تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: مزدا 3 تيپ 3 ، مگان فول يا تويوتا كرولا ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gmt325gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...مگان 1600 دنده ایی با کمترین آپشن الان صفرش چنده؟.....مگان مگه گرون شده که بین 30 تا 35 قیمت گذاشتین؟
    مگان 2000 رو ميگم عزيز.
    مگان 1600 توليد داخل حدود 24-25 تومن قيمت بازارشه. مگان 1600 وارداتي هم 28-29 تومن هست.
    ولي 2000 حدود 35-36 تومن هست.

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مزدا 3 تیپ 3 رو من یه چند ماهی دستم بود که با توجه به تصادف شدیدی که از پشت داشتم فروختم باید بگم اول از همه از لحاظ ایمنی حرف نداره! و ترمز هاش فوق العاده اند! اما رانندگیش مثل 206 کمی خشکه و کمک هاش جوریه که تمامی دست اندازهارو راحت متوجه میشید! اما کرولا رو که نشستم راحتی بیشتری داشت ولی نبود دنده تیپ ترونیک تو کرولا یکم اذیت میکنه!مگان رو هم که اصلا پیشنهاد نمیدم چون جدیدا 2008 هاش یکسری آپشنهاش رو برداشتن که به نظرم همونها یکم خرید مگان با این قیمت رو توجیه میکرد!و اینکه اصلا ظاهرش به یه ماشین تو رنج 30 به بالا نمیخوره! تو این رنج به سراتو هم فکر کن که بر عکس ظاهر نسبتا آرومش موتور خوبی داره و گیربکس اتوماتیکش معکوسهایی میده که همه انگشت به دهن میمونن!

3. 2 کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mzzz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فقط تو این رنج
    کمری GL اتوماتیک36000000
    یا مزدا 3 فول اتومات 35500000

داره خودمونی میشه amir camaross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مزدا3تیپ3به دلیل این که فروش خوبی داره وظاهری شیک و وجوان پسنند ومصرفش کمتره وخوش دست تره وقیمت مناسبی داره. من پسر داییم خریده خیلی نرمه واز نظر شتاب وسرعت عالیه.البته اگه من باشم زانتیا 2000 رو پیشنهاد میکنم چون از نظر راحتی حرف نداره.

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

منم با امیر موافقم زانتیا نرم تره

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اما مزدا 3 به روز تره و امکاناتش هم بیشتره
    Last edited by farshad bugatti; 30-07-2009 at 01:10. دليل: تایپ اشتباه

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه من باشم زانتیا 2000 رو پیشنهاد میکنم
    منم با امیر موافقم زانتیا نرم تره
    میتونم بپرسم شما چی زانتیا رو با این 3 تا مقایسه میکنید و به اون 3 تا ترجیح میدید؟ ایمنی زانتیا رو؟ یا امکاناتش رو؟ تکنولوژی ساخت موتور؟ کیفیت ساخت بالا؟
    من نمیدونم چرا ملت دست از سر این زانتیا برنمیدارن! همین که 31 تومن شد میرفتن میخریدن که سایپا الان جرئت میکنه یه ماشین با قیافه فوق ت..ی رو به اسم زانتیا 2 بکنه تو پاچه ملت!!

9. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

میتونم بپرسم شما چی زانتیا رو با این 3 تا مقایسه میکنید و به اون 3 تا ترجیح میدید؟ ایمنی زانتیا رو؟ یا امکاناتش رو؟ تکنولوژی ساخت موتور؟ کیفیت ساخت بالا؟
    من نمیدونم چرا ملت دست از سر این زانتیا برنمیدارن! همین که 31 تومن شد میرفتن میخریدن که سایپا الان جرئت میکنه یه ماشین با قیافه فوق ت..ی رو به اسم زانتیا 2 بکنه تو پاچه ملت!!
    اولا منم عرض کردم که تکنولوژی مزدا 3 از زانتیا زیاده ثانیا منم به خدا هر چی به این مردم میگم بابا دوره ی زانتیا گذشت هیچ کس قبول نمیکنه حالا اگه تو فامیل یا دوستانه من اگه 9 نفر طرفدار زانتیا باشه یک نفر به زور مزدا 3 رو باور داره و در این مورد با همه بحث میکنم چون اگه من باشم مزدا 3 میخرم اما باید یه چیزی رو باور داشته باشیم که نرمی زانتیا تکه حتی بهتر از مزدا 3 و مگانه . پس اگه بخایم کلی صحبت کنیم زانتیا برای خانواده و مزدا 3 برای جوانان مناسب است و اگه کلاسه 2000 سی سی رو در محدوده قیمت 20 الی 35 میلیون مقایسه کنیم این خودروها موجود است
    اوانته - مگان- کیا سراتو - مزدا3 - زانتیا
    که ازبین انها مزدا3 و زانتیا (درسته تو مطالب بالا گفتم زانتیا برای خانواده مناسبه اما به دلیل هندلینگ بالا برای جوانان هم مناسب است)
    و بقیه برای خانواده مناسب است ...

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نرمی زانتیا تکه حتی بهتر از مزدا 3
    این رو قبول دارم!
    نرمی زانتیا تکه حتی بهتر مگانه
    این رو قبول ندارم! مگان نرمیش در حد زانتیاست!
    بعد هم با اومدن این همه ماشین جدید مثل سراتو وآوانته که خیلی نرمند دیگه کسی سراغ زانتیا نمیره!

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

متاسفانه پوریا جان این زانتیا قرار بود با یه نمونه صندوقدار C4 عوض بشه که فعلا هیچ کاری انجام ندادن حداقل همون C4 هاچبک و کوپه رو وارد میکردن یه چیزی .
    کلی سر این ماشینا دعوا شده ولی با کمترین اختلاف این سه تا بهترین تو این رده قیمت هستن
    البته سراتو هم میتونه گزینه خوب یباشه ولی خب فکر نکنم از نظر دینامیک رانندگی به حد مزدا 3 باشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •