به نظر من برو آی تی
البته به علاقه ات برمیگرده
اما میگن کارشناسی ارشد برق خیلی سخته
ولی اگه به لیسانس راضی هستی میتونی بری برق
ولی در کل توی دنیای امروز آی تی کاربردی تره
به نظر من برو آی تی
البته به علاقه ات برمیگرده
اما میگن کارشناسی ارشد برق خیلی سخته
ولی اگه به لیسانس راضی هستی میتونی بری برق
ولی در کل توی دنیای امروز آی تی کاربردی تره
یک نکته ی مهم ...
فکر می کنم بیش از حد به درآمدش داری فکر می کنی ! ( امیدوارم ناراحت نشی ! )
مطمئن باش اگه علاقه نداشته باشی نمی تونی درآمدی ازش کسب کنی ، کسب درآمد با داشتن علاقه رابطه طولی داره ...
مثلا : داشتن علاقه زیاد >> خواندن درس مربوط به رشته با علاقه >> تحصیل خوب و گرفتن مدارک بالا با معدل یا رتبه ی خوب >> انتخاب شدن برای کار در یک جای خوب >> و در آخر کسب درآمد خوب ، که البته موقع کار کردن هم اگه علاقه ی زیاد نباشه باز میل به کار از بین میره و کیفیت کار میاد پایین و درآمد هم پایین میاد ...
بعضیها رو می بینی با یک شرکت کامپیوتری کوچیک کلی درآمد دارن ، چون کارشون خوبه ( و چون به کارشون علاقه دارن ) ...
به نظرم اول رشته هایی که واقعا بهشون علاقه داری رو جدا کن و بین اونها پر در آمد ترینشون رو انتخاب کن ...
به هر حال ، امیدوارم انتخاب درستی بکنی ، موفق باشی ...
بنده هم تاکید میکنم که کسانی که پایه ریاضیات قوی ندارن مطلقا طرف مهندسی برق نرن. مهندسی برق دشوارترین و قوی ترین رشته دانشگاهی دنیاست و همه جای دنیا کسایی طرف این رشته میرن که پایه درسیشون در زمینه ریاضی و فیزیک خیلی عالی باشه (دقت کنید عرض کردم عالی و نه حتی خوب!)... اگر این توصیه رو جدی نگیرید مطمئنا از درس و دانشگاه زده میشد..
بعد از همه این موارد در خود دانشگاه هم بطور جدی باید پیگیر دروس مختلف این رشته باشید، از همون ترم اول...!
موفق باشید.
دوست بالایی بصورت فجیعی درست میگن.
من خودم افرادی رو دیدم که در رشته برق بصورت فوق العاده ای زجر میشکن و دلیلشم ضعیف بودن تو ریاضی هست...
دقت کنید منظور از ضعیف در برق خیلی فرق می کنه ! مثلا دانشجوی که در رشته برق احساس می کنه تو ریاضی ضعیفه شاید تو همین کامپیوتر بهترین دانشجو بشه!
مثلا من خودم واسه معادلات کتاب های زیر رو خوندم و خواهم خوند:
معادلات بویس
معادلات سیمونز
معادلات نیکوکار
معادلات شیدفر
معادلات معتقدی
انتنشارات پردازش
تا الانشم که اینقدر تنها واسه معادلات وقت گذاشتم بازم احساس می کنم باید بیشتر بخونم...
پس برق=ریاضی
مثلا واسه درس مدار الکتریکی دوستان فکر نکنند که بهت میگن جریان چند امر یا این جور چیزای ساده بلکه تو ساده ترین حالت میان میگن معادله دیفرانسیلش رو بنویس... و تمام درساش اینطورن مثلا الکترومغناطیس فقط انتگرال گیری هست اونم نه انتگرال گیری ساده بلکه انتگرال گیری هایی که در سطح چند گانه و اونهایی که به این اسونی ها قابل حل نیستن.
ریاضی مهندسی و آمار هم بماند که مقوله ی جدایی هستن.
Last edited by Reman; 01-07-2009 at 18:48.
