تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: نصب 3d accelerator کارتهای گرافیک

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام سینا جان
    من ما کمی جریانمون با هم فرق می کنه
    ۱-من از ubuntu استفاده می کنم و در اون چیزی به نام xconfig وجود نداره
    برای اعمال تغییرات در xserver (xorg)i من از دستور dpkg-reconfigure xserver-xorg استفاده می کنم که در suse وجود نداره
    شما در suse با چه دستوری این کار رو انجام می دید؟
    ۲- کارت گرافیک من از خانواده r100 هستش (radeon7000) و در اون چیزی به نام fglrx وجود نداره (این برای 8500 به بالاهه)
    برای من فقط glx و xdri هستش
    اصل قضیه هم اینه که من باید یکی از این درایور ها رو نصب یا فعال کنم که مشکل اینجاست که چون کارت گرافیک قدیمیه درایورش سخت پیدا میشه
    ولی برای 8500 به بالا که خیلی سرراست هستش
    آیا شما fglrx -kernel module رو خودتون دانلود و نصب کردید یا اینکه در خود توزیعتون به صورت پیش فرض وجود داشته و شما فقط تنظیمات رو انجام دادید؟

مشکل شما هم فکر می کنم همونطور که majrix گفت باشه یا اشتباه در تنظیمات
    آیا شما با استفاده از منبع یا راهنما این تغییرات رو انجام دادید؟ سعی کنید یک راهنمای معتبر پیدا کنید و تنظیمات رو درست انجام بدید
    نقل قول نوشته شده توسط navid_gh
    آقا اگه میشه بگید چی کار کردید
    چون منم همین مشکل رو دارم
    کارت گرافیک من
    nVidia Grforce4 4000 MX
    هست و درایورش رو نصب کردم و در بازی های 3d میره فقط این فعال نیست
    راسیتی باری ها رو بدون مشکلی اجرا میکنه
    یه کمک
    اگر بازیهای 3d بدون مشکل اجرا می شه پس از کجام می دونید که 3d accel نصب نیست؟
    توی گوگل سرچ کنید مطمئنا منابع خوبی برای راه اندازی 3d کارت گرافیکتون پیدا می کنید
    موفق باشید

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

fglrx -kernel module رو من نصب نکردم و صلا ازش چیزی نمیدونم من فقط درایور ati رو نصب کردم و با استفاده از اموزشش پیش رفتم اون دستوری که صفحه ی قبل نوشتم هم بعد از نصب درایور طبق راهنمای خود سایت اجرا کردم و واسه کانفیگر کردن درایور هستش و من هم با تغییر دادن تنضیمات مختلف با استفاده از اون دستور بالا اخره 3d رو فعال کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط rootnt
    اگر بازیهای 3d بدون مشکل اجرا می شه پس از کجام می دونید که 3d accel نصب نیست؟
    توی گوگل سرچ کنید مطمئنا منابع خوبی برای راه اندازی 3d کارت گرافیکتون پیدا می کنید
    موفق باشید
    توی cedega موقع تست قرمز می زنه؟
    راستی من اینو سرچ کردم 3D Accelerator nVidia GeForce4 MX 4000 linux چیز خوبی پیدا نکردم
    بنظرتون چی سرچ کنم خوبه؟

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

برای فعال کردن 3D مسیر زیر طی کنید
    SaX2 / desktop / 3D Acceleration / change configuration / Enable 3D features

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط m a j r i x
    برای فعال کردن 3D مسیر زیر طی کنید
    SaX2 / desktop / 3D Acceleration / change configuration / Enable 3D features
    عزیز این اجرا می شه
    بعدا دوباره خودش غیر فعال می کنه

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

rootnt جان در پوست قبلی گفته بودم که منfglrx -kernel module رو نصب نکردم ولی الان که نگاه کردم دیدم چیزی که از سایت ati دانلود کردم همینی هستش که شما نوشتین و چیزی که من بعد از نصب این بسته تنضیم کردم xconfig نبوده بلکه xorg.config بوده

m a j r i x جان اون فونتی که معرفی کردی رو نگفتی چه جوری نصبش کنم تو خود بسته هم اشاره ای بهش نشده بود

navid_gh عزیز این یه کاپی از فایل xorg هستش که بای کارت nVidia تنظیم شده تنها چیزی که چیدا کردم همین بود با فایل xorg.config که تو سیستم خودت هست مقایسش کن شاید کمکت کنه
    در هرحال شما باید با استفاده از یه دستور که من نمیدونم چی هست(فکر کنم به کارت گرافیک بستگی داره واسه همین اون دستوری که قبلا بهت گفتم کار نکرده)رو تنظیمات این فایل کار کنین تا تری دی فعال بشه همون کاری که من کردم

