اگه امشب هم برزیل-ایتالیا رو گزارش نکنه حتما یه اتفاقی افتاده!
اگه امشب هم برزیل-ایتالیا رو گزارش نکنه حتما یه اتفاقی افتاده!
تابستون نشده ! :دينه بابا فکر بد نکنید عادل که هرسال تابستون داره میره اروپا حتما امسال هم رفته ...
خوب فردا که میشه !تابستون نشده ! :دي
اقا من حوصلم سر رفت از بس صدای این مزدک رو شنیدم ! :دي صداش قشنگه ها ! ولی متاسفانه هی گوشه کنایه می زنه !!: دي
اونم حرفی نیست ! ولی خیلی داره گزارش می کنه دیشب ( فک کنم) بازی عراق بود علیفر بود یه حالی کردیم !! :دي
الان هم هنوز تي وي ما توش مزدک داره !![]()
باور میکنید وقتی خیابانی گزارش میکنه ؛ من صدای tv رو خفه میکنم ، (مثل این بازی اسپانیا -آمریکا )
مرتیکه هی میره تو نتیجه هی پیش بینی های صدتا یه غاز میکنه ، گزارشتو کن مغزمونو به قول بچه ها پوکوندی
(آفریقای جنوبی برزیل رو بزنه ؛ انگار تخم مرغ شانسیه)
من شنیدم عکسش رو بین افرادی که در تظاهرات حضور داشتند دیدند و اخراجش کردند ...
چون سايت ها و روزنامه هاي كه دوست عزيزم اشاره كرده بسيار در تبديل كردن هرچيز و هركسي به مخالف و همچنين سياسي كردن مسايل سابقه طولاني دارند براي همين من باورم نميشه كه چنين چيزي حقيقت داشته باشه... اينجور اخبار كه به نظر همون "Fake News" هستش به وسيله شايعه پراكني پيرامون افراد مورد علاقه مردم در راستاي ايجاد فضاي رواني ير ضد يك گروه خاص صورت ميگيره!!
میرباقری ممنوع التصویر شدن خیابانی و فردوسی پور را رد کرد.
به گزارش تابناک معاون سیما درباره ممنوع التصویر بودن برخی مجریان و گزارشگران ورزشی صدا و سیما به دلیل فعالیتهای انتخاباتی، گفت: ممنوعالتصویر بودن آقایان فردوسیپور و خیابانی دروغ است؛ تا همکاران ما دو هفته سفر بروند شایعات شروع میشود.
هاشم رضایت، قائم مقام مدیر شبکه سه سیما نیز در پاسخ به این پرسش توضیح داد: هر سال که لیگ فوتبال شروع میشود، آقای فردوسی پور هیچ کجا نمیتواند برود و در طول هفته باید مدام فیلم بازیها را جمعآوری و بررسی کند. بنابراین تنها فرصتی که ایشان برای استراحت دارند، تعطیلی لیگ است. ما تنها در یک بازی ملی از ایشان دعوت کردیم که با اکراه آمدند؛ بنابراین ترجیح میدهند در تعطیلات به سفر بروند و به کارهای دانشگاهی خود برسند. آقای خیابانی هم تعهد دادند که برای برنامه ضبطی به شهرستان بروند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)