بابا تو اين مملكت ديگه كسي به كسي رحم نداره ، من اگه جات بودم يه جوري طرف رو ميشستم ميزاشتمش كنار كه ديگه جايي زنگ نزنه !
پول مفت ريختي تو حلقوم اينا !
بابا تو اين مملكت ديگه كسي به كسي رحم نداره ، من اگه جات بودم يه جوري طرف رو ميشستم ميزاشتمش كنار كه ديگه جايي زنگ نزنه !
پول مفت ريختي تو حلقوم اينا !
آمار اینی رو که تو پست 9 نوشته بودم () در آوردم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید بالای 2 ماه ازشون بخری + 15 تومن هزینه راه اندازی (که هنوز نفهمیدم چرا می گیرن!) ، بعد از 1 ماه دوندگی این رو بهت می دن.
هیچ ساپورتی در کار نیست.
حرف هم بزنی میگن بهت مجانی دادیم، روت هم زیاده؟ (اون 1 ماه + 15 تومن رو هم یادشون می ره!!!)
همین!
این چه حرفیه عزیز من؟؟؟این چه مدیه باب شده هر کی سر ادم کلاه میذاره فوری میگیم تقصیر خودته؟؟؟
کم کم داریم به جایی میرسیم که یه روز که از تو خیابون رد بشیم ماشین بزنه بکشتمون بعدش بگن تقصیر خودت بود
از خیابون رد شدی!!!!
د همین بی تفاوتی من و شماست همین شل گرفتن ماهاست که این کلاهبردارا رو جری تر می کنه.
کلا تو مملکت که دلالی و کلاهبرداری پر سود ترین شغل هست و این وسط این شرکتهای به اصطلاح خدمات!!! اینترنتی هر کاری دلشون بخواد میکنن.به نظر من از قصد دست اینا کاملا باز گذاشته شده تا مردم رو از اینترنت زده کنند و کمتر و سخت تر استفاده کنند.
شما که میگی برو از اینترنت adsl معتبر استفاده کن.من از تمامی سرویس های اینااستفاده کردم و باید بگم اونا هم تو کلاهبرداری چیزی از این کارتی ها کم ندارن.فقط سرعتشون بیشتره.
ميفهمم چي ميگي ، خدا لعنتشون كنه ، همه با هم دست به يكي كردن دزد شدن
دزدي كه حتما نبايد بيان دست تو جيبت كنن ،اين هم نسل و روش جديد دزديه ديگه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)