تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: Fight Night Round 4

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض اجرا نمیشه

با سلام

بعد از دانلود فایل های رپیدشیر در کل یک فیل میده که اسمش هست 4E56BC35AA6283A5336E95373244F25C21DE28D3
    و ÷سوندش هم نامعلومه

چطوری اجراش کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یعنی یه نفر اینجا نیست به داد ما برسه؟

مدیر کجایی؟

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام

بعد از دانلود فایل های رپیدشیر در کل یک فیل میده که اسمش هست 4E56BC35AA6283A5336E95373244F25C21DE28D3
    و ÷سوندش هم نامعلومه

چطوری اجراش کنم؟
    بازی برای 360 هستش .
    رو pc که اجرا نمیشه
    برای بازیرو 360 هم باید رو یه dvd 9 double layer باید رایت کنی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

سلام دوستان
    واقعا باورم نمیشد وقتی که این بازی رو بذارم داخل XBOX 360 وانجامش بدم این چنین منو متحییر کنه!گرلفیک عالی-گیم پلی بسیار جذاب در گیر کننده و سریع-صدا گذاری بی نظیر-جو بسیار عالی-توجه به جزییات-فقط بخشی از مزیت های FIGHT NIGHT ROUND 4 هستن.شخصیت ها خیلی واقعی طراحی شدن.از همون ابتدایی که وارد بازی می شید اولین انیمیشن بازی رو می بینید که بسیار زیبا طراحی شده.برای کسانی که برای اولین باز وارد بازی میشن یک بخش تمرینی هم قرار داده شده که با بسیاری از تکنیک ها آشنا میشید.آهنگ های بازی بسیار زیبا هستن.بعد از اون اگه بخواین یک مسابقه ی ساده داشته باشید با اولین کسی که روبرو میشید اسطوره ی ورزش بکس محمد علی (کلی)(Keley) هست با قدرت 92 که فقط یک نفره که قدرتش از محمد علی بیشتره که اونم در وزن های سبک تره!چهره ها بسیار عالی طراحی شده.قبل از ورود به بازی می تونید.تعداد راندها یا زمان راندها رو مشخص کنید!یا سالنی که بازی درش برگزار میشه.سپس وارد بازی میشید و این گرافیک عالیه بازی که چشمان شما رو نوازش میده!بازی شروع میشه!تنهای عرق کرره ی بکسر ها!اما انواع سیستم مبارزه ی موجود در بازی!شما با حرکت آنالوگ به هر سمت شاهد یک نوع صضربه خواهید بود.مثلا اگه آنالوگ رو به سمت شمال غربی یا شما شرقی ببرید یک مشت ساده زده میشه.اگه ربع داریره باشه یک مشت از بغل و اگه نیم دایره باشه یک ضربه ی دلچسب آپرگاد!اگر در همین حین دکمه ی RB رو هم بگیرید مشت ها کمی سنگین تر میشن.البته باید مواظب باشید اگه در برابر مشت شما دفاع بشه یا مشت به حریف نگیره مقدار زیادی از استقامت شما می تونه کم کنه!در بازی قابلیت گارد گرفتن و جا خالی دادن هم هست اما نکته ی جالب اینه که شما از هر دوی این حالت ها می تونید با هم استفاده کنید.گارد بگیرید و جا خالی بدید!یک نوع ضربه هست که من واقعا دوست دارم شاید تمام کسانی که این بازی رو انجام دادن دوست داشته باشن.اگه شما در حینی که حریف می خواد مشت بزنه گارد بگیرید یا جا خالی بدید یک زوم کوتاه انجام میشه و شما می تونید یک ضربه ی فوق العاده دلچسب رو به حریف وارد کنید و صفحه یک لحظه طلایی رنگ میشه و یک صحنه ی دیدنی به وجود میاد اگه بتونید آپرگاد سنگین بزنید که دیگه چیزی از حریف باقی نمی مونه!اما شما به چند طریق می تونید حریف رو ناک اوت و ضربه فنی کنید.