ممنون از همه ی دوستانی که راهنمایی کردن، خصوصا میلاد عزیز که Bitrate رو هم گفتن.در مورد برنامه Windows Movie Maker هم باید بگم چون تو هر ویندوز یه ورژنش هست و این ورژنی که من دارم خوب نتونست تبدیل کنه، من برنامه ی Total Video Converter رو برای تبدیل پیشنهاد می کنم.سرعت و تنظیماتش هم به نسبت از movie maker بیشتره.چون Total Video Converter هم ورژن های مختلف داره و ورژن 3.14 (به نظر من) از بقیه ورژن هاش بهتره، این ورژن رو (با حجم 7 مگ) براتون آپلود کردم تا شما هم استفاده کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
این هم آموزشش:
بعد از اینکه از قسمت New Task، گزینه ی Import Media Files رو انتخاب کردید، فایل ویدیویی مورد نظرتون رو انتخاب کنید(تصویر 1).به محض انتخاب فایل این صفحه ظاهر می شه (تصویر2) حالا از اینجا WMV رو انتخاب کنید.از پنجره ی باز شده گزینه ی Settings رو انتخاب کنید.(تصویر 3 که محل ذخیره ی فایل هم با رنگ زرد مشخص شده.) از پنجره ی باز شده، از تب های Video Option و Video Resize می تونید Bitrate و سایز کلیپ رو انتخاب کنید.در آخر هم با زدن دکمه ی Convert Now کلیپ تبدیل می شه.
تصویر 1:

تصویر 2:

تصویر 3:

تصویر 4:

در مورد معرفی برنامه هم باید این نکته رو عرض کنم که چون این تاپیک تبدیل به یه تاپیک جامع در مورد اجرای WMV تو سری 60 ورژن 3 شده، به نظرم اومد که اگه یه برنامه ی کم حجم و بی عیب و نقص هم معرفی بشه به جامع بودن تاپیک کمک می کنه.
باز هم ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن.چون من نمی دونستم گوشیم می تونه WMV هم پخش کنه و جایی هم نخونده بودم،این تاپیک خیلی بهم کمک کرد.