البته بدون درنظرگرفتن نقصهایی که درزمینه یsms وmms داره گوشی خیلی خوبیه والبته یکی ازنکات مهم اینه که رم بغل هست
ودیگه اینکه بدون سیم کارت هم بالامیاد.
البته بدون درنظرگرفتن نقصهایی که درزمینه یsms وmms داره گوشی خیلی خوبیه والبته یکی ازنکات مهم اینه که رم بغل هست
ودیگه اینکه بدون سیم کارت هم بالامیاد.
سلام دوستان من
من زیاد توی کار گوشی نیستم ولی در همون حدی که از دوستانم شنیدم
خیلی ها از کارایی و قیمت مناسبش رازی بودن
امیدوارم روزی هم من بتونم این گوشی رو بخرم
با تشکر
ببينيد بچه ها من بدبخت 3 ماهه رو گوشي ها تحقيق ميكنم و در آخر به اين نتيجه رسيدم كه 6630 با امكانات كامل و قيت خوبش بهترين انتخاب وميشه گفت عاليه ولي الان پولامو بايد بدم واسه قبض موبايلم كه 80 هزار تومان اومده و ديگه نمي تونم گوشي بخرم واي كه دارم ميسوزم فقط 6630
مسعود جان ما رو هم در غم خودت شریک بدون
گوشی بد فرم و بد قلقیه.
عیب نرم افزاری زیاد داره و مدام هنگ میکنه.
ولی ازلحاظ امکانات وقیمت خوبه.
اتفاقا 6630 ايراد نرم افزاري خيلي كمتري داره و امكاناتش حرف نداره به شرطي كه اصي باشهس
سلام
به نظره منم گوشي خوبيه
من كه ازش راضي هستم
نوشته شده توسط mohammad_sat
من خودم چند تا تا حالا داشتم! نسبت به قيمتش والا گوشيه خيلي توپيه! امكاناتش خيلي باحاله! با نرم افزارهاي زيادي هم سازگاره! اين خودش خيلي شرطه!
ازنظر منم يكي از بهترين ها تو بازاره (نسبت به قيمتش)
سلام دوستان
من خودم يه فكر رويايي داشتم ازش ولي وقتي خريدمش فهميدم كه تو ايران 6600 بهتر از اين 6630 هست دقت كنيد گفتم تو ايران به خاطر اينكه بعضي از امكاناتي كه 6630 داره تو ايران هنوز جا نيفتاده و يعني هيچ پس اين 6600 از لحاظ كاربرد تو ايران خوبه همين طور 7610 ولي 6630 بهتره ولي تو ايران به درد نمي خوره
ممنون
باي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)