سلام.
این که ویندوز نیست. آپدیته ویندوزه سرور 2003 هست که به وین 64 بیت هم میخوره. آدرس خود ویندوز رو نداری؟
سلام.
این که ویندوز نیست. آپدیته ویندوزه سرور 2003 هست که به وین 64 بیت هم میخوره. آدرس خود ویندوز رو نداری؟
اون لینکی که من گذاشتم فکر کنم از ویندوز های دستکاری نشده باشه حالا میل خوته اگه سترسی به اینترنت پرسرعت داری زمان زیادی رو طول نمیکشه برای دانلودش با سرعت 512 نهایت 4 ساعت طول بکشه دانلود بشه نصبش کردی بزن آپدیت بشه و بهترین ویندوزه
سلام.
فعلا دارم اونو دانلود میکنم. دانلود کردم چطور بفهمم دستکاری شده هست یا نه؟
ولی اگه لینک مستقیم از خود ماکروسافت داشتم بهتر بود. گشتم پیدا نکردم.
لینک مستقیم از win xp x64 سرویس پک 2 از سایت ماکروسافت اگه کسی داره لطف کنه.
اگه دیدی هیچ فرقی با ویندوز xp servis pack1 نداره وشکل ظاهریش و ریخت و بارتش همونه بدون دستکاری نشدست
معمولا ویندوز ها وقتی تو cmd تایپ کنی ver ورژن رو میزنه , آخرش اگه نوشته بود 2600 بدون خودشهتو 32 بیت اینطوری بود حالا تو 64 بیت هم فکر کنم همین باشه و فرقی نداشته باشه
سلام.
آخه فقط ظاهر نیست. علاوه بر تم ها نرم افزارهای اضافی هم داخلشون نصب میکنن. مثل ie8 و فریم ورک و ... .
سلام.
آخه فقط ظاهر نیست. علاوه بر تم ها نرم افزارهای اضافی هم داخلشون نصب میکنن. مثل ie8 و فریم ورک و ... .
سلام.
ای بابا. این ویندوز هم که خراب بود. اصلا فایلش اکسترکت نمیشه. فایل iso آسیب دیده هست. این سومین ویندوزیه که دانلود کردم و خراب بود.
پس لطفا یه لینک دیگه از win xp x64 sp2 لطف کنید.
سلام.
چی شد کسی لینک این ورژن رو نداره؟
ویندوز xp x64 sp2
Windows Xp ارجینال و دستکاری شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرویس پک 1 رو پیدا کردم
اینم سریالشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)