منظور دوستمون نقشه ها بود که گون کنم(یعنی امیدوارم) مشترک باشه...
منظور دوستمون نقشه ها بود که گون کنم(یعنی امیدوارم) مشترک باشه...
با سلام
از دوستان عزیزی که از این نرم افزار استفاده میکنن ، کسی نقشه کرمان سراغ داره؟ ممنون.
Last edited by p30surff; 07-01-2010 at 13:51.
سلام
میشه رو این نقشه های اسمارت کام رو زد؟
اگه نه کسی نثشه ارومیه رو داره؟
تو رو خدا نقشه تبریز واسه treckboddy رو بذارین.هیچ جا پیدا نمیشه
سلام
مرسی از قرار دادن این برنامه
چندتا سوال تو نحوه کار کردن با این برنامه داشتم
1.من این برنامه و تو رم ریختم وقتی دارم برنامه رو باز می کنم با پیغام "allow application to read data in memory card"ودر ادامش "this Application is not from trusted supplier" که گزینه yes و no میاد که کلی باید تایید کنم تا این پیغام نده (البته معنی این پیغام و میدونم) شاید علتش به خاطر تغییری که ir-tci توش داده باشه؟چه طور این پیغام و غیر فعال کنم
2.من چند تا map رو که با پسوند tar هست تو همون دایرکتوری که گفتید ریختم E:/TreBuddy/maps و وقتی تو برنامه نقشه و لود می کنم میاد اما موقعیت منو نشون نمیده و تنها مثه یک نقشه معمولی ازش میشه استفاده میشه کرد اما آیکون GPS (یه دیش که داره امواج میده تو گوشه سمت چپ بالا میاد) چی کار کنم تا موقعیت منو نشون بده ( راستی این نقشه که دانلود کردم نقشه همون شهری که هستم مطمئنم)
3.تو گوشی من یک نرم افزار بصورت پیش فرض بوده به اسم map که آیکونش یک قطب نماس و تو حافظه دو تا فولدر داره به اسم GFP و Cities که تو فولدر Cities یک فولدر دیگه به اسم Diskcashe هست این چه نرم افزایه از این چطور می تونم استفاده کنم
4.راهنمای این برنامه TrekBuddy بری استفاده چه طوریه میشه مختصر توضیح بدین مثلا چه طور می تونم موقعیت خودم و بدست بیارم یا ادرس دقیق و ایکه چرا مثه یه نقشه معمولیه عمل میکنه
ببخشید طولانی شد
مرسی
کسی نقشه تبریز رو نداره؟(با کیفیت عالی و آپ تو دیت)
برای همه برنامه ها پیدا میشه الا ترک بادی.![]()
سلام
اين نرم افزار مربوط به نوكيا هستش.nokia map يا ovi maps. تو تاپيك مربوط به خودش مي تونيد جزييات رو دنبال كنيد.
موفق باشيد
خدانگهدار
آقا من برنامه ترک بادی رو نصب کردم، گوشیم LG Arena km900 برنامه اجرام میشه یه نقشه کللی از کره زمین دارم ، اولش ارور "dataDir" میده ، من نقشه تهران رو دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری باید وارد برنامش کنم جی پی اس خیلی برام مهمه اگه میشه هرچه زودتر کمکم کنین چاکر همتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)