ايني كه شما مي گي رم داخلي هستشمنظورم از رم حافظه داخلی نبود ... رم گوشی که سرعت گوشی به اون بستگی داره
برا 6220 128 مگ هست ولی برای 78 ... 96 مگ هستش...
رم (حافظه موقت)هر دو گوشي يكي هستش
ايني كه شما مي گي رم داخلي هستشمنظورم از رم حافظه داخلی نبود ... رم گوشی که سرعت گوشی به اون بستگی داره
برا 6220 128 مگ هست ولی برای 78 ... 96 مگ هستش...
رم (حافظه موقت)هر دو گوشي يكي هستش
البته فک کنم اون دوستمون درست میگه مال 6220 مقدارش 128 هست
ولی زیاد تفاوتی با n78 ایجاد نمیکنه
بازم میگم اگه دوربین برات مهمه برو 6220 رو بخر اگه نه تو خرید n78 شک نکن
اصلاً رم گوشی تاثیری تو سرعتش نداره فقط باعث میشه که بتونید همزمان چندتا برنامه رو باز کنید
فکر نمیکنم 96 مگابایت کم باشه آخه 8510 با رم 128 مگ در حالت عادی 70 مگ خالی داره و بعد باز کردن چندتا برنامه به 50 مگ میرسه پس 96 مگ هیچ مشکلی ایحاد نمیکنه
من هم يه تسك منجير روي n78 نصب كردماصلاً رم گوشی تاثیری تو سرعتش نداره فقط باعث میشه که بتونید همزمان چندتا برنامه رو باز کنید
فکر نمیکنم 96 مگابایت کم باشه آخه 8510 با رم 128 مگ در حالت عادی 70 مگ خالی داره و بعد باز کردن چندتا برنامه به 50 مگ میرسه پس 96 مگ هیچ مشکلی ایحاد نمیکنه
تو اوج كار وقتي داري يه fifa 2009 بازي مي كني و در اين حين اهنگ هم گوش مي كني و يه اس ام اس هم جواب مي دي و خود تسك منجير باز هستش با برنامه قفل گذاشتن باز 71 مگ خالي هستش
نه .. نه ..
رم ان 78 ...96 مگ هست ولی 44 مگ از اون خالی هستش ...
اصلا به هیچ وجه امکان نداره این رم شما 71 مگ خالی داشته باشه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رم گوشی من که 128 هست وقتی مستر ریست می کنم حدود 85 مگ خالی داره بعد که برنامه هام و انگیج رو نصب می کنم حدودا 66تا69 مگ خالی داره ...
Last edited by *M!L4D*; 21-06-2009 at 20:51.
برادر من اگه عكس از تسك منجير بزارم كه 80 مگش خالي بود چقدر مي دي؟![]()
اصلا این 2 گوشی قابل مقایسه نیستن !
معلومه که 6220 سرتره .
باهات موافق نیستم دوست خوبم......دیگه مسلمه که 78 سره....به خیلی دلایل که اگه بگم تا صبح طول میکشه....
در باره رم هم بگم که رمشون فرق میکنه.....ماله من کلش 89 تاس که 47 تاش خالیه......
خوش باشید
سلام
لازم دونستم این پست رو بدم تا بعضی از دوستان روشن بشن
N78 کلا" 96 مگ حافظه موقت (رام) داره که حداکثر حدود 48 مگ اون آزاده (برای اجرای همزمان برنامه)
و همچنین دارای حدود 75 مگ داخلی برای نصب برنامه هست.
6220 کلاسیک هم با توانایی بیشتر در این زمینه دارای 128 مگ حافظه موقت که حداکثر حدود 80 مگ اون آزاده (برای اجرای همزمان چند برنامه) و اینکه در حدود 120 مگ حافظه داخلی برای نصب برنامه داره...
شاد باشید![]()
منم نظرم 78
-
کلا جزو بدیهیجاته فک کنم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)