من asp زیاد کار نکردم ولی اگر php می خوای کار کنی باید از html شروع کنی ، بعد php کار کنی و بعد از اون بهتره بری سراغ javascript و حتی Ajax
من asp زیاد کار نکردم ولی اگر php می خوای کار کنی باید از html شروع کنی ، بعد php کار کنی و بعد از اون بهتره بری سراغ javascript و حتی Ajax
سلام
Ajax و کلاً زبانهای کلاینتی اصولاً ارتباط خاصی با نوع زبان سروری ندارند و با هر زبان و پلتفرم سروری قابل پیاده سازی و استفاده هستند.ajax رو نميشه رو asp پياده كرد؟
(ضمناً یاد اوری میکنم که شرایط زبان ASP کلاسیک با ASP.Net جدید کمی متفاوت است و این دو معادل و یکی نیستند.)
ميشه اميدوار بود كه ASP هم روزي Opensource بشه؟
سلام
ساختار کد نویسی asp کلاسیک بسیار شبیه php است.
و محصولات نهایی asp درست مانند php کدباز هستند.
یعنی مثل php کلیه کدهای asp هم در فایلهای متنی با انتشاب asp.* قرار خواهند گرفت.
ولی خود هسته پردازشی asp به عنوان یک بخشم افزودنی در IIS قرار دارد و مایکروسافت ان را نوشته و بدیهی است که مایکروسافت کد IIS اش را منتشر نخواهد کرد و البته بدهی است که شما هم به عنوان یک برنامه نویس چندان نیازی به کدهای هسته مرکزی پردازش asp ندارید !!!
در نهایت قابل ذکر است که asp کلاسیک دیگر در اولویتهای کاری مایکروسافت نیست و اولویت مایکروسافت در برنامه نویسی تحت وب asp.net است که سایت خودش را هم با asp.net طراحی کرده و تفاوت asp.net با asp و php زیاد است و کلاً با اصول متفاوتی پایه ریزی شده. (حالا کاری به خوب و بدش نداریم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)