نمی دونم می گفتن که توی جریان همون حمله تروریستی هند زخمی شده رفته توی کما...خدا رو شکر که حالش خوبه
نمی دونم می گفتن که توی جریان همون حمله تروریستی هند زخمی شده رفته توی کما...خدا رو شکر که حالش خوبه
بخشید نوید جان که میگی بازی انحصار زمانی داره ولی باید دقت کنی که زمانی اینطوری میشه که بازی از اول اعلام نشه برای PC مثلا همین RE5 یا GTA IV برای PC که اعلام نشده بودند اما وقتی این بازی برای PC هم اعلام شده دیگه انحصار زمانی هیچ تاثیری نداره چون همه میدونن که بازی در فلان تاریخ برای PC میاد!
سلام به همگی دوستان
من دیوانه سری اسپلینتر سل هستم!
این تصاویری که من از بازی می بینم نشان دهنده این است که این بازی بهترین بازی سال 2009 خواهد شد. بدون هیچ شکی.
بابا اون سام فیشر پیر و چروکیده که اصلاً بازی کردن باهاش حال نمی داد. اون عکس هایی که قبلاً از بازی منتشر بود این جوری بود که انگار توی یه رستوران سام فیشر داره با میز و صندلی به جون دشمن بیفته!!. اون موقع گفته بودم که این نسخه دیگه کار این بازی رو تموم می کنه.
اما حالا...
ظاهراً شرکت یوبی سافت همه اون کارای قبلیشو با ALT+Shift+Delete پاک کرده و دوباره از نو بازی رو نوشته.
از نظر من باز های Splinter Cell Conviction و Modern Warfare 2 بهترین بازی های سال 2009 میشن.
کوروش جان منم مثل تو دیونه این بازیم
ولی بر خلاف تو فک میکنم کاش شخصیت سم مثل همون قبلی بود که می خواستن بسازن اخه شخصیت سم جون میده که هی افسرده تر بشه و قدرت انتقامش بیشتر بشه..اگه سم پیرتر میشد بیشتر میشد درکش کرد خداییش قیافش با اون ریشاش وموهای بلندش خیلی با حال شده بود ولی دوباره همون سم قبلیه تازه زرنگترم شده...یه چیز دیگه ام از داستان بازی مطمئنم اینکه پلیس بهش خیانت کرده و ازش سو ء استفاده کرده و فک کنم اخر داستانم بمیره![]()
چی اخر داستان بمیره؟ اگه اینجوری شه دیگه این سری ادامه پیدا نمیکنه؟
شایدم یه شخصیت دیگه بیاد نه؟ کلی ناراحت شدیم
خيلي منتظرش بوديم ! اما يه سوال ! اين مثل Double Agent با گرافيك هاي سري 8 GeForce كه مشكل نداره ؟ يا داره ؟
لطفا صبر کنین بازی منتشر بشه امتحان کنیم, بعد این سوال رو کنین!![]()
باکس شات xbox360 !
البته این رو ای جی ان گذاشته!!
![]()
سر این قضیه دهن من سرویس شد آخرشم نتونستم DA را بازی کنم........اما برای این یکی بعید هست این اتفاق بیافته!!خيلي منتظرش بوديم ! اما يه سوال ! اين مثل Double Agent با گرافيك هاي سري 8 GeForce كه مشكل نداره ؟ يا داره ؟
والا من که مشکلی نداشتم
خیلی راحت هم نصب و اجرا شد...داخل بازی هم مشکلی نبود
فقط خدا کنه دوباره این نسخه بهش تاخیر نخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)