خطاب به H2: درسته ، حق با شماست. من اشتباه کردم.
خطاب به رضا: آیا شما فایل اسکین رو در کنار برنامه نهایی قراد داده اید؟ اگه اشتباه نکنم فایلی با پسوند SSKهست.
خطاب به H2: درسته ، حق با شماست. من اشتباه کردم.
خطاب به رضا: آیا شما فایل اسکین رو در کنار برنامه نهایی قراد داده اید؟ اگه اشتباه نکنم فایلی با پسوند SSKهست.
Last edited by shalineh; 02-06-2009 at 16:58.
سلام
اخه دات نته ! مگه دات نت رو هم باید تو سیستم 32 ریخت ؟رضا خان، منظور من از رجیستر این نبود که یوزر و پسوورد وارد کنی.
بلکه منظور از رجیستر اینه که DLL رو در کامپیوتر مقصد به ثبت برسونی با دستور معروف:
regsvr32 "path & filename of dll or ocx"i
تا همین جا که وقت گذاشتی خیلی ممنونممتاسفانه و باعرض شرمندگی وقت کافی برای برسی و تحقیق دقیق تر ندارم و نمیتوانم راه حل قطعی برایتان ارائه کنم. شرمنده ...
حتما دنبالش میرمپیشنهاد میکنم ...
شالینه جانخطاب به رضا: آیا شما فایل اسکین رو در کنار برنامه نهایی قراد داده اید؟ اگه اشتباه نکنم فایلی با پسوند SSKهست.
خودش اسکین رو میگیره و در خودش کامپایل میکنه . منظورم اینه لازم نیست کنارش باشه . اینو در پروپرتیس میبینید نوشته skin file و مسیر رو بهش میدی !
بابا ای ول H2
یه سوال از بچه هایی که اینون استفاده کرده اند. این کامپوننت یا dll یا هر چیز دیگه چی کار میکنه؟
اسکین !!!!
فرم برنامه رو میتونی باهاش به شکلهای گرافیکی و غیر معمول در بیاری. یعنی فرمی غیر از فرم استاندارد ویندوز.
رضای عزیز، این فایل رو بگیر و امتحان کن. واسن آپ کردم. احتمالا مشکلت حل بشه.شالینه جان
خودش اسکین رو میگیره و در خودش کامپایل میکنه . منظورم اینه لازم نیست کنارش باشه . اینو در پروپرتیس میبینید نوشته skin file و مسیر رو بهش میدی !
نیازی به رجیستر و اینجور دنگ و فنگ ها رو هم نداره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حل نشده شالینه جون
همون طوره
چیش کنم ؟
شالینه جان حق با شما بود
باید اسکین رو بهش معرفی کنی
مشکل حل شد
سپاس
بهترین مکان برای اینکار هم رویداد لود فرم هست. با دستور زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام شالینه جان من هم همین کارو کردم با همین کد ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)