اقا این انلاک یعنی چه؟
اقا این انلاک یعنی چه؟
تو usa که 200 تا 300 قیمتشه؟
لاک یعنی تحت اپراتور خاصی اون رو عرضه می کنند مثلا فکر کن این گوشی رو به ایرانسل میدن و این گوشی فقط با سیم کارت ایرانسل کار می کند { که الان میشه ردیفش کرد } اما انلاک مثل گوشی هایه عادی با هر سیمی کار
می کند...تو امریکا لاک شدش تو این رنج هاست.![]()
ولی در کل بیشتر از 400 تومن پول دادن واسه همچین محصولی یه اشتباه بزرگه به نظر من
پس بهتره نظرت رو برای خودت نگه داری چون من که هنوز بهتر از این گوشی ندیدم..........با اینکه خودم ویندوز دارم و مثل چی پشیمونم که پولم رو ریختم دور.
می شه بگی چرا چون نظرت واقعا خنده داره تو این مسابقه حتما ویندوز برندس
تا حالا گوشی دیدی که mms نداشته باشه من دیدم ایفون تا حالا گوشی دیدی که قابلییت فیلم برداری رو خودش نباشه و با نرم افزار باشه من دیدم همین ایفون البته من نمی گم گوشی بدی هست ولی ویندوز موبایل 1000 در 100 برنده ی این مسابقس
باید بگم که هم mms داره و هم قابلیت فیلم برداری که با برنامه درست میشه.......
و در ورژن جدید یا 3 که همراه با گوشی جدیدش عرضه میشه تمام اینها در خود گوشی وجود داره........
و اینکه تا حالا کیفیت ال سی دی و تاچ به باحالی ایفون دیدی؟؟؟؟ خب معلومه نه ........
کیفیت بازی هاش که رقیب نداره و واقعا می ترکونه.کیفیت پخش موزیکش هم که خودت می دونه خیلی توپ تر از 97 در صد ویندوز هاست.....فقط hd ,x1 میگن بهش رسیدن.
و اینکه بلوتوثش هم میگن در ورژن جدید درست میشه و قراره بازی هایی واسش بیاد که 2 نفره بازی کنی......
و اینکه اصلا به بلوتوث هم نیاز نیست چون با wifi هم بعضی از بازی ها رو دیدم که 2 نفره میشه مثلا من بازی doom رو دیدم که طرف داشت 2 نفره بازی می کرد.
تا حالا تو گوشیت بازی ریختی که 760 مگا بایت باشه ؟؟؟؟؟؟؟تو ایفون در امد که رکورد داره......
باز چی می خوای؟؟؟![]()
Last edited by s-a-l-i-m; 30-05-2009 at 11:05.
یکم وقت بزار ببین ایفون چی کار کرده تا اطلاعاتت هم بالا بره.
در اینکه ایفون گوشی خوبی هست شکی نیست ولی با هزینه ی بیش از 400 تومن می شه بهترین ویندوز موبایل های شرکت htc رو خرید که همشون رو داشته یاشه
من که پرو دارم اصلا راضی نیستم ....دوستمم hd خودش رو 1 هفته ای فروخت...........بدش امد و الان ایفون خریده داره حال می کنه { البته من بهش گفتم ایفون بگیره }
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)