اولا هيچ بقالي نمياد بگه ماست من ترشه. دوما اينجا من توهيني نميبنم شده باشه.من فكر ميكنم اگر كسي به دروغ يه چيزي رو عنوان كنه و بهش بگيم دروغگو، به كسي توهين نشده باشه. پاور 1230 وات گرين هم آقاي عمراني ميگوند گواهينامه 80 plus silver داره شما تشريف ببريد توي سايت 80plus.org تا ببيند كه اين پاور حتي 80 پلاس معمولي هم نداره. اگر كسي دروغگو هست و از بي اطلاعي من و شما استفاده ميكنه، هست ديگه، حالا ميخواد مهندس عمراني باشه يا كس ديگه. اميدوارم ديگه بحث ادامه پيدا نكنهبه شما آقای mhv_kntu اخطار میدم که این فروم جایی برای توهین به مردم نیست شما با این حرف دارین به شعور کسانیکه با مهندس آشنایی زیادی دارن توهین میکنید و از همه بدتر احساسات آنها را جریحه دار میکنید
اگر لازم بود میتوانستید سری به فروم سخت افزار بزنید و ببینید که مهندس در به کار بردن کلمات حساسیت زیادی به خرج داده است .همین رفتار متین مهندس جایگاه والایی بدست آورده است که کمترین دلخوری در میان کاربران به وجود اورده است.لطفا به پستهایی که مهندس توضیح داده اند نگاهی بندازید.
خود مهندس ساختار داخلی پاور برای کاربران فروم سخت افزار تشریح کرده است که سطح آگاهی افزایش داده است.بنابراین این که میگوئید کیفیت پائین نشان میدهد که شما اطلاعی از اینکه اکثر قطعات در داخل از خارج وارد میشوند را ندارید.
با عرض معذرت از دوستان اگر تاپيك كمي به بيراهه رفت.
و اما در مورد تاپيك.
دوست عزيز شما اگر ميخوايي 3 الي 4 ميليون خرج كني كه به نظر من خرج اضافي هست. بهتره بيشتر تحقيق كني و high end ترين قطعات بازار رو بگيري. بنابراين باتوجه به اينكه گفتي از خارج هم ميتوني خريد كني. من اينا رو پيشنهاد ميدم.
CPU:Intel Core i7 975XE=1100$ كه فعلا عرضه نشده ولي به زودي عرضه ميشه و به نظر من ارزش داره صبر كني.
M.B:EVGA E759 CLASSIFIED=450$
VGA:evga gtx 295x2 sli=1000$
RAM:CORSAIR Dominator GT 2000 8-8-8-24 3x2GB=320$
HDD:2*Western Digital Caviar Black 1 Tb (raid0)=220T
Power:corsair 1000 or enermax revolution 1050W=300T
Case:coolermaster COSMOS =300T
Monitorell UltraSharp 2408WFP =500$
فكر ميكنم جواب سوالات داده شده به غير از كارت گرافيك. كه مسلما كارت گرافيكهاي جديدتر از قبلي ها بهتر عمل خواهند كرد به خصوص اگه بخوايي كارت گرافيكت از دايركت ايكس 11 هم پشتيباني كنه هرچند كارتهاي دايركت ايكس 10 هم با بازيهايي 11 به گفته مايكروسافت مشكلي نخواهند داشت. به هر حال كمي صبر كني بهتره.