رو خریدم دو - سه روز بعدش خورد تو سر مال افت شدید قیمت پیدا کرد!!!
    بر عکس رفیقامون هرچی می خرن حکم طلا پیدا می کنه!!!
    گوشی های سامسونگ قیمتشون زود افت میکنه یکم صبر کنی به 800 تومنم میرسه
    الان تو ایران که خیلی کم پیدا میشه اگه مایکروتل بیاره به قیمت واقعیش میرسه اگه هم محدودیت مالی نداری همین الان بخر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

مرسی از همه، مخصوصاً ninja3000sh
    یک سئوال آخر و ختم کلام : دی
    آیا ارزش داره بخاطر دوربین 8 مگ و چیزهای دیگه‌ی OMNIA HD ، اون رو بجای IPHONE انتخاب کنم؟
    اگر دوربین رو کنار بذاریم، چه امکاناتی از این دو گوشی نسبت به اون یکی چشمگیر تره؟
    شرمنده بخدا اینقدر سئوال می پرسم، تا نوه و نتیجمون قراره قسط بده باید تحقیق کنم خب : دی
    ه نظر من دوربین یه گوشی 12 مگاپیکسل هم که باشه جای یه دوربین عکاسی رو نمیگیره!

دوربین گوشی یعنی استفاده در مواقع ضروری!

من 6 ماه بود منتظر 12 مگاپیکسلی ها بودم که بیاد هرچی فکر کردم دیدم آخرش یه دوربین عکاسی میخوام.واسه همین آیفون گرفتم که یه دوربین هم کنارش بگیرم.3.2 مگاپیکسل کارم رو تو مواقع ضروری راه میندازه

آیفون فقط تو سیستم عامل برتری داره و دوال تاچ بودن امنیا اچ دی هم سیستم عامل خوبی داره
    تو یه ویدیو سرعت وبشو با آیفون مقایسه کرده بود سریع تر بود (البته iphone 3g )
    سرعت جی پی اسشم عالیه یعنی زیر سقفم خیلی سریع وصل میشه که فکر نمیکنم آیفون جی پی اسش انقدر قوی باشه
    به جز این موارد ال سی دی بزرگتر و با کیفتتر داره
    اسپیکر استریو داره
    مموری میخوره
    بلوتوث داره
    رو دوربینشم که واقعاً میشه به عنوان یه دوربین کامپکت حساب کرد همین طور فیلم برداریش
    درسته HD ال سی دی بزرگتر داره ولی تو کیفیت نسبت به آیفون فکر نکنم برتری داشته باشه.فقط تو محیط بسته یه کم بهتره ولی زیر نور آفتاب...

مولتی تاچ بودن هم که یه مزیتیه که با خیلی چیزها نمیشه عوضش کرد...مخصوصا موقعی که داری بازی میکنیو وبگردی و ...

مشکل بلوتوس آیفون هم خیلی وقته حل شده
    یه ایراد دیگش هم فیلم برداری بود که اونم حل شده.وی جی ای 30 فریم...

به حر حال نظر خودته دوست عزیز.هرچی گرفتی مبارکت باشه

10. این کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

درسته HD ال سی دی بزرگتر داره ولی تو کیفیت نسبت به آیفون فکر نکنم برتری داشته باشه.فقط تو محیط بسته یه کم بهتره ولی زیر نور آفتاب...
    سامان جون ال سی دیه اچ دی به توی محیط بسته کاملا بهتره از ایفونه....!!!

و در کل به نظر من توی ایران ایفون زیاد به کار نمیاد چون بیشت قابلیتهاش بودن استفاده میمونه....
    Last edited by Ali_BlueBoy; 24-06-2009 at 17:36.

12. 2 کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سامان، این حرفت رو که می گی دوربین گوشی به درد نمی خوره رو قبول ندارم، من گرافیست هستم، با دوربین همین N95 عکس گرفتم هلوو!!!
    البته ادیت عکس بی تاثیر نیستش، نمونش رو توی لینک زیر ببین، عکسی که پارسال گرفتم از دوستم احسان با N95

کد:
    این عکس هم با D70 نیکون:

کد:
    البته من به هیچ وجه عکاس نیستم و عکاسی هم بلد نیستم.
    بعد 2سال تازه دستم اومد تنظیمات رو چی بذارم تا بهترین عکس رو داشته باشم، عکس ماکرو هم گرفتم جواب داده!!
    نمی گم دوربین گوشی جایگزین دوربین عکاسی، نه هرگز!! اما دست کم نگیر دوربین موبایل رو.

یه بحث دیگه هم اینکه سامان من واقعا از اپل خوشم میاد، حتی دیشب می خواستم آیفون بگیرم، اما واقعا اینجا کارایی نداره.
    نمی دونم بخدا گیج شدم!!! اما من عجیب از این HD خوشم اومده. با اینکه فیس خوبی نداره اما گوشی مردونه ای هستش به نظر من. اگه من رو توجیح بکنی که چرا آیفون، حتماً می رم سراغش.
    مخلصیم
    Last edited by NAKOOT; 24-06-2009 at 21:31.

14. این کاربر از NAKOOT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ای خدااااااااا این سامسونگ می خواد سکته بده من رو!!!!
    این I8000 رخش رو ببینید:
    صفحه 3.7 اینچی
    پردازشگر 800MHz
    و از همه مهمتر ویندوز موبایل 6.1
    من برم خودکشی کنم!!!!! این هیولاست!!!!
    یکی به این سامسونگ بگه کم محصول بده من بدبخت حق انتخاب داشته باشم!!!! من غلط کردم خواستم گوشی بگیرم!!! 2 روز دیگه صبر کنم سامسونگ لپ تاپ موبایل می ده بیرون!!! اما حیف HD نداره!!
    دوستان سامسونگ باز، آیا این آخرین گوشی امسال سامسونگ هستش یا از این خفن تر تو راهه؟
    و آیا I8000 یعنی همین مدل خوبه یا I8910 ، البته ظاهراً این مدل، نمی دونم والا!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اینترفیس امنیا اچ دی بد نیست که بعضی چیزاشم مثل آیفونه مثلاً موزیک پلیرش که آلبوما رو رد میکنی ....

اینم مقایسه دوربین 8510 با canon 950is ( اون موقع که دوربین رو خریدم فکر کنم 320 تومن بود که با کیف و روکش ال سی دی و یه مموری 2 گیگ یه 370 تومنی شد بعدشم پا شدم رفتم یه مموری 8 گیگ واسش گرفتم 40 تومن با مموری 8 گیگ 1 ساعت فیلم میگیره )
    کیفیت عکسا مثل همه اصلاً یادم نیست کدومش مال 8510 بود

17. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •