تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: 3D کار های محترم که با چندین برنامه کار کردن یه راهنمایی کنن ،لطفا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid_3dsmax9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب من اطلاعاتم در مورد نرم افزار ها به اندازه ی دوستانی که این جا نظر دادن نیست... ولی در مورد اون 3 ماه که نوشته برای آموزش هر نرم افزار زمان لازمه یاد همین توتوریال های ساده ی برنامه ی مکس افتادم که تو شروع هر موضوعش نوشته مثلا: زمان آموزش 60 دقیقه! ولی شاید 3 ساعت یا 6 ساعت یا... طول بکشه که ما بتونیم بخونیم و ترجمه کنیم و بفهمیم.. به گمونم این که چه قدر زبانتون قوی باشه در آموزش تاثیر داره...

2. 4 کاربر از omid_3dsmax9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    88x88 جان، ببین عزیزم، شما اگه واقعا میخوای تا اون بالا بالاهاش بری باید با اکثر یا همه ی این برنامه ها بلد باشی و دو سه تاشو فول.
    اینم در نظر بگیر که مفاهیم پایه، منوها، ابزارها و ... اکثر برنامه های تری دی تقریبا یکیه، یعنی شما اگه یکی از این برنامه ها رو بلد باشی یادگیری اون یکی، زمان و کار زیادی نمیخواد.
    حالا اگه میخوای بدونی که با کدومشون باید شروع کنی، نظر شخصی من اینه که تری دی استودیوی مکس گزینه ی مناسبه!!
    حالا چرا مکس؟
    دلیلش هم معلومه چون آموزشهای این برنامه همه جا هست و از بقیه ی نرم افزارهای تری دی بیشتره.
    مثلا همین سایت خودمون، یا سایتهای دیگه تو انجمن های تری دیشون معمولا مکس در اولویته و انواع آموزش ازش پیدا میشه، سایتهای خارجی هم همینطور.
    تازه معمولا هم، تو استودیوهای ایرانی از مکس استفاده میشه که واسه ادامه ی کار و مقدمه ی اون بالا بالاها خیلی خوبه.
    بعد که تو مکس پیش رفتی و مفاهیم تری دی رو خوب گرفتی که چطورین و چی هستن اونوقت یکی یکی برو سراغ بقیه ی برنامه ها.
    این یه راهیه که یه فرد عادی تو ایران بخواد بره دنبال این کار، اگه شما جزء این گروه نیستی راههای دیگه ای هم هست، که میری خارج و تو کلاسهای مربوطه ثبت نام میکنی تا سریعتر و حرفه ای تر و بیشتر یاد بگیری.
    اینا چیزایی بود که به ذهن من رسید...

امیدوارم موفق باشی.

4. 3 کاربر از HOMAYOON.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Farzad.wow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تربت حیدریه ....

پيش فرض

به نظر من داری بیهوده رفیق فک می کنی همه ی برنامه ها مث همه ...... یه چیز بگم شاید یه زمانی یه سری برنامه ها نسبت به هم سر بودن اما الان همگی شبیه به هم و کاملا مثلا به Auto desk نیگا رفته maya رو از Alias خریده الان تقریبا Feature های مکس داره شبیه مایا می شه و برعکس......... شما فیلم ها رو اگه نیگا کنی فقط از یه برنامه واسه ساخت استفاده نمی کنن ..... تازه اگه استفاده کنن به شرکت شون بر می گرده که چه نرم افزاری رو انتخاب کرده باشن...... من اکثر کسی یا رو که به مکس واردن مخصوصا برو بچ خارجی رو می بینم که به مایا هم همون اندازه مسلط اند ........ بعدش هم شما رفیق هدفت رئ تو cg تعیین کن بعد برو دنبال نرم افزار .... آخرش بگم سی جی هنره و نرم افزار ابزار .... سعی کن تو این راه علم و هنرتو زیاد کنی نه چک و چونه سر نرم افزار بزنی شرمنده نمی خواستم این همه بشه ..
    Last edited by Farzad.wow; 28-05-2009 at 18:28.

6. 6 کاربر از Farzad.wow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

حالا اگه میخوای بدونی که با کدومشون باید شروع کنی، نظر شخصی من اینه که تری دی استودیوی مکس گزینه ی مناسبه!!

دوستمون درست میگن. اگه میخوای تازه کارتو شروع کنی 3DS Max رو انتخاب کنی بهتره چون هم محیط بهتری برای کسانی که تازه شروع میکنن داره هم همونطور که دوستمون گفت آموزش های مکس همه جا پیدا میشه و اکثر موسسه های آموزش کامپیوتر هم اونو یاد میدن.
    بعد از مکس برای کامل کردن کارت، میتونی سراغ نرم افزار هایی مثل Poser, Maya و ... بری
    .

