و البته سوپر مديرها
و البته سوپر مديرها
واقعا ؟ یعنی نمی تونن ببینن ما تو پیغام خصوصی چی می گیم ؟ اگر هم عضو یک گروه نباشن نمی تونن توش رو ببینن ؟
پیغام خصوصی فقط قابل دیدن برای خود کاربر هست اما پستهای گروه اجتماعی و یا پروفایل قابل دیدن هست.
درسته میدونم.پیغام خصوصی فقط قابل دیدن برای خود کاربر هست اما پستهای گروه اجتماعی و یا پروفایل قابل دیدن هست.
یعنی اگه توی پیغام خصوصی فحش و فحش کاری با هم بکنیم.مدیرا هیچ دخالتی نمیتونن بکنن؟؟؟!!
من منظورم اینه که اگه الکی تو ترش پست بدیم ایرادی که نداره؟؟؟حتی اگه مدیرا ببینن؟؟
آخه نوشته
میگم یهویی اونجا یه چی نذاریم بعد یهویی مدیرا بیان همه ی تاپیکای ترشمون رو پاک کنن.محلی موقت برای تاپیک هايی كه به زودی حذف میشوند! فقط شروع کننده تاپیک قادر به مشاهده ی تاپیک های خود است
ایرادیم نداره مدیرا ببینن.
مگه مدیرا اونا رو میخوان چی کار؟؟اگرچه که چیز خاصی هم نیست.
در رابطه با فعالیت های غیر قاونی در پیغام خصوصی مثل فحاشی و ... میتونید گزارش تخلف رو کلیک کنید تا یک نسخه از پیغام خصوصی برای ما ارسال بشه و ما بررسی خواهیم کرد
در ترش امکان ایجاد تاپیک توسط کاربر وجود نداره ...
برای موارد خصوصی پیشنهاد میکنم از آدرس ایمیلتون به خودتون ایمیل ارسال کنید که کاملا هم خصوصی و در اختیار خودتون هست ...
ویرایش شد..........
Last edited by MAJ€€D; 22-06-2009 at 13:12.
فقط تو خونه به هارد کامپیوتر دسترسی دارم!مگه هارد کامپوترت چشه ؟؟
ممنون خیلی واضحه.در رابطه با فعالیت های غیر قاونی در پیغام خصوصی مثل فحاشی و ... میتونید گزارش تخلف رو کلیک کنید تا یک نسخه از پیغام خصوصی برای ما ارسال بشه و ما بررسی خواهیم کرد
برای موارد خصوصی پیشنهاد میکنم از آدرس ایمیلتون به خودتون ایمیل ارسال کنید که کاملا هم خصوصی و در اختیار خودتون هست ...
آره ولی امکانش هست که یه پست جدید تو یه تاپیکی که رفته ترش بدیم.ولی امکان ویرایشش نیست!!در ترش امکان ایجاد تاپیک توسط کاربر وجود نداره ...
..............
طبق گفته دوستان فکر کنم ایرادی نداره که تو ترش پست بدیم.پس من این کارو میکنم با اجازه.برای اطلاعات محرمانه هم از ایمیل استفاده میکنم.
ممنون از همه
مشکلی نیست ... میتونید در تاپیک به ترش رفته یه سری یادداشت بنویسید اما ممکنه یه روزی این ترش پاکسازی بشه و ....
در هر صورت من فکر میکنم بهترین روش همون ایمیل زدن به خودتون باشه برای یادداشت های خصوصی و ...
اگه ايرادي نداره چرا گروه درســـت نميكني براي خودت ...ایرادیم نداره مدیرا ببینن.
مگه مدیرا اونا رو میخوان چی کار؟؟اگرچه که چیز خاصی هم نیست.
راحتتري كــه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)