آقا مسعود من میخوام رم بخرم و اصلا هم نمیخوام اور کنم شما تا 100 تومن چه رمهایی پیشنهاد میکنین که با مادربرد گیگا UD3R مچ باشه البته با باس 1066 ؟ به نظرتون 4 گیگ بگیرم یا 8 گیگ ؟
در ضمن ویندوز 7 هشت گیگ رم رو میتونه شناسایی کنه ؟
ممنون
آقا مسعود من میخوام رم بخرم و اصلا هم نمیخوام اور کنم شما تا 100 تومن چه رمهایی پیشنهاد میکنین که با مادربرد گیگا UD3R مچ باشه البته با باس 1066 ؟ به نظرتون 4 گیگ بگیرم یا 8 گیگ ؟
در ضمن ویندوز 7 هشت گیگ رم رو میتونه شناسایی کنه ؟
ممنون
گمان کنم ویندوز 7 هشت گیگ رم رو شناسایی میکنه ، ولی 8 گیگ رم خیلی زیاده و هیچ نرم افزاری بهش احتیاج نداره . فکر نمیکنم به این زودیها بتونید از کارایی 8 گیگ رم استفاده کنید !آقا مسعود من میخوام رم بخرم و اصلا هم نمیخوام اور کنم شما تا 100 تومن چه رمهایی پیشنهاد میکنین که با مادربرد گیگا UD3R مچ باشه البته با باس 1066 ؟ به نظرتون 4 گیگ بگیرم یا 8 گیگ ؟
بنابراین فعلا 2 تا رم 2 گیگ TeamGroup Xtreme با باس 1066 بخرید که 80 تومنه . از برندهای دیگه هم میتونید استفاده کنید ، مثل Corsair DHX یا Crucial Ballistix و اگه پیدا شد Kingston HyperX هم رم خیلی خوبیه .
البته چون گفتید اور نمیکنید ، من یاد رمهای Patriot افتادم ، ولی حیفه با این بودجه رم پاتریوت با هیتسینک آبی بخرید ! اگه Blood iron رمهای Patriot هم بود میتونید بخرید.
پس فعلا 4 گیگ بخرید ، در آینده اگه نیاز شد 4 گیگ دیگه اضافه کنید .
Last edited by Professor Massoud; 03-06-2009 at 09:07.
سلام
واسه Asus-P5Q C و Intel- Q9550 ، دو گیگ DDR2 - 1066 میخوام. چی پیشنهاد میکنید؟ ( تا 80 تومن )
اهل اورکلاک واسه بازی نیستم و واسم performance و سرعت بالا مهمه .
1) Geil - Plus Ultra - 1066 - 2 gig- Dual - 4-4-4-12 گزینه خوبیه ؟ گارانتی اصلیش چیه؟ ( تو دفترچه خود مادربرد تائیدش کرده )
2) G.Skill تو همین رنج مشخصات چطوره؟ گارنتی اصلیش چیه؟ ( تو دفترجه مادربرد این رو تائید کرده : DDR2 1066 2048MB(Kit of 2) 5-5-5-15 )
3) این لیست برندها و مدل های مورد تائید Asus هستش. چی بگیرم ؟
ممنون . . .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a6l3i; 05-06-2009 at 12:21.
منم بهت پیشنهاد می کنم الان پولتو بیخودی واسه 8 گیگ رم هدر ندی . 2 تا 2 تا 2 سال دیگه کافیته
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
با سلام.اقا ژل تقلبی نداره نمونه مشابه هم نداره.
در ضمن این دوستی که گوفتن ژل تو رنج قیمت شما نیست هم یه مقدار کم لطفی کردن.
ژ ل بهترین رم موجود با کمترین نوسان و تلفات هست.
من توی بازیهای خیلی سنگین رم 2 گیگ رو با 4 گیگ کینگ مکس 1066 مقایسه کردم هیچ تاثیری نداشت . حتی 1 فریم هم توی سرعت بازی یا ویندوز ( ویستا و اکس پی ) تاثیر نداشت . من خودم تست کردم . گفتم دوستان بدونن الکی پول برای رم بیشتر از 2 گیگ ندند !! توی بازیهایی مثل :
GTA IV
Assassins
Lost Planet
و نرم افزارهایی مثل تری دی مکس و ...
( اگه باور نمیکنید خودتون امتحان کنید !! )
شما اشتباه تست کردید دوست عزیز ! من نمیدونم سیستم شما چی هست ، و از چه قطعاتی استفاده میکنید ، ولی سایتهای بزرگ به نتیجه برعکس شما رسیدند !!
تو بنچمارک پایین ، تفاوت رمهای 4 و 2 و 8 گیگ رو در لود بازیهای مختلف می بینید . هر کدوم در زمان کمتری بازیها رو لود کرده ، دارای کارایی بیشتری هست . برتری کاملا محسوس رم 4 گیگ بر 2 گیگ رو مشاهده کنید :
این هم تفاوت کارایی از یک سایت دیگه :
آقا من رم برای کارهای نسبتاً سنگین 3D max میخوام. 2*2 Patriot خوبه؟ تا 50 تومن. برای اورکلاک هم مشکلب نداشته باشه!
نه خیر رم های Patriot Blue Heatsink جدودا 42 تومن هست.
با 50 تومن
2x2GB OCZ Godl/Corsair Xms2 میشه خرید.
مسعود در کل 8GB تاثیر زیادی فعلا نداره!(در مقدار فرم) در لعو بازی هم بستگی به سایر قطعات داره.شما اشتباه تست کردید دوست عزیز ! من نمیدونم سیستم شما چی هست ، و از چه قطعاتی استفاده میکنید ، ولی سایتهای بزرگ به نتیجه برعکس شما رسیدند !!
تو بنچمارک پایین ، تفاوت رمهای 4 و 2 و 8 گیگ رو در لود بازیهای مختلف می بینید . هر کدوم در زمان کمتری بازیها رو لود کرده ، دارای کارایی بیشتری هست . برتری کاملا محسوس رم 4 گیگ بر 2 گیگ رو مشاهده کنید :
یک سری بنچ در این رابطه توی قسمت بحث در رابطه با انواع برند ....... هست.
در کل من توصیه نمیکنم 8GB رم رو.2GB هم مقدارش کمه برای Win Vista به مشکل بر میخورید. و همچنین گاهی اوقات در Win XP .
Last edited by D3vil_A; 04-06-2009 at 02:08.
به نضر من هم خوبه . مشکلی نداره
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)