1640
زیبایی(مخصوصا توشب وقتی کیبورد لایتشو روشن میکنی)،کیفیت،سرعت
![]()
1640
زیبایی(مخصوصا توشب وقتی کیبورد لایتشو روشن میکنی)،کیفیت،سرعت
![]()
با اینکه ربطی به تاپیک اینجا نداره
من مکانیک صنعتی اصفهان با گرایش نا معلو می خونم که تو ترم 5 معلوم می کنیم.
خیلی هنر کنم کتیا برم تابسونیه
به نظر می رسه برتری محسوس hp گرافیکشه
و cpu تفاوت چندانی نداره
lcd دل هم چون led هس خیلی سره
میرسیم به رم که ddr3 بودنه دل خیلی مهمه
البته انگار گرافیک hp هم ddr3 هس که مزیتیه
از لحاظ شیکی هم که تقریبا تو یه ماین
الان با حرفا دوستان و با در نظر گرفتن اینکه زیاد هدفم بازی نیس داره برد با دل(برا من) میشه(اما تا پایان این ترم کذایی صبر می کنم)
دوستان به لینک زیر سر بزنین
زده ati4650 که رو 1199 هس512dedicate up to 1703 share
در حالیکه تو سایت اران اه پی زده 1gig dedicated uo to 2023 share
جریان چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مدل خاصه که به صورت نرم افزاری تغییراتی روش انجام شده و اسمش پسوند ee داره
DV6-1199ee
دل دل رباتره، هم حافظه رم بالاتر داره هم هراد ديسك و اين سرعت كار رو به مراتب بالاتر ميبره![]()
سلام دوستان من اولين بارم هست تو اين فروم پست مي زنم به هر حال خوش حالم در جمع دوستاني مثل شما هستم
اما يه سوال ؟ من تو همين هفته مي خوام يه لب تاپ بگيرم كه خودم 1640 دل رو پسنديدم ولي يه مسئله اي هست كه اونم مودمشه ؟ آيا مودم اكسترنال مي دن روش؟ اصلا مودم اكسترنال مي خوره بهش؟ يكي هم اثر انگشت خوان هست كه نداره؟
در مورد بازي هم فك نكنم در حال حاضر بازي باشه كه 1640 نكشه؟
در مورد مودم ، مودم نداره ولی اکسترنال بهش وصل می شه ولی فکر نکنم مودم اکسترنال رو خودش داشته باشه در مورد فینگر پرینت هم که خوب خودتون نوشتین نداره . در مورد بازی هم اکثر بازی ها رو اجرا می کنه مگر این که بخواین بازی های روزو روی آخرین کیفیت بازی کنین و در تاپیک تست بازی روی لپ تاپ هم اکثرا از کیفیت اجرای بازی ها ازش تعریف شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فقط در مورد گرافیکش توضیح می دم. الان کارت گرافیکش 3670 هستش که خوب خیلی قوی نیست ولی اگه یه کم صبر کنید داره با کارت گرافیک 4670 هم وارد بازار ایران می شه. اون موقع دیگه واقعاً رو دست نداره.
منم 1199 رو پيشنهاد مي كنم گرافيكش كه عاليه 4650 الان روي لپ تاپ خودم هست 1127 واقعا قدرتش وصف ناپذيره
البته شما كه اصفهان هستي يه سري به الماس ايران داخل مجتمع پارك بزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)