8. 2 کاربر از A.Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SSS_HHH_OOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب دوستان حرفا رو زدن ولی چهار ماه برای آموزش یکم مسخره است
    من الان سه سالی میشه کار میکنم ولی واقعا هنوز اول راهم تازه دارم یاد میگیرم
    حال اینکه تو چهار ماه بشه
    یکم عجیبه
    ولی در کل
    نظر خوب اینه
    تو ایران که همه نرم افزارا مفتن
    همه رو بگیر
    نصب کن
    یه روز رو هر کدوم وقت بذار
    ببین با کدوم راحتی
    خودت انتخاب کن...

10. 7 کاربر از SSS_HHH_OOO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت hamedharry2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Iran Tehran

10

با سلام من دانشجو انیمشن و انیمشن کار هستم و من هم اینو بگم که اگر 3ds max یا Maya یا هر برنامه های 3D هم کار کونی که همه دارن ریز دست autodesk جای می گیرند و هر کدوم قابلیتشون مشابه هست ولی عملکردش فرق می کنه که بسته به توپولوژی شون یکی در عملکردشون راحت تر یا سخت تر از دیگری است باز هم باید برای حرفه ای کردنی از photoshop, After Effect,Adobe Premiere,و zbrush هم اضافه کنید تازه بماند ......
    اگر خواستید یک سری به سایت بزنید شاید مشکلتونو حل کرد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه mcsg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست من اگه میخوای یه برنامه رو انتخاب کنی نظر من بین دو گزینه maya و max هست چون از نظر اموزشی توی اینترنت خیلی غنی هستند در ضمن زمان یادگیریه maya حداقل 5 سال به طور مداوم هستش مکس رو نمیدونم اگرم بین این دو برنامه یکی رو خواستی انتخاب کنی حتما نظر من اینه که برو تو اینترنت سرچ کن و نمونه کارها و ویژگی هاشونو خودت مقایسه کن تا اون چیزی رو که از برنامه میخوای رو بتونی بدست بیاری

13. این کاربر از mcsg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tatuy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

داشم ترانسفورمرزو با مایا ساختن همشو کی بهت گفته با xsi من پشت صحنشو دارم.

15. این کاربر از tatuy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mehran_trex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    anywhere

پيش فرض

سلام دوست عزيز اين سوال شما چند سال پيش خيلي ذهن منو درگير كرد ولي با كنكاش زياد به اين نتايج رسيدم
    1_ در ايران براي يادگيري ، مكس بهتره چون اساتيد و موسسات زيادي وجود داره اما در ساير كشورها و نت بيشتر مايا چون امكانات انيميشن عالي داره البته اين نكته رو بگم كه بعد از خريده شدن اون خيلي از پلاگين هاش توي مكس هم وارد شد اما نظر شخصي من مايا هست و اين هيچ ربطي به برتري نداره فقط از محيط اون و نمونه كارهاش بيشتر خوشم اومد

2_ در كنار اين 2 نرم افزار (بعد از انتخاب يكي از اونها بعنوان بيس كار ) بايد يك سري نرم افزار مخصوص modeling ياد بگيري
    مثل zbrush , Mudbox كه براي حرفه اي شدن حتما بايد يكيشون رو ياد بگيري نظر شخصي من اينجا zbrush هست چون منابع بسيار زيادي داره

وبالاخره براي شروع كار يكي از 2 برنامه مكس يا مايا رو شروع كن و ديگه سراغ چيزاي ديگه نرو و مدام دنبال بهتر يا بدتر نباش تو توي هر كدومش كه خبره بشي ميتوني اون يكي رو هم در آينده راحت ياد بگيري چون 70% اونها شبيه به همن

17. 2 کاربر از Mehran_trex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از همگی.
    حالا مگه مدلینگ خود این برنامه ها کفاف نمی ده که مدلینگ چیزای دیگه هم باید یاد بگیرم؟

مقایسه رو می دونم خلافه قوانینه ولی لینک گذاشتن رو نمی دونم.
    این یه لینک مقایسه ی چند برنامه ی سه بعدی که توش راجع به اون چند ماهی که گفتم حرف زده:
    کد:
    این هم یک مقایسه ی دیگه:
    کد:
    تو این دو تا لینک هیچ کی نظر شخصی نداده و فقط قابلیت هاشونو با هم مقایسه کردن.

این هم یک لینک از ویکی پدیا که فیلم های که تو ساختشون از سافت ایمیج استفاده شده نوشته:
    کد:

19. این کاربر از 88x88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •