تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: خرید کارت صدا

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سپاسگذارم از پاسخ های خوبتون.

من کار حرفه ای موسیقی انجام نمیدم ولی دوست دارم که موسیقی رو با بهترین کیفیت گوش کنم و اسپیکر مانیتورینگ (اکتیو) و .... به کارم نمیاد .

1. نظر تون رو در مورد اسپیکر های سری I-Trigue از کریتیو و همچنین Z2300 از لاجیتک بفرمایید.

2. تمام کارت های مدل فاتالیتی دارای یک پنل هستند یا فقط مدل X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series پنل جلو رو داره؟

دوست عزیز

اصولا کار حرفه ای موسیقی به بهترین کیفیت نیاز داره که باعث استفاده از اسپیکر های مانیتورینگ میشه.
    من منظورم اسپیکر های مانیتور حرفه ای استدیویی نبود ، این اسپیکر ها بیش از 1 میلیون تومان قیمت دارند.

منظور من اسپیکر های مانیتور خانگی هستش که امروزه خیلی پر کاربرد شده و عده ی زیادی بهش رو آوردن.

براند هایی مثل Edifire که بیشتر در زمینه ی اسپیکر های خانگی فعالیت داشتند هم اخیرا رو به تولید اسپیکر های اکتیو آوردند ، میتونید اونها رو با همون قیمت مد نظرتون تهیه کنید و صدا رو ببینید!!!

فکر میکنم منظور شما از مدل کریتیو I-Trigue 3400 ّباشه ؛ این مدل با سری Z لاجیتک مشابهت های زیادی داره.
    این مدل ها 2 تا مشخصه ی خاص دارند
    وضوح بالا و قدرت ساب (باس) بالا.

در این رده التک هم 2 تا محصول خیلی عالی داره
    Altec Lansing MX5021

Altec Lansing FX6021

همه ی کارت های کریتیو دارای پنل نیستند
    سری کارت های حرفه ای کریتیو دارای یک دستگاه اکسترنال هستند که بدون اونها دستگاه ناقصه
    مثل مدل Elite

اما سری Champion دارای یک پنل هستند که کار رو برای ما ساده تر میکنه.
    در حال حاضر 2 مدل Champion رو کریتیو تولید میکنه ، X-FI پلاتینیوم و تیتانیوم

تفاوت سری فاتالیتی داشتن قابلیت های بیشتر در بازی هاست.

موفق باشید

2. 3 کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

بهترین کارت رو واسه گیم معرفی کنند دوستان حرفه ای . در ضمن کیفیت و کارایی X-Fi XtremeGamer با X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series چه تفاوتی دارن ؟
    دوست عزیز
    بارز ترین تفاوت این 2 مدل اینه که مدل فاتالیتی روی خودش دارای حافظه ی جداگانه (64 مگابایت رم) هستش.
    در بعضی بازی های سنگین این حافظه به کمک سیستم میاد و باعث میشه رم سیستم از بابت صدا آزاد باشه.

بهترین کارت صدا رو تا چه حد قیمتی نیاز دارید؟

4. 2 کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز

اصولا کار حرفه ای موسیقی به بهترین کیفیت نیاز داره که باعث استفاده از اسپیکر های مانیتورینگ میشه.
    من منظورم اسپیکر های مانیتور حرفه ای استدیویی نبود ، این اسپیکر ها بیش از 1 میلیون تومان قیمت دارند.

منظور من اسپیکر های مانیتور خانگی هستش که امروزه خیلی پر کاربرد شده و عده ی زیادی بهش رو آوردن.

براند هایی مثل Edifire که بیشتر در زمینه ی اسپیکر های خانگی فعالیت داشتند هم اخیرا رو به تولید اسپیکر های اکتیو آوردند ، میتونید اونها رو با همون قیمت مد نظرتون تهیه کنید و صدا رو ببینید!!!

ممنون از شما دوست گرامی

من یک سوال دیگه هم دارم.
    این اسپیکر های مانیتور خانگی که معرفی کردید ساب ووفر ندارند؟ اگر میشه بیشتر توضیح بفرمایید؟

و لطف کنید یک برند دیگه هم برای این اسپیکر ها که قیمت مناسب داشته باشند معرفی بفرمایید؟
    با سپاس فراوان

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

ممنون از شما دوست گرامی

من یک سوال دیگه هم دارم.
    این اسپیکر های مانیتور خانگی که معرفی کردید ساب ووفر ندارند؟ اگر میشه بیشتر توضیح بفرمایید؟

و لطف کنید یک برند دیگه هم برای این اسپیکر ها که قیمت مناسب داشته باشند معرفی بفرمایید؟
    با سپاس فراوان
    دوست عزیز

وقتی در یک اسپیکر ساب قرار میگیره به این معنی هستش که تویتر های های کانال های چپ و راست قدرت و توانایی پشتیبانی از محدوده ی فرکانس های پایین (باس) رو ندارند.
    ساب میاد نقش یک مکمل رو ایفا میکنه و صدای های بم و فرکانس های پایین و کوبشی رو تقویت میکنه.
    ساب ووفر وقتی مناسبه که ما در سیستم پخش از هر 3 نوع اسپیکر های استاندارد(توییتر ، میدرنج ، باس) استفاده کنیم.

