احتمالا ایراد در نصب هست. شما هنوز نگفتین اون error message دقیقا چی هست. در ضمن شما از ویندوز استفاده می کنید یا لینوکس؟ چه برنامه ای از Qt رو نصب کردید؟ شما باید Qt SDK رو نصب کنید که همه چی از جمله Qt Designer و Qt Creator رو در خودش داره.
احتمالا ایراد در نصب هست. شما هنوز نگفتین اون error message دقیقا چی هست. در ضمن شما از ویندوز استفاده می کنید یا لینوکس؟ چه برنامه ای از Qt رو نصب کردید؟ شما باید Qt SDK رو نصب کنید که همه چی از جمله Qt Designer و Qt Creator رو در خودش داره.
سلام تو لینوکس کار میکنم ، امشب نمیتونم متن ارور را بذارم اگه خدا بخواد فردا ، نمیدونم فکر کنم SDK بود 272MB و خوردی دان کردم
Last edited by IP007; 02-06-2009 at 23:46.
شما لینوکس SDK 32 بیت رو دارید. برنامه درست دانلود کردید. باید کار کنه. error message رو بذارید معلوم میشه اشکال از کجاست.
ارور اول :
ارور دوم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Qt4 library رو نصب نکردی. توی Ubuntu اسم این package هست 'libqt4-dev'. اول این رو نصب کن و بعد توی Qt Creator برو درقسمت
Tools->Options->Qt->Qt Versions و Default Qt Version رو روی Auto-detected Qt قرار بده. باید درست بشه.
چطوری نصب کنم؟ یعنی فایلش کجاست؟؟؟ بزنم sudo apt-get libqt4-dev ؟![]()
فایلش باید تو خود repository اوبونتو باشه. اینجوری نصب کن:
sudo apt-get install libqt4-dev
سعی کن با همون apt-get نصب کنی اما package آماده اون اینجا هم هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وای چقدر پیچیدس نصبش! چه پکیجای دیگری براش نیاز دارم ؟
داغون شدم تا حالا qt4-devtools و libqt4-dev و libqt4-dbus رو دان کردم باید
qt4-doc رو هم دانلود کنم : 24مگ
راستش من از OpenSuSE استفاده میکنم ولی حتما Ubuntu هم GUI برای نصب package داره. اونجا اگر یک package مثلا همین libqt4-dev رو انتخاب کنی که نصب بشه، خودش تمام dependency ها رو میگه چی هستن و همراه اون میاره. ولی اینهایی که میگی احتمالا لازمه همش. سختیش یکباره. اینقدر این ابزار عالی هست که میارزه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)