چه ربطی به IBM داره؟!!!
فکر کنم شما IMR رو که من بالا نوشتم با IBM اشتباه گرفتین !!
IMR واسه ساخت بدنه لپ تاپه که بالا توضیحش اومده
پیش میاد ،بی خیال![]()
چه ربطی به IBM داره؟!!!
فکر کنم شما IMR رو که من بالا نوشتم با IBM اشتباه گرفتین !!
IMR واسه ساخت بدنه لپ تاپه که بالا توضیحش اومده
پیش میاد ،بی خیال![]()
اهان ببخشید من فکر کردن ibm هست این
![]()
البته منم بی تقصیر نبودم ها !!!
می خواستم بنویسم IMR نوشته بودم IMB !!!!
البته الان رفتم درستش کردم![]()
من ترجیح می دم اغلب نوت بوکی بخرم که در تمام دنیا و همیشه ساپورت داشته باشه نه اینکه از یک شرکت که در زمینه شبکه و تکنولوژی های ارتباطاتی کار میکرده و حالا پاشده نوت بوک زده !
به نظرم فکر اینو نکنید .... وسوسه انگیز که هست عین تمام لپ تاپ های دیگه مثل هسسی ! ولی ارزش داره شما بیشتر هزینه کنید و یک برند معتبرتر و قوی تر dell ، HP , sony , ibm , Fujitsu Siemens , acer و توشیبا خریداری کنید
راستی صحبت از توشیبا شد. یکی بیاد توضیح بده ببینیم لپ تاپ هاش چه جوریه در مقایسه با بقیه. من که خودم حال میکنم باهاش.
یه نگاهی هم به این بندازین نظرتونو بگین. رم DDR3 و هارد SSD
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by prowler88; 29-05-2009 at 17:28.
کلا لپ تاپ های توشیبا در سال های اخیر اون کیفیتی که ازشون انتظار می رفته رو نداشتن و مرجوعی خیلی داشتن
تازگی ها یکی از دوستای من خریده بود صفحهش چند تا پیکسل سوخته داشت و ... که ازش ناراضی بود
- کارخانه کوانتا واقع در کشور کوانتا می باشد که تولید کننده اصلی نوت بوک های DELL,HP,APPLE و ... در دنیا می باشد .
همه تکنولوژی های منشا امریکایی ای کره ای و ژاپنی و چینی داره ! کوانتا تولید کننده اصلی دل و اچ پی و اپل !!!!
Quanta Computer یکی از بزرگ ترین OEM ها و ODM های نوت بوک و موبایل های دنیاست که در تایوان قرار داره. مادربرد لپ تاپ HP DV5 من هم ساخت (و احتمالا طراحی) Quanta هست.
البته کمپانی هایی مثل Quanta با هر کیفیتی که کمپانی مشتری تمایل داشته باشه محصولاتشون رو تولید می کنند، یعنی چون Quanta یکی از تولید کننده های اصلی محصولات HP یا Apple یا Acer هست دلیل نمیشه همون کیفیت رو در محصولات تولیدی برای Juniper هم داشته باشه.
ممنون از جواب منطقی و بدون تعصبت
فرمایش شما متین اما مثلا بدنه رو زده IMR که یکی از باکیفیت ترین جنس بدنه ها هستش و برای لپ تاپای گرون قیمت استفاده میشه
تا حالا شما دیدین لپ تاپی فقط به بدنش برسه با کیفیت بزنه و محتویات داخلیشو بی کیفیت ؟!!!
تازه اگرم مشکلی پیش بیاد مسلما گارانتی داخلی محکمش ، پاسخگو خواهد بود مخصوصا که هر کسی باشه اولش باید خودشو از لحاظ کیفیت جا بندازه تا بتونه توجه بازارو به خودش جلب کنه
اینم واسه گارانتیش نوشته
1سال گارانتی رایگان، قابل تمدید تا 3 سال شرکت نوین ارتباط سام برای رضایت کاربرانی که از نوت بوک جونیپر استفاده می نمایند، اقدام به شرایط گارانتی تعویض قطعات تا یک سال رایگان و 2 سال شارژ...
بازم مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)