من یه EX-32 سونی گرفتم. خیلی خوبه. کیفیت ساختش هم بالاس به نظر عمری میاد. همین seymour عزیز بهم پیشنهاد داده بود. قیمتش هم من 20 گرفتم جمهوری
من یه EX-32 سونی گرفتم. خیلی خوبه. کیفیت ساختش هم بالاس به نظر عمری میاد. همین seymour عزیز بهم پیشنهاد داده بود. قیمتش هم من 20 گرفتم جمهوری
جفتش
راهنمایی کنید..من توی کنسرت محمد اصفهانی یه چیزی دیدم که آریا عظیمی نژاد به سه تار چسبونده بود
چیه..کسی میدونه
کلا یه راهنمایی کنید ممنون
اگر هنوز نگرفتین، اگر واقعاً هدست عالی میخواین، میتونین Sennheiser هم بگیرین، یکی از بهترین ها در دنیا، ولی خوب خفنه دیگه، قیمتشم زیاده.
نه آقا من گفتم قبلا هدفون قیمت پایین هم داره سنهایزر
شما اگه ریکورد می خوای کارای سونی هستن که تا 200 تومن هم میرن ... نمایندگی های سونی دارن ..
اگه میکروفون می خوای باید بری جمهوری ، بخصوص اگه واسه کارای ساز می خوای می تونی بری سمت شرق پل حافظ ، یعنی جایی که سازفروشی ها هستن و پرس و جو کنی ...
//
اونی که میگی توی کنسرت به سه تار وصل بوده به احتمال زیاد میکروفون بوده ... سازهایی که پیک آپ ندارن (که به احتمال زیاد سازهای سنتی جزو این گروه هستن) ، اینطوری ان که باید میکروفون مستقیما بهشون نزدیک بشه ... حالا یا از این اتصالی هاست (چیزایی کوچیکی که به ساز می چسبونن- بهشون همون پیک آپ هم میگن) ، یا میکروفونهای بزرگ ... فکر کنم شما اولی رو دیدی ... اینا هم توی جمهوری گیر میان ... قیمتشون هم از 15 تومن من دیدم تا 100 تومن و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)