سلام .
یاهم مسنجر و ایمیل من هم همین مشکل رو داره ، ولی جیمیل مشکلی نداره میتونی یه آیدی درست کنی و با اون کارتو انجام بدی .
اگه میخوای باید وارد سایت گوگل شی و از اون نوار بالایی گزینه ی Gmail رو بزنی و بعد Creat new mail و ........
موفق باشید .
سلام .
یاهم مسنجر و ایمیل من هم همین مشکل رو داره ، ولی جیمیل مشکلی نداره میتونی یه آیدی درست کنی و با اون کارتو انجام بدی .
اگه میخوای باید وارد سایت گوگل شی و از اون نوار بالایی گزینه ی Gmail رو بزنی و بعد Creat new mail و ........
موفق باشید .
تنها راه استفاده از این سایته :
هم یاهو رو باز میکنه هم جی میلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by LORD GAMES; 17-06-2009 at 11:39.
اين سايت براي چت كردن هست ، مشكل من ورود به ياهو ميل هست
من با فیل شکن امتحان کردم...میتونی وارد بشی... ولی نمیدونم از نظر امنیتی چقدر مطمئنه!!! فعلا ایمیل اکثریت مشکل داره!
منم این مشکلو تو جی میل دارم به نظرم این اتفاقات برای این حوادث چند روز گذشته هستش !<=
سلام
از مروگر دیگه استفاده کردین؟
یاهو هم مشکل داره برا من فقط آی دی ها رو نشون نمیده و با کسی هم نمیشه چتید![]()
به نظرتون چرا این مشکل بوجود اومده ؟؟ راستش من هم میتونم ایمیلامو ببینم و هم ایمیل میفرستم .
البته با ( 6 Outlook Express) به شماهم توصیه میکنم ازش استفاده کنید .
من خودم امتحان کردم ، حتماً ایمیلاتون باز میشه ، لطفاً امتحانش کنید .
Last edited by Iranian boy10; 17-06-2009 at 12:27.
الان یعنی هیچ کدوم متوجه نشدین که مخابرات یاهو مسنجر و میل و ... همه رو قیلتر کرده؟
لطفاً (Outlook Epress) رو امتحان کن ، باز میکنه ایمیلاتو البته اول باید تنظیمش کنی . سوالی داشتی بپرسید .
درسته... به دلیل اتفاقات اخیر و... مخابرات به غیر از از کار انداخت sms و گاهی قطع شبکه تلفن همراه مسنجر رو هم پورتش رو بسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)