نكته جالبتر من يه كارت صدا گذاشتم رو مادر بردم ولي اون هم بعد از چند روز همون طور شد
نكته جالبتر من يه كارت صدا گذاشتم رو مادر بردم ولي اون هم بعد از چند روز همون طور شد
تو مادربورد یک خروجی داره واسه کیس که فیش صدا و میکروفون بهش بزنید تست کردید؟
بایوس ها را تست کردید؟
تمامی جک ها از جمله میکروفون ، خروجی اسپیکر ، ور.ودی صدا و ساب ووفر چطور؟
مطمئن هستی که اونقدر تسلط داری بر ویندوز که تمامی تنظیمات تست کرده باشی ؟ اگر اینطوری باید این مدل از مارک مشکل سخت افزاری داشته باشه رفتی تو فروم خارجی ؟ توی اینترنت سرچ کردی ببینی کسی از این مدل داشته همین موارد داشته؟
دوست عزیز حداقل روزی 5 تا سیستم برا تعمیر میاد پیشم تمام موارد ، خیلی بیشتر از اینکه فکرش رو کنی روش انجام دادم
مواردی رو که من تو فروم گذاشتم امتحان کردی؟
آره همه رو امتحان کردم...
ها من فکر کردم ماله مادربورد میگی و من متوجه نشدم که کارت صدا است نه صدا روی مادربورد.
حالا نگفتی که کارت چیه چه مدلی؟
بر روی مادربورد amd تست کردی که جواب بده؟ اگر اگر نشد حتما یک جایی از تراشه سوخته که وظیفه انتقال داره مثلا من مودم داشتم قشنگ می شناخت و نصب شد ولی اصلا وصل نمیشد مثلا اینکه رابط مودم با فیش یا کانکتور قطع بود.شاید اینطوری شده
;کارت صدا آنبرد هست...
از سایت ایسوز bios مادربردت رو اگه آپدیت کردی برو به سایتتو قسمت درایور آخرین آپدیت Realtek High-Definition Audio Driver رو دانلود کن اگه بازم نشد بفکر یه کارت صدا باشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول چیپست مادربرد را نصب کن بعدش درایور صدا بعد که درایور نصب کردی یک آیکونی اون پایین در قسمت sYSTEM tRAY هست اونجا روی آیکون کلیک کن باهاش کمی ور برو ببین چیزی پیدا می کنی؟
اینکار هم کردم جواب نداد!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)