تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: LED یا PLasma مسئله اینست؟!

داره خودمونی میشه real man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان لطفآ به بحث های فنی بیشتر بپردازیم.
    لطفآ بهترین مدلهای پلاسمای موجود در ایران را با LED ها از لحاظ کنتراست و وضوح تصویر و زاویه
    تصویر و امکانات جانبی و .... مقایسه بفرمایید.
    باتشکر

دوست عزيز منتظر شروع بحث فني از سمت شما هستيم.

اطلاعات فني بنده ناچيز و در حد اطلاعاتم به سوال‌هاي دوستان پاسخ ميدم

2. این کاربر از real man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه real man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام مجدد...

خیلی خیلی ممنونم...

راستش بانه هم میرم ! ولی باز هم بعید میدونم بتونم سری G رو اونجا پیدا کنم !

فاصله TV تا محل قرارگیری مبلمان 4.5 متر هستش !

فکر میکنید به محض ورود سری G قیمتش چقدر باشه ؟ یعنی میشه با حدود 1.700 یدونه 42 اینچش رو خرید ؟ (با گارانتی معتبر)

موفق و پیروز باشید...

يه جدول تهيه شده نسبت اينچ به فاصله ، بر اساس اون ٥٠ برا اين فاصله مناسبه

از قيمت اطلاعي ندارم

4. 2 کاربر از real man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به نظر من پلاسماهای سری G پاناسونیک
    به خاطر اینکه
    1- در زمینه کنتراست همشون در حد عالی هستند
    2- در زمینه فرکانس OLED ها به زحمت 120 هرتز هستند ولی پلاسماها تا 480 هرتز میرسند
    3- در زمینه کیفیت رنگ OLED ها حداکثر 10 بیت هستند یعنی 1024 درجه ولی پلاسماها تا 5000 درجه میرسند
    4- از لحاظ قیمت هم که مقایسه ای لازم نیست. پلاسماها حدود یک سوم قیمت OLED ها رو دارند

بحث اين تاپيك بر سر LED و Plasma هستش نه OLED !

OLED هنوز به صورت صنعتي و توليد انبوه نرسيده و فقط سوني يه مدل 14 اينچ اونو براي توليد انبوه ساخته .
    هنوز نميشه بين LED و پلاسماي مدرن به طور قطع نظر داد. چون هنوز خيلي تو بازار فراگير نشدن تا بشه در مورد بديها و خوبي هاي شون نظر داد.
    فقط چيزي كه مسلمه مصرف برق در LED LCD ها بسيار پايين مياد ولي در مورد مقايسه هاي فني بايد كمي صبور باشيم.

6. 2 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من امروز LED مدل B7000 سامسونگ را بررسی کردم. کیفیت و وضوح تصویر در مقایسه با
    بالاترین مدل LCD سامسونگ یعنی B750 بالاتر بود ولی همچنان جاماندن تصویر در حرکات سریع
    مانند فوتبال دیده میشد. همچنین برفک بسیار کمی در پخش dvd با کیفیت hd (نه fULL HD) دیده
    میشد که برای من عجیب بود ولی امکانات جانبی مانند حافظه که به گفته فروشنده 2 گیگا بایت
    هست و پشتیبانی از usb2 از نکات مثبت این مدل LED بود.در مورد صدا در حد خوبی نبود و قطعآ
    به سینمای خانگی نیاز دارد.

8. این کاربر از ali_speed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بالاترین مدل LCD سامسونگ یعنی B750 بالاتر بود ولی همچنان جاماندن تصویر در حرکات سریع
    مانند فوتبال دیده میشد. همچنین برفک بسیار کمی در پخش dvd با کیفیت hd (نه fULL HD) دیده
    میشد که برای من عجیب بود ولی امکانات جانبی مانند حافظه که به گفته فروشنده 2 گیگا بایت
    هست و پشتیبانی از usb2 از نکات مثبت این مدل LED بود.در مورد صدا در حد خوبی نبود و قطعآ
    سلام!
    دوست عزیز!