اول اینکه ضربه ای که می زنید این قدر قوی و به موقع باشه که حریف یک راست بیفته.دوم اینکه با یک ضربه ی سنگین خط آبی حریف رو به قرمز تبدیل کنید و این قدر بزنید تا خط قرمز تمام بشه و دشمن بیفته یا اینکه با زدن ضربات به جا و سریع خط آبی رو کم کنید تا تمام بشه بعد از اینکه تمام شد خط آبی به قرمز تبدیل میشه و بعد باز هم بزنید تا خط قرمز تمام بشه و حریف بیفته.معمولا در بازی حالت دوم بیشتر اتفاق میفته.حالا اگه حریف شما با یه ضربه ی درست و حسابی شمارو نقش بر زمین کرد.شما باید تا 10 از سر جاتون بلند بشید.به طوری که یک صفحه ی تار جلوی شماست (همون دید شما در اون لحظه) صدای ماتی میاد (صدای شمارش داور) و باید به یک نوار کو قسمت پایین و وسط صفحه هست توجه کنید...از قرمز شروع میشه بعد زرد وسط نوار سبزه وبعد دوباره نوار زرد میشه و قرمز.باید برای خودتون تجسم کنید.شما باید آنالوگ رو به چپ یا راست (بسته به موقعیت)تکون بدید تا نوار به سبز برسه بعد همون موقعی که به سبز رسید بلند بشیدبا حرکت آنالوگ به سمت بالا.لازم به ذکره هر بار که شما بیفتید این کار بسیار سخت تر میشه.و اگر 3 بار به زمین بیفتید بار سوم بلند شدن از روی زمین دیگه تقریبا غیر ممکن به نظر می رسه.اما شما در بین هر راند استارحت هم دارید می تونید هر یک از سه نواری رو که براتون گذاشته بسته به تشخیص خودتون اضافه یا کم کنید.اما در حین در گیری با حریف اگه با محمد علی بازی می کنید می بینید که بعد از یک جا خالی و وارد کردن یک ضربه ی جانانه تماشا چیان یک صدا علی علی رو تکرار می کنن.بازی با درجه ی آخر بسیار سخته با مدتی تمرین می تونید به سختی پیروز بشید اما اگه 1 هفته تمرین نداشته باشید دیگه نمی تونید به این راحتی ها حریف رو شکست بدید من خودم تجربه کردم.اصلا نتونستم حریفم رو شکست بدم بعد از 1.5 هفته بازی نکردن. 3 بار شکست خوردم.درجات سختیه بازی هم بسیار عالی جذاب و متناسبه!بعد از اینکه حریف رو روی زمین می اندازید صحنه آهسته میشه و می تونید از زوایای مختلف مشت خوردن حریف رو ببینید پرتاب شدن خون یا آب دهان و همچنین موجی که روی صورت حریف ایجاد میشه یا پرتاب شدن عرق بدن بیار تماشایی دیدنی و عای کار شده.در یک بی نظیره!صحبت های مربیان در بین هر راند یا در میان بازی هم خوب کار شده.همچنین شما در بازی می تونید از حرکت نا جوان مردانه ی سر زدن هم استفاده کنید البته باید طوری بزنید که داور متوجه نشه و گرنه بعد از 3 بار فهمیدن داور بازی به نفع حریف تمام میشه.اما این ضربه در بعضی مواقع می تونه به داد شما برسه در بعضی مواقع به داد حریف بستگی به این داره که داور بفهمه یا نه!شما وقتی که لازم باشه برای اینکه حریف نتونه شما رو به زمین بیندازه یا برای اینکه استقامت شما در حین بازی به حال اول برگرده میتونید حریف رو بچسبید.بعضی وقتا خیلی حال آدمو می گیره ولی به شدت به جذابیت و واقعیت بازی کمک می کنه!
    اما در آخر باید بگم وقتی که این بازی رو به پسر خالم نشون دادم تحت تاثیر گرافیک قرار گرفت هر چند خیلی اهل گیم نیست و گفت آیا ممکنه گرافیک از این هم بیشتر بشه؟!یعنی واقعا دیگه می خواد به کجا برسه بیشتر از این؟گفتم یک روز از این هم بهتر میشه.واقعا هزار آفرین به EA به خاطر این شاهکار
    موفق باشید

5. 3 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •