Windows Xp بیشتر از 3 ساپورت نمیکنه ولی ویستا بیشتر هم ساپرت میکنه . ماله منم 4 گیگه تو Xp میزنه 3.37 ! ولی تو ویستا 4 گیگ .
Windows Xp بیشتر از 3 ساپورت نمیکنه ولی ویستا بیشتر هم ساپرت میکنه . ماله منم 4 گیگه تو Xp میزنه 3.37 ! ولی تو ویستا 4 گیگ .
مشکل همی اینه که برای من توvista هم 3 هست
من مارت گرافيك ندارم (اگر انشالاه وقط كنم يه 4850 مي خوام بگيرم) گرافيك آنبرد هم وقتي روي حالت Auto مي زارم كه مقدار رم رو ميزنه 2.75 اما وقتي ميذارمش روي 128 اونوقت ميزنه 3.25، حالا من ميخوام وقتي 4850 گرفتم با گرافيك آنبرد به حالت Hybrid Crosfire استفاده كنم كه كارايي گرافيكي رو واقعا خوب بالا ميبره ولي اينجوري اگه رم رو 2.75 بخواد نشون بده اصلا خوب نيست.
حالا به نظرتون راهي به جز نصب ويستا وجود داره؟
حالا اگه بخوایم دو یا سه تا از نرم افزارهای گرافیکی رو همزمان اجرا کنیم چی؟ گاهی برای طراحان پیش میاد. درضمن بعضی مواقع یک برنامه به تنهایی عملیاتی انجام میده که لازم داره درون رم اطلاعات زیادی رو ذخیره کنه مثلا همین برنامه های انیمیشن سازیدر ضمن حالا شما 4gig رم میخواند چه کار به عمرم نه شنیدم نه دیدم که حتی توی ویستا برنامه ای بیش از 2g رم گرفته باشه حتی سنگین ترین بازیها(دیگه سنگین تر از بازیهای امروزی برنامه ای نداریم...)ا
همين 4 گيگ هم كه من گرفتم براي كارم كمه، تازه ميخواستم 8 گيگ بگيرم كه ديدم مجبورم برم روي ويستا كار كنم تا 8 گيگ رو بشناسه و قيمتشم كمي برام بالا ميومد چون كلي از قطعاتم رو آپگريد كردم واسه همين فعلا 4 گيگ گرفتم.
توي كارايي مثل گرافيك و تدوين و3D مقدار رم زيادي نيازه. مثلا تو كار من وقتي بخوام كار صفحه آرايي مجلات يا كتاب انجام بدم يا كار طراحي وب انجام بدم، چون هم فايلهايي كه روشون كار ميكنم حجيم هست و هم اينكه چند تا برنامه رو با تعداد زيادي فايل باز نگه ميدارم اينه كه هم به قدرت پردازشي بالا و هم به رم زيادي نياز دارم.
والا تا اونجا که من فهمیدم مشکل شما در اصل گیرش توی پردازشه کاری نداره شما هر چند برنامه که دلت میخواد هر چقدر هم سنگین اجرا کن بعد از طریق task manager ببین که چند درصد از رمت پر شده واقعا بعید می دونم هر برنامه سختی و به هر تعداد(حالا نه بیشتر دو تاحالا اگه بخوایم دو یا سه تا از نرم افزارهای گرافیکی رو همزمان اجرا کنیم چی؟ گاهی برای طراحان پیش میاد. درضمن بعضی مواقع یک برنامه به تنهایی عملیاتی انجام میده که لازم داره درون رم اطلاعات زیادی رو ذخیره کنه مثلا همین برنامه های انیمیشن سازی) که باشه کلا بالای 2.5 بخواهند...
بازم میگم گیر اصلی شما توی قدرت پردازش سی پی یو هست شماهایی که میخوایند چند برنامه همزمان رو با هم اجرا کنید بیشتر به یه سی پی یو با تعداد عمل پردازش همزمان(مثل i7 با 8 لایه پردازش موازی ) و یه ویندوزی که قادر باشه اون رو ساپورت کنه مثل seven (نه vista و xp)احتیاج دارید..
سلام.
ویندوز شما از 4 گیگابایت حافظه فیزیکی استفاده میکنه.
احتمالا عدم نمایش کل حافظه ی در دسترس، به خاطر برطرف کردن مشکلات عدم سازگاری بعضی از درایورهای سخت افزاری هست.
چیزی که تو xp sp2 به بعد (و ویستا) اونو می بینیم.اما تو xp sp1 شما میتونید همه ی 4 گیگابایت حافظه را ببینید.
طبق گفته مایکروسافت،ویندوز XP حداکثر تا 4 گیگابایت حافظه فیزیکی رو پشتیبانی میکنه.
ربطی به XP یا Vista نداره.شما باید از یک سیستم عامل 64 بیتی استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام
ممنون البته من الا دیدم اشتباه نوشتم!
2 تا رم دو گیگ دارم...که جمعا میشه 4 گیگ!و تا اونجا که میدونم ویندوز سون بالاتر از 4 گیگ رو هم ساپورت میکنه.
بازم ممنون.
میشه بگید از کجا میشه فهمید کامپیوتر من تا چند گیگ ساپورت میکنه؟
بستگی به مادربردت داره
مطمئنن تو دفترچش نوشته یا تو سایت سازنده.
البته اگه منظورت مادربرد بوده باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)