آیا شما در حرکات سریع مانند فوتبال مدل B750 روهم تست کردید؟
    آخه این مدل 240 هرتز است و میشه گفت تنها مزیتش نسبت به مدل B7000 همین است.
    در سری LED فقط مدل B8000 قابلیت 240 هرتز رو دارد.اگه واقعا 120 با 240 تفاوتی ندارد پس لازم نیست منتظر B8000 باشیم؟!

10. این کاربر از amipopo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام!
    دوست عزیز!

آیا شما فوتبال رو در مدل B750 هم تست کردید؟این تلویزیون 240 هرتز است و باید نسبت به B7000 که 120 هرتز میباشدمشکلی در نمایش فوتبال نداشته باشد!
    اگه واقعا بین 240 و 120 هرتز تفاوتی برای بیننده وجود دارد برای مدل B8000 صبر کنیم!

12. این کاربر از amipopo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام!
    دوست عزیز!

آیا شما فوتبال رو در مدل B750 هم تست کردید؟این تلویزیون 240 هرتز است و باید نسبت به B7000 که 120 هرتز میباشدمشکلی در نمایش فوتبال نداشته باشد!
    اگه واقعا بین 240 و 120 هرتز تفاوتی برای بیننده وجود دارد برای مدل B8000 صبر کنیم!
    بله در B750 هم این نقیصه وجود داشت.
    بطور کلی با توجه به اطلاعاتی که گرفتم ظاهرآ کمپانی سامسونگ به باریکتر شدن
    LED ها توجه بیشتری داشته تا بالارفتن کیفیت تصویر و این ارتقای کیفیت در برنامه های
    آتی این کمپانی قراردارد. در حقیقت ما در حال حاضر در زمان "گذار" از تکنولوژی LCD به
    LED قرار گرفته ایم و اوج شکوفایی این تکنولوژی را در سالهای بعد شاهد خواهیم بود و
    در آن زمان پلاسما نیز قادر به رقابت با LED نخواهد بود.
    نکته دیگری که برای دوستان شاید مورد توجه باشد مشکل ضربه خوردن به صفحات LCD
    بود که معمولآ ایجاد خط و در نهایت منجر به غیرقابل استفاده شدن این تلوزیونها میشد که
    در LED ها این مسئله تا حدودی کمتر شده.

14. این کاربر از ali_speed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان لطفآ بیشتر در بحث شرکت کنند و تجربیات خودشون رو در اختیار بقیه قرار بدهند.
    باتشکر

16. این کاربر از ali_speed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگر ال اي ديها رو نسل جديد السيديها فرض کنيم در عوضneopdp ها هم نسل جديد پلاسماها هستن که از نظر کيفيت تصوير خيلي بهتر از السيديها و ال اي ديهاي جديد هستن تازه اينکه قيمتشونم خيلي کمتره پس ميبينيد که قطعي نميشه نظر داد و پايونير و پاناسونيک پلاسما پنلهايي توليد ميکنن که از نظر کيفيت تصوير به راحتي بهترين السيديها رو پشت سر ميزارن البته اين قضيه تا حدودي به برند سازندم ربط پيدا ميکنه خود من عقيده دارم اگه پاناسونيک به خاطر پشتيباني از پلاسما نبود السيديايي ميساخت که قطعا از سامسونگ و سوني بهتر بودن همونطوري که من تو زندگيم يادم نمياد سوني يا هر برند ديگه اي تلويزيوني بهتر از پاناسونيک درست کرده باشن مگر يه مدت محدود تو اين قضيه شک نکنيد وقتي کسي پشت تلويزيون پاناسونيک بشينه فيلم ببينه بقيه تلويزيونا جلو چشمش مثل رنو ميمونن جلوي تويوتا کمري.

داره خودمونی میشه hagi-naser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر میکنید به محض ورود سری G قیمتش چقدر باشه ؟ یعنی میشه با حدود 1.700 یدونه 42 اینچش رو خرید ؟ (با گارانتی معتبر)
    تو سايت cnet زده سري g10 رو زده 1200 تا 1700 دلار .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •