ببین امنیا اچ دی یه چیز متعادل بین دوربین و امکانات دیگس و فقط مثل ساتیو رو دوربینش تاکید نشده و نسبت به آیفونم دوربین بهتری داره و اسپیکر استریو و...
اگه دوربین مهمه به نظر من امنیا اچ دی بگیر که دیگه نخاد یه دوربینم بگیری
Iphone 3GS
Satio ِیا Omnia HD
یه گوشی دیگه که این پایین مینویسم...
ببین امنیا اچ دی یه چیز متعادل بین دوربین و امکانات دیگس و فقط مثل ساتیو رو دوربینش تاکید نشده و نسبت به آیفونم دوربین بهتری داره و اسپیکر استریو و...
اگه دوربین مهمه به نظر من امنیا اچ دی بگیر که دیگه نخاد یه دوربینم بگیری
میبینم که جمع همه جمع اینجا !!
....
اگه بی خیال دوربین بشی
سی پی یو هر 3 تا سرحاله
از نظر
طراحی هم به نظر من امنیا اچ دی در سطح پایین تری از آیفون وساتیو هستش
اما ال سی دی
ساتیو پایین تراز باقیه چون خازنینه و تی اف تی
از بین آیفون و امنیا اچ دی باز هم آیفون بعلت عملکرد عالی در زیر نور خورشید بالاتر قرار میگیره
بریم سراغ سیستم عامل
براستی مک یا سیمبین؟
مک سیستم عامل روونیه ولی عالم گیری اش به اندازه سیمبین نیست و هنوزم نظر مثبت من بیشتر رو سیمبینه
یه نکته دیگه
هوم اسکرین ساتیو و اچ دی با این که یه سیستم عامل دارن فرق داره
اما در مورد نکات مهم تر
اپل بازم خوب کار کرده و گاف های مضحکی مثل نداشتن کپی پیست و..... رو برطرف کرده اما مک هنوز کامل نیست
مولتی تاچ فعلا فقط در اختیار اپل هستش (هر چند که پالم هم یه مدال داده بیرون که ممکنه دعوای حقوقی پیش بیاد)
بیشتر امکانات آیفون با سرور مخابراتی خوب معنا پیدا میکنه
خب با جمع زدن امتیازات بالا و همچنین نکته مهم در نظر نگرفتن دوربین مثل تری جی اس رو پیشنهاد میکنم
اونم با یه کنترت مبارکت باشه
شیرینی ما فراموش نشه !
ضمنا تاکید می کنم در ایران تری جی اس چیز چرتی است در مقابل اچ دی و ساتیو اما در دیار شیطان بزرگ وضع فرق میکنه!!!
تو youtube سرچ کنید یه مقایسه بین ال سی دی آیفونو امنیا اچ دی هست زیر نور آفتاب امنیا اچ دی بهتر عمل میکنه پس از نظر ال سی دی امنیا اچ دی با داشتن ال سی دی بزرگتر و رزولوشن بالاتر و amoled بودن از آیفون بهتر عمل میکنه
فکر کنم زیر نور آفتاب آیفون بهتر بود و تو فضای بسته امنیا...(دقیق یادم نیست)
آدیت.اینم ویدیوش :ولی مولتی تاچ بودن یه مزیته که با هیچی نمیشه عوضش کرد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saman65; 22-06-2009 at 01:21.
راستی یه ویدیو از سرعت Iphone 3gs ببینیم هم بد نیست...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اقا سامان. این سایت اختصاصی OMNIA HD هست که توش مقایسه این گوشی با بعضی گوشیای دیگه بصورت ویدئو گذاشته شده. خدا رو چی دیدی شاید فردا مقایسشو با ایفون جدید بذارن.یه سری به این سایت بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سامان جون معلومه که تو مملکت اجنبی ها آیفون بهتره
علی ریسر که ترکود و همه چیز گفت
ولی به شخصه اینترفیس آیفون به همه گوشی ها ترجیح میدم
ولی خب بعد از آیفون این همه گوشی اومد که همشون خواستن از روی آیفون کپی بزنن از طراحی هاشون بگیر تا اینترفیساشون ولی خوب هیچ کدوم نتونستن با آیفون رقابت کنن
Satio رو بیخیال تا بخواد بیاد خز شده![]()
اول به نظر من 3GS بعد هم HD .
گوشی بعدی خودمم هم 3GS هستش .
علاوه بر cpu نگاهی هم به گرافیک بندازید....![]()
باورم نمیشه
امیر خودتی!!!!!!!!!!
راستی این جنس بدنش تغییر کرده؟؟
چون تو 3g میگفتن که بعد از یه مدت ترک میخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)