اصلا خودم فردا میرم به قول دوستان خفتشو میچسبم.
حالا شماره پلاک رو از کجا فهمیدی ؟؟خودت دیدی؟یا کسی بهت گفته؟
آخه از طرز بیانت انگار خودت ندیدی.
اصلا خودم فردا میرم به قول دوستان خفتشو میچسبم.
حالا شماره پلاک رو از کجا فهمیدی ؟؟خودت دیدی؟یا کسی بهت گفته؟
آخه از طرز بیانت انگار خودت ندیدی.
بهترین پیشنهادو بهت میکنم.برو ...حالشو ببرد.........دوست من فکر میکنی داری کجا زندگی میکنی...اینجا ایرانه....مطمئن باش...همین الان بیخیال بشی بهترین کارو کردی........اگه میخوای بری دنبالش...باید..کفشه آهنی داشته باشی...(کفش آهنی:......کنایه از کلی وقت .....حالو حوصله خیلی زیاد)که از کلانتری بری اون کلانتری رو...راهنمایی ...بیمه...آقا دیروز در حالی که ماشینم پارک بوده کنار خیابون، یه ماشین اومده زده به ماشینم و در رفته .
شماره پلاک و نوع ماشین رو دارم. به نظرتون میتونم کاری کنم و آیا ارزشش رو داره؟
آخرشم میرسی به این حرف که کاش بیخیال میشدم.....اینا نظر من بود..میتونی به هیچ کدومشون گوش نکنی....![]()
کاملا درسته مخصوصا قسمت اینجا ایرانه !(البته اگه خسارت زیاد نیست)
دوست من اگه خسارتت بالای100 تومن هستش برو دنبالش
والا وقتی که رو این کار میزاری ارزشش بیشتر از خسارتته !
حتما بايد دنبالش بري .
حتي اگه خودت وقت نداري يه نفر شرخر پيدا كنم كه حالشو بگيره .
سعی بیهوده به از خفتگیست
برو گزارش بده.
احتمال زیاد پیدا نمیشه، ولی وظیفه و فرهنگ حکم میکنه که اقدامی حداقلی داشته باشیم.
![]()
با سلام و تشکر بابت جواباتون
آقا چند روز پیش رفتم راهنمایی گفتن باید بری کلانتری. رفتم کلانتری گفتش باید بری دادگاه شکایت بنویسی و خودت پیگیری کنی. رفتم دادگاه که شکایت بنویسم گفتن که باید بری شورای حل اختلاف.
هنوز هم نرفتم اونجا ، نمیدونم چکار کنم؟
خسارت هم بین 150 تا 200 هسش. ولی مسئله پولش نیست ،اگه مونده بود که میگتم برو ولی حالا چ.ن رفته دوست دارم پیگیری کنم ولی خیلی آدم رو نامردا میدوونن.
نمیخوام ناامیدت کنم......ولی این اولشه....حالا حالا ها باید بدوییآقا چند روز پیش رفتم راهنمایی گفتن باید بری کلانتری. رفتم کلانتری گفتش باید بری دادگاه شکایت بنویسی و خودت پیگیری کنی. رفتم دادگاه که شکایت بنویسم گفتن که باید بری شورای حل اختلاف
سلامم..از من میشنوی تو هم بزن به ماشینش و در رو..
همونقدر که اون آسیب زده نه بیشتر
چونکه باید ثابت کنی اوون زده به تو نمیشه که هرتکی یقه ی یکی را بگیری که بگی این زده.کارشناس رنگ خبره هم میتوهه از بقایای رنگ مونده روی بدنه ی ماشینت تا یه حدودی اثبات کنه![]()
حتما به پلیس اطلاع بده. شماره پلاک و نوع ماشین رو که داری قضیه حله. ایکی ثانیه گیرش میارن.
البته یکم دوندگی داره باید هی بری و بیای و پرونده و اینجور حرفا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)