سلام
توی فرم 1 یک باتن بزار و دستور زیر را بهش بده
حالا توی رویداد FormClosing فرم 2 هم دستور زیر را بنویسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
توی فرم 1 یک باتن بزار و دستور زیر را بهش بده
حالا توی رویداد FormClosing فرم 2 هم دستور زیر را بنویسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون از جوابت ولي با اينكار ما يك فرم new مي كنيم كه با خروج از آن فرم از برنامه خارج نمي شويم
من مي خواهم همان فرمي را كه در مرحله اول مخفي كردم نمايش بدم
خيلي ممنون
خوب در باتنی که دوستمون در فرم 1 فرمودن این شکل بنویس ببین کارت راه می افته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست من شما هنوز جواب نگرفتی؟
بالای فرم 2 بنویس:
داخل FormClosing فرم 2 بنویس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا داخل باتون فرم 1 بنویس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه سوالی داشتی درخدمتیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربانت علی.
سلام
از جوابت خيلي ممنون
مشكلم حل شد اما دو تا سؤال دارم
اول اينكه public Form1 MainForm1; چي كار مي كنه
دوم اينكه F2.MainForm1 = this; اين چي كار مي كنه
سوم اينكه بجاي this(اشاره گر به فرم جاري) مي تونيم چي بنويسيم
سلام
از جوابت خيلي ممنونم مشكل من با جواب علي آقا(hamishebahar) حل شد ولي اگه دوست داري كمي در مورد راه حل شما بحث كنيم
بزرگترين مشكل راه حل شما اينه كه ازshowdialog استفاده مي كنيد كه در اين صورت ما به فرم2 دسترسي نداريم پس نمي تونيم فرم 2 رو ببنديم
دوم اينكه شما براي رويداد formclosed هيچ پيشنهادي نداديد
نكته جالب جواب شما كه من نمي تونم اونو تحليل كنم اينه كه با بستنfrm فرم1 رو كه مخفي كرده بوديم باز ميشه
منتظر جوابت هستم
جواب سوال اولت: وقتی ما یک فرم رو از نوع Public تعریف میکنیم به فارسی بگم یعنی این فرم رو میتونی در فرم دوم استفاده کنی اگه دوست نداری این کار عملی بشه اونو به جای Public به Private تغییر بده.
سوال دوم:F2 یعنی فرم دومی که تعریف شده و Mainform1 یعنی فرم اصلی برنامه یعنی فرم اول که وقتی برابر This قرار میدید (This یعنی فرم جاری یا همین فرم) Mainform1 میشه this یعنی فرم جاری.
اگه بازم سوال یا مشکلی داشتی در خدمتیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)