مگه ماسکه کردن فقط برای پس زمینه ی روشن به کار نمی ره ؟
مگه ماسکه کردن فقط برای پس زمینه ی روشن به کار نمی ره ؟
سلام به همه
خوب دوست عزیز بستگی به بک گراند کار داره .سلام ميشه لطفا دقيق تر ومو به مو توضيح بديد. من عكسي ديدم بكگراند رو تغيير داده بود بعد حتي تارهاي مو مشخص بود ولي بگراندش عوض شده بود.ميدونيد چطور تا اين حد دقيق ميشه كار كرد؟![]()
خیر دوست عزیز ، برای همه رنگی مورد استفاده است .مگه ماسکه کردن فقط برای پس زمینه ی روشن به کار نمی ره ؟
ماسک کردن به معنی پوشاندن هست .
این مقدار بستگی به کار خودتون داره ولی من خودم اعداد کمی را قرار میدهم مثلا اعداد بین 0 تا 2(البته بیشتر صفر چون جزئیات بیشتری را میگیره.) کلا بین ابزار های دستی برای برش، Polygonal Lasso بهترینه. ولی برای کار شما (به قول این دوستمون در لینک زیر)، بهترین راه حل استفاده از براش های Nature و استفاده از ابزار Clone Stamp است و حتی شما می توانید به جای استفاده از براش های Nature، خودتون یک براش به شکل تار مو را طراحی کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی توی فتوشاپ CS4 بر خلاف CS3 در منوی فی؟لترش، گزینه extract وجود نداره!
Last edited by pcforlife; 22-06-2009 at 00:50.
سلام...
بله، وجود نداره.
ولی شما میتونید با نصب پلاگینش، اونو داشته باشید. ( قسمت ضمیمه ها )
موفق باشید♥♥♥
یه فایل به نام ExtractPlus هست ... میه بگید کجا باید کپیش کنم ؟ ( مبتدی م دیگه )
سلام...
بعد از اینکه فولدر مربوط رو از حالت زیپ خارج کردید، اونو در مسیر پلاگین های فتوشاپ ( مسیر زیر ) کپی کنید.
X:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS4\Plug-ins
X= درایو مربوط
موفق باشی♥♥♥
خیلی خیلی ممنون ... کاش میشد بعضی وقتا از بعضی پستا دو بار تشکر کرد
يعني به تيره و روشني بگراند بستگي داره يا يكنواخت بودن رنگ ان.اگه جايي اموزشي سراغ داريدادرسبديد
به نظر من ایکسترکت از همش بهتره کارش اسان و عالیه
قط میخواد یک ابذاری مثل قلمو را برداری و بعد دور مو بکشی دیگه تمومه!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)