شما اگه نرم افزار رفتی تو ارشد بهتره یکی از گرایش های آی تی رو انتخاب کنی.چون چیزی که تو ایران برا آی تی درس میدن
همون نرم افزاره.(قسمتی)
صد در صد برق رو انتخاب کن.اگه درشو برا شب امتحان جمع نکنی 80 % پاس میشه.معادلات یا ریاضی مهندسی چیزی نیست با یه هفته به امتحان بشه جمعش کرد.
دوست گلم تشکر . حرفات رو قبول دارم ولی آیا IT ریاضیش سخت نیست ؟ (آخه خودم قصد انتخاب IT دارم)
من یه سوال دارم.اگه یکی به فیزیک علاقه نداشته باشه اما ریاضیو خیلی دوست داشته باشه بازم برق براش خوبه؟؟
ببینید، رشته IT و نرم افزار در مقطع کارشناسی تفاوت چندانی ندارن و تنها چند واحد بین اونا تفاوت وجود داره.
کلا رشته کامپیوتر یا IT رشته هایی هستن که ریاضی در اونا اهمیت ویژه ای داره. شما دروسی مثل ریاضی 1 و 2، ساختمان گسسته، ریاضی مهندسی، آمار و احتمال مهندسی، محاسبات عددی، معادلات دیفرانسیل رو دارین که کلا دروس محض ریاضی شمارو تشکیل میدن. همینطور دروس مرتبط با مدارات مثل مدار الکتریکی، مدار الکترونیکی، مدار منطقی که مشترک با رشته برق هستن (البته تا حدودی!) بیس ریاضی دارن. مخصوصا در دروسی مثل مدار الکتریکی و الکترونیکی از معادلات دیفرانسیل و انتگرال خیلی استفاده میشه (در حد تیم ملی!).
دروس ساختمان داده و طراحی الگوریتم و هوش مصنوعی که دروس بسیار اساسی رشته کامپیوتر هستن هم در با دید ریاضی وار به محیط اطراف نگاه میکنن و از شما خواسته میشه و توانایی تحلیل مفاهیم مختلف رو با استفاده از اصول ریاضی داشته باشید. دروسی مثل زبان ماشین، نظریه زبان و ماشین، و طراحی کامپایلر هم به نوعی با مفاهیم ریاضی در ارتباط هستن.
تقریبا چیز زیادی از درسای رشته کامپیوتر نمونددرس هایی مثل سیستم عامل و معماری کامپیوتر و ریزپردازنده و مهندسی نرم افزار 1 و 2 و اصول طراحی پایگاه داده و شبکه های کامپیوتری هم به نظر بنده دروس ساده تر رشته کامپیوتر هستن (و البته مهم!) که کمتر با مفاهیم ریاضی درگیر هستن. البته باز تو خود درسی مثل پایگاه داده قبل از شروع مفاهیم ابتدایی زبان SQL مفاهیمی مثل جبر ریاضی و روابط مختلف روی کلیدها و چیز میزای پایگاه داده! هست که باز عملیات ریاضی هستن. همینطور در دروس معماری کامپیوتر و شبکه هم باز محاسبات مختلف ریاضی رو داری.
بعد از همه این تفاسیر! بنده میخوام نتیجه گیری کنم که اگر واقعا میخوای یه متخصص حقیقی کامپیوتر باشی (ایضا IT) باید یه تحلیلگر خوب مفاهیم ریاضی هم باشی! کلا مفاهیم و تئوری های کامپیوتر توسط ریاضی دان ها و فلاسفه عزیز مطرح شده در نتیجه نمیشه از ریاضی فرار کرد!
تفاوت بین دروس رشته نرم افزار و IT یکیش در اینه که شبکه های کامپیوتری بصورت گسترده تر در IT بحث میشه (6 واحد در مقابل 3 واحد رشته نرم افزار)، دروسی مثل کامپایلر و طراحی و پیاده سازی زبان های برنامه سازی و ریز پردازنده و مدار های الکتریکی و الکترونیکی و آزمایشگاه های مربوط به اینارو رشته IT نداره و در عوض درسهایی مثل تجارت الکترونیک و مهندسی فناوری اطلاعات 1 و 2 و سیستم های چندرسانه ای و آزمایشگاه شبکه و یه سری دروس دیگه بهش اضافه شدن که البته از نظر درجه سختی قابل مقایسه با دروس تخصصی رشته نرم افزار نیست! اینجاست که میگن رشته IT یکمی از کامپیوتر آسونتره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)