فایله رو یادم رفت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آقا من بدبخت شدم رفت
    من تنظیمات رو انجام دادم و قبل از اینکه آقا سینا این فایل رو بده
    من با سرچ یک دستی به همین فایل زدم و ریست کردم بعد تنظیمات خوب شده بود و سرعت چرخ دنده خیلی زیاد شده بود که بازم قرمز زد
    ولی بگذریم من کامپوتر رو خاموش کردم و بعد از مدتی که تو ویندوز بودم ا.مدم برم لینوکس که یه زده حال خوردم
    سیستم می خواد بره برای گرافیکی شدن سیاه میشه و میره دوباره تو قسمت نوشتاری
    من از طریق همین نوشتاری بودن دوباره فایل رو unistall و install کردم ولی تاثیری نداشت و نیامد بالا
    من چی کار کنم
    با تعمیر از طریق سی دی 1 میشه کاری کرد
    یه کمکــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــی برسونید

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

اقا نوید زیاد خودت رو ناراحت نکن برای یاد گیری باید اشتباه کرد و با مشکلات رو به رو شد من هم چند بار سیستمم به هم ریخت و صفحه نمایشم همه چی رو تیکه تیکه نشون میداد و موس هم کار نمیکرد اما چون قبلا از فایلی که می خواستم تغییر بدم بک اپ گرفته بودم تونستم با کلید های شورت کات سوزه فایل بک اپ رو برگردونم و چند بار هم که مجبور شدم لینوکس رو از اول نصب کنم که با این کار نزدیک به یک گیگ برنامه از دست دادم ولی عوضش یه چیزایی هم یاد گرفتم

حالا شما هم اگه از فایل تون بک اپ گرفته باشین فکر کنم بتونین سیستم رو به حالت قبل برگردونین (تذکری که قبلا بهتون دادم و گفتم یه کاپی قبل از تغییرات از فایل بگیرین) البته من هنوز اونقدر نمیدونم که بگم چه جوری میشه فای بک اپ رو جایگزین فایل فعلی کرد منتظر دوستان وارد تر باشین و فعلا برین تو محیط ویندوز

راستی دوستان من الان دارم با لینوکس فارسی مینویسم هر چند مشکلم هنوز پا برجاست ولی تونستم کار خودم رو راه بندازم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sina88
    اقا نوید زیاد خودت رو ناراحت نکن برای یاد گیری باید اشتباه کرد و با مشکلات رو به رو شد من هم چند بار سیستمم به هم ریخت و صفحه نمایشم همه چی رو تیکه تیکه نشون میداد و موس هم کار نمیکرد اما چون قبلا از فایلی که می خواستم تغییر بدم بک اپ گرفته بودم تونستم با کلید های شورت کات سوزه فایل بک اپ رو برگردونم و چند بار هم که مجبور شدم لینوکس رو از اول نصب کنم که با این کار نزدیک به یک گیگ برنامه از دست دادم ولی عوضش یه چیزایی هم یاد گرفتم

حالا شما هم اگه از فایل تون بک اپ گرفته باشین فکر کنم بتونین سیستم رو به حالت قبل برگردونین (تذکری که قبلا بهتون دادم و گفتم یه کاپی قبل از تغییرات از فایل بگیرین) البته من هنوز اونقدر نمیدونم که بگم چه جوری میشه فای بک اپ رو جایگزین فایل فعلی کرد منتظر دوستان وارد تر باشین و فعلا برین تو محیط ویندوز

راستی دوستان من الان دارم با لینوکس فارسی مینویسم هر چند مشکلم هنوز پا برجاست ولی تونستم کار خودم رو راه بندازم
    آره اینو قبول دارم هر اشتباهی یک چیزه تازه برای یادگیری به همراه داره
    من از اون فایل یه کاپی گرفتم فقط نمی دونم چطوری برش کردونم جای اصلیه
    از آقا روت نت و ماجریکس جان خواهش دارم کمک؟

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خوب چطوری backup گرفتی؟
    همونطوری هم به حالت اول برگردونش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •