mostafaeshghi جان اين بازي هايي كه آقا Saer مي گويند به شكل زير هست . . . :
ولي اينم سه بعديش كه گفته بودم :
![]()
mostafaeshghi جان اين بازي هايي كه آقا Saer مي گويند به شكل زير هست . . . :
ولي اينم سه بعديش كه گفته بودم :
![]()
سلام
ااا چي جالب من نمي دونستم كه 3 بعدي هم ميشه !!
البته من به تازگيgame stdio رو دانلود کردم اون هم خیلی جالبه ...البته برای ساختن بازیهای پیشرفته تر خوبه که شما باید نور پردازی کنین و تمام ریزه کاریهای مثلا یه اتاق رو درست کنین ....
محسن جان اگه همت کنی و به ما یاد بدی خیلی خوب می شه می دونی خیلی از وقتم واسه ی فهمیدن برنامه یا مثلا فلان کلید صرف می شه اگه خدا بخواد می خوام یه بازی ضد امریکایی درست کنم دیگه از بس اونها ما رو تو بازیها و .... مسخره یا توهین و یا ... کردن اعصابم بهم ریخته ....
mohsenkheradmandg عزيز:
تلاشت را بكن كه آموزشي سه بعدي را درست كني ... من خيلي به اون احتياج دارم.
يه سوال داشتم :
برنامه game maker 3d كه داري آموزشش را درست ميكني جدا از game mker 2d است ... يا همون برنامه است.
ديگه نمي توني كه مثل آمريكايي ها درست كني چون اون ها براي ساختن يه بازي حدود 800 نفر را استخدام مي كنند . . .نوشته شده توسط Saer
همون برنامست ولي براي اينكه بخواي خيلي حرفه اي كار كني يه پچ كوچولو هست كه بايد نصب كني. . . !نوشته شده توسط mojtaba_2006
در ضمن من اگه بخوام آموزش آن را بذارم بايد از مقدمه بذارم و تا . . . خيلي طول مي كشه . اگه بتونم تا آخر هفته ي ديگه براتون ميذارم . . ! قول نمي دم . . .!
سلامنوشته شده توسط mohsenkheradmandg
نه بابا جان ما كه نمي خوايم مثل اونها حرفه اي درست كنيم ..... در حد خودمون هم كفايته ان شا ’ الله از كم شروع كنيم تا به حرفه ايش هم برسيم ....... ( ان شا الله )![]()
نوشته شده توسط milad-poorrajab
جان . .. ! بازي پيدا نكردي ؟ از كجا ؟ فرك كنم تاپيك را اشتباه گرفتيد . . . !![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)