مگان 2000 رو ميگم عزيز.
مگان 1600 توليد داخل حدود 24-25 تومن قيمت بازارشه. مگان 1600 وارداتي هم 28-29 تومن هست.
ولي 2000 حدود 35-36 تومن هست.
مگان 2000 رو ميگم عزيز.
مگان 1600 توليد داخل حدود 24-25 تومن قيمت بازارشه. مگان 1600 وارداتي هم 28-29 تومن هست.
ولي 2000 حدود 35-36 تومن هست.
مزدا 3 تیپ 3 رو من یه چند ماهی دستم بود که با توجه به تصادف شدیدی که از پشت داشتم فروختم باید بگم اول از همه از لحاظ ایمنی حرف نداره! و ترمز هاش فوق العاده اند! اما رانندگیش مثل 206 کمی خشکه و کمک هاش جوریه که تمامی دست اندازهارو راحت متوجه میشید! اما کرولا رو که نشستم راحتی بیشتری داشت ولی نبود دنده تیپ ترونیک تو کرولا یکم اذیت میکنه!مگان رو هم که اصلا پیشنهاد نمیدم چون جدیدا 2008 هاش یکسری آپشنهاش رو برداشتن که به نظرم همونها یکم خرید مگان با این قیمت رو توجیه میکرد!و اینکه اصلا ظاهرش به یه ماشین تو رنج 30 به بالا نمیخوره! تو این رنج به سراتو هم فکر کن که بر عکس ظاهر نسبتا آرومش موتور خوبی داره و گیربکس اتوماتیکش معکوسهایی میده که همه انگشت به دهن میمونن!
فقط تو این رنج
کمری GL اتوماتیک36000000
یا مزدا 3 فول اتومات 35500000
مزدا3تیپ3به دلیل این که فروش خوبی داره وظاهری شیک و وجوان پسنند ومصرفش کمتره وخوش دست تره وقیمت مناسبی داره. من پسر داییم خریده خیلی نرمه واز نظر شتاب وسرعت عالیه.البته اگه من باشم زانتیا 2000 رو پیشنهاد میکنم چون از نظر راحتی حرف نداره.
منم با امیر موافقم زانتیا نرم تره
اما مزدا 3 به روز تره و امکاناتش هم بیشتره
Last edited by farshad bugatti; 30-07-2009 at 01:10. دليل: تایپ اشتباه
اگه من باشم زانتیا 2000 رو پیشنهاد میکنممیتونم بپرسم شما چی زانتیا رو با این 3 تا مقایسه میکنید و به اون 3 تا ترجیح میدید؟ ایمنی زانتیا رو؟ یا امکاناتش رو؟ تکنولوژی ساخت موتور؟ کیفیت ساخت بالا؟منم با امیر موافقم زانتیا نرم تره
من نمیدونم چرا ملت دست از سر این زانتیا برنمیدارن! همین که 31 تومن شد میرفتن میخریدن که سایپا الان جرئت میکنه یه ماشین با قیافه فوق ت..ی رو به اسم زانتیا 2 بکنه تو پاچه ملت!!
اولا منم عرض کردم که تکنولوژی مزدا 3 از زانتیا زیاده ثانیا منم به خدا هر چی به این مردم میگم بابا دوره ی زانتیا گذشت هیچ کس قبول نمیکنه حالا اگه تو فامیل یا دوستانه من اگه 9 نفر طرفدار زانتیا باشه یک نفر به زور مزدا 3 رو باور داره و در این مورد با همه بحث میکنم چون اگه من باشم مزدا 3 میخرم اما باید یه چیزی رو باور داشته باشیم که نرمی زانتیا تکه حتی بهتر از مزدا 3 و مگانه . پس اگه بخایم کلی صحبت کنیم زانتیا برای خانواده و مزدا 3 برای جوانان مناسب است و اگه کلاسه 2000 سی سی رو در محدوده قیمت 20 الی 35 میلیون مقایسه کنیم این خودروها موجود است
اوانته - مگان- کیا سراتو - مزدا3 - زانتیا
که ازبین انها مزدا3 و زانتیا (درسته تو مطالب بالا گفتم زانتیا برای خانواده مناسبه اما به دلیل هندلینگ بالا برای جوانان هم مناسب است)
و بقیه برای خانواده مناسب است ...![]()
این رو قبول دارم!نرمی زانتیا تکه حتی بهتر از مزدا 3
این رو قبول ندارم! مگان نرمیش در حد زانتیاست!نرمی زانتیا تکه حتی بهتر مگانه
بعد هم با اومدن این همه ماشین جدید مثل سراتو وآوانته که خیلی نرمند دیگه کسی سراغ زانتیا نمیره!
متاسفانه پوریا جان این زانتیا قرار بود با یه نمونه صندوقدار C4 عوض بشه که فعلا هیچ کاری انجام ندادن حداقل همون C4 هاچبک و کوپه رو وارد میکردن یه چیزی .
کلی سر این ماشینا دعوا شده ولی با کمترین اختلاف این سه تا بهترین تو این رده قیمت هستن
البته سراتو هم میتونه گزینه خوب یباشه ولی خب فکر نکنم از نظر دینامیک رانندگی به حد مزدا 3 باشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)