دوست عزيز منتظر شروع بحث فني از سمت شما هستيم.
اطلاعات فني بنده ناچيز و در حد اطلاعاتم به سوالهاي دوستان پاسخ ميدم
دوست عزيز منتظر شروع بحث فني از سمت شما هستيم.
اطلاعات فني بنده ناچيز و در حد اطلاعاتم به سوالهاي دوستان پاسخ ميدم
يه جدول تهيه شده نسبت اينچ به فاصله ، بر اساس اون ٥٠ برا اين فاصله مناسبه
از قيمت اطلاعي ندارم
بحث اين تاپيك بر سر LED و Plasma هستش نه OLED !
OLED هنوز به صورت صنعتي و توليد انبوه نرسيده و فقط سوني يه مدل 14 اينچ اونو براي توليد انبوه ساخته .
هنوز نميشه بين LED و پلاسماي مدرن به طور قطع نظر داد. چون هنوز خيلي تو بازار فراگير نشدن تا بشه در مورد بديها و خوبي هاي شون نظر داد.
فقط چيزي كه مسلمه مصرف برق در LED LCD ها بسيار پايين مياد ولي در مورد مقايسه هاي فني بايد كمي صبور باشيم.
من امروز LED مدل B7000 سامسونگ را بررسی کردم. کیفیت و وضوح تصویر در مقایسه با
بالاترین مدل LCD سامسونگ یعنی B750 بالاتر بود ولی همچنان جاماندن تصویر در حرکات سریع
مانند فوتبال دیده میشد. همچنین برفک بسیار کمی در پخش dvd با کیفیت hd (نه fULL HD) دیده
میشد که برای من عجیب بود ولی امکانات جانبی مانند حافظه که به گفته فروشنده 2 گیگا بایت
هست و پشتیبانی از usb2 از نکات مثبت این مدل LED بود.در مورد صدا در حد خوبی نبود و قطعآ
به سینمای خانگی نیاز دارد.
سلام!
دوست عزیز!
آیا شما در حرکات سریع مانند فوتبال مدل B750 روهم تست کردید؟
آخه این مدل 240 هرتز است و میشه گفت تنها مزیتش نسبت به مدل B7000 همین است.
در سری LED فقط مدل B8000 قابلیت 240 هرتز رو دارد.اگه واقعا 120 با 240 تفاوتی ندارد پس لازم نیست منتظر B8000 باشیم؟!
سلام!
دوست عزیز!
آیا شما فوتبال رو در مدل B750 هم تست کردید؟این تلویزیون 240 هرتز است و باید نسبت به B7000 که 120 هرتز میباشدمشکلی در نمایش فوتبال نداشته باشد!
اگه واقعا بین 240 و 120 هرتز تفاوتی برای بیننده وجود دارد برای مدل B8000 صبر کنیم!
بله در B750 هم این نقیصه وجود داشت.
بطور کلی با توجه به اطلاعاتی که گرفتم ظاهرآ کمپانی سامسونگ به باریکتر شدن
LED ها توجه بیشتری داشته تا بالارفتن کیفیت تصویر و این ارتقای کیفیت در برنامه های
آتی این کمپانی قراردارد. در حقیقت ما در حال حاضر در زمان "گذار" از تکنولوژی LCD به
LED قرار گرفته ایم و اوج شکوفایی این تکنولوژی را در سالهای بعد شاهد خواهیم بود و
در آن زمان پلاسما نیز قادر به رقابت با LED نخواهد بود.
نکته دیگری که برای دوستان شاید مورد توجه باشد مشکل ضربه خوردن به صفحات LCD
بود که معمولآ ایجاد خط و در نهایت منجر به غیرقابل استفاده شدن این تلوزیونها میشد که
در LED ها این مسئله تا حدودی کمتر شده.
دوستان لطفآ بیشتر در بحث شرکت کنند و تجربیات خودشون رو در اختیار بقیه قرار بدهند.
باتشکر
اگر ال اي ديها رو نسل جديد السيديها فرض کنيم در عوضneopdp ها هم نسل جديد پلاسماها هستن که از نظر کيفيت تصوير خيلي بهتر از السيديها و ال اي ديهاي جديد هستن تازه اينکه قيمتشونم خيلي کمتره پس ميبينيد که قطعي نميشه نظر داد و پايونير و پاناسونيک پلاسما پنلهايي توليد ميکنن که از نظر کيفيت تصوير به راحتي بهترين السيديها رو پشت سر ميزارن البته اين قضيه تا حدودي به برند سازندم ربط پيدا ميکنه خود من عقيده دارم اگه پاناسونيک به خاطر پشتيباني از پلاسما نبود السيديايي ميساخت که قطعا از سامسونگ و سوني بهتر بودن همونطوري که من تو زندگيم يادم نمياد سوني يا هر برند ديگه اي تلويزيوني بهتر از پاناسونيک درست کرده باشن مگر يه مدت محدود تو اين قضيه شک نکنيد وقتي کسي پشت تلويزيون پاناسونيک بشينه فيلم ببينه بقيه تلويزيونا جلو چشمش مثل رنو ميمونن جلوي تويوتا کمري.
تو سايت cnet زده سري g10 رو زده 1200 تا 1700 دلار .فکر میکنید به محض ورود سری G قیمتش چقدر باشه ؟ یعنی میشه با حدود 1.700 یدونه 42 اینچش رو خرید ؟ (با گارانتی معتبر)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)