تکنولوژی ساخت مانیتورینگ ها چند مشخصه رو بهشون اضافه میکنه
    اول اینکه کیفیت ساخت اونها خیلی بالاست (بدنه ی کاملا چوبی یا MDF و استفاده از بهترین مواد)
    دوم اینکه کیفت پخش اونها هم خیلی بالاست و صدا رو با کمترین افت از ورودی دریافت کرده و پخش میکنند.
    سوم اینکه ثبات صدا در طول زمان در این اسپیکر ها تغییر بسیار کمی داره ، این برای اسپیکر یک حسن بحساب میاد.

شما وقتی از اسپیکر مانیتورینگ استفاده میکنید نیازی به ساب ندارید چون این اسپیکر ها تمامی محدوده ی شنوایی انسان (20 تا 20 کیلوهرتز) رو پوشش میدن و قابلیت پردازش و تبدیل تمامی محدوده های فرکانسی رو دارند.
    ساب وقتی بکار میاد که شما نیاز به صداهای بلند داشته باشید ، در این شرایط وضوح کامل از بین میره.

از براند های حرفه ای تولید مانیتورینگ ها میشه به JBL - M-Audio - Alesis - Event - Yamaha - Behringer و ... اشاره کرد.
    در میان این براند ها M-Audio در مدل های خانگی محصولات خوبی داره.
    از براند های تولید کننده ی اسپیکر های کامپیوتری هم میشه به Creative سری Gigaworks و Edifire اشاره داشت که اخیرا چند مدل اکتیو خانگی تولید کردند و کیفیت های خیلی خوبی هم دارند.

کریتیو مدل Gigaworks T40

Edifire R1800T II

موفق باشید
    یا علی

7. 5 کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Kou_Jal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

خواهشا جواب منو هم بدید....

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

دوست عزیز تمام کارت هارو دیدم.اما من که سر رشته ای توی کارت صدا و اسپیکر ندارم.برای همین هم چند تا سوال دارم:
    این اسپیکر های x-540 و x-530 ورودی اپتیکال ندارند؟؟؟
    آخرین کارت صدایی که معرفی کردید اکسترنال هست درسته؟
    من بیشتر برای فیلم دیدن و بازی میخوام این کارت صدا و اسپیکر رو.
    میخوام حتما اینترنال باشه.و یک سوال هم اینکه کنترل کارت صدا برای زیاد و کم کردن صدا هست؟
    دوست عزیز

من تا اونجا که یادمه یک بار پاسخ این پست رو فرستادم اما باز هم شاید مشکل از ذهن من باشه

اسپیکر های X-530 و 540 فاقد ورودی اپتیک هستند.

آخرین کارت صدای معرفی شده اکسترنال هستش و با پورت USB به سیستم متصل میشه ، کیفیت و پردازش خوبی داره و برای بازی و فیلم مناسبه ، امکانات ورودی بسیار کمی داره و فقط مناسب سیستم های پخش هستش.

شما اگر کارت PCI نیاز داشته باشید گزینه ای پیش رو ندارید که دارای ریموت کنترل باشه ، بیشتر اکسترنال ها دارای ریموت هستند.

مدل های اینترنال مناسب برای فیلم و بازی رو میتونید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده بفرمایید.

موفق باشید

10. 2 کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ealireza2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان بحث اکتیو و پسیو مربطو به کراس آور هاشون میشه .
    تو همچین سیستم هایی پسیو و اکتیو زیاد مهم نیست .
    چون خروجی ها معمولا یه آمپدانس دارن و پسیو پیچیدگی اکتیو رو نداره (البته یک مقدار جاگیر تره .)

این موضوعاتی که دوستان گفتن سیستم های Tree Way هست .
    Mid Bass , Mid Range - Tweeter

البته میدباس نقش ساب رو بازی نمیکنه چون اکسکرژن میدباس کمه و نمیتونه 30 هرتز رو اجرا کنه (کولش خورد میشه )
    رنج فرکانسی مید باس از 60 تا 220 هرتز هست
    باس هم معمولا از 30 تا 100 رو اجرا میکنه

پس این ترکیب میتونه یه رنج فرکانس کامل رو به ما بده

12. 2 کاربر از Ealireza2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alastoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    برای اتصال دو میکروفن نیازمند دو کارت صدا هستیم یا کارت صوتی که چند ورودی رو پشتیبانی کنه هم هست ؟
    بعد این کارت صوت های چند کاناله مربوط به کیفیت صدا هست و ربطی به تعداد ورودی و خروجی ها نداره ، درسته ؟
    و بعد چه نرم افزاری میتونه دو میکروفن رو همزمان پشتیبانی کنه ؟
    خیلی ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •