تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: NOKIA N97 VS. SAMSUNG OMNIA HD

راي دهنده
30. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • NOKIA N97

5 16.67%
  • SAMSUNG OMNIA HD

26 86.67%
Multiple Choice Poll.
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: NOKIA N97 يا SAMSUNG OMNIA HD ??

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

در خوب بودن 8910 شکي نيست و يکي از بهتريناست ولي اين دوستمون بهتره اول انتظاراشونو بگن تا دوستان بهتر بتونن راهنمايي کنن.
    من خودم با اين که به کيبرد علاقه دارمو از کيبرد استفاده ي زيادي ميبرم ولي با اين حال به 8910 راي دادم چون گوشي کامل وبي نقصيه.
    البته هنوز در مورد انتخابم که 8910 ميباشد مطمعن نيستم چون هنوز تحقيقاتم در مورد اين دو گوشي به پايان نرسيده.

2. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

در خوب بودن 8910 شکي نيست و يکي از بهتريناست ولي اين دوستمون بهتره اول انتظاراشونو بگن تا دوستان بهتر بتونن راهنمايي کنن.
    من خودم با اين که به کيبرد علاقه دارمو از کيبرد استفاده ي زيادي ميبرم ولي با اين حال به 8910 راي دادم چون گوشي کامل وبي نقصيه.
    البته هنوز در مورد انتخابم که 8910 ميباشد مطمعن نيستم چون هنوز تحقيقاتم در مورد اين دو گوشي به پايان نرسيده.
    حرف شما درسته منم در مورد هر دوتاشون توضیح دادم و گفتم که هر کدوم چه نیاز هایی رو جواب میدن. i8910 بهترین گوشی از نظر مولتی مدیاست و تنها کمبودش فرستنده اف امه. n97 هم جزو بهترین گوشیهای بیزینس و اینترنته

4. 4 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام.
    دوستان خيلي ببخشيد.
    من نظرم عوض شد و الان تقريبن تحقيقاتم به پايان رسيد و من با توجه به انتظارات خودم (که بيشتر موارد مد نظرم ميباشد)ان97 را انتخاب ميکنم.
    البته 8910 را به عنوان يک گوشي خوب قبول دارم ولي با توجه به اينکه 8910 از لحاظ امکانات فرق چنداني با ان97 نداره به نظرم ان97 با وجود تاچ بودن و کيبرد بهتر ميباشد.

6. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    دوستان خيلي ببخشيد.
    من نظرم عوض شد و الان تقريبن تحقيقاتم به پايان رسيد و من با توجه به انتظارات خودم (که بيشتر موارد مد نظرم ميباشد)ان97 را انتخاب ميکنم.
    البته 8910 را به عنوان يک گوشي خوب قبول دارم ولي با توجه به اينکه 8910 از لحاظ امکانات فرق چنداني با ان97 نداره به نظرم ان97 با وجود تاچ بودن و کيبرد بهتر ميباشد.

ممنون میشم یکم از تحقیقاتت اینجا بگی شاید نظر منم عوض شد... به نظر من داشتن کیبورد واقعی بعضی وقتا برتری محسوب نمیشه و حتی یک ضعف حساب میشه ... باید ببینی یک گوشی در چه رده ای قرار داره ...

اگر 8910 میخواست کیبورد داشته باشه باید ضخامت و هزینش بیشتر میشد ...که برای کابر هم گرونتر و هم دست و پا گیزتر میبود ...

همینجوری نمیشه این گوشی هارو با 3.7 اینچ ال سی دی تو جیب گذاشت .. یا تو کت .. چه برسه که بخواد یک کیبورد یوقورم داشته باشه ...

به نظر من سامسونگ تا زمانی که نتونه یک کیبورد باریک مثل کشویی هاش طراحی کنه نباید کیبورد واقعی بزنه ...

البته بگم که از لحاظ امکانات تفاوتشون فقط به دوبین بر نمیگرده و ال سی دی قدرتمندتر به همراه تاچ بهتر .. cpu بالاتر به همراه چیپ ست گرافیکی .. امکانات کوچیکی محسوب نمیشه.. و اینجوری که بوش میاد قیمتشم کمتر از n97 هست !!!
    Last edited by pulp_152; 26-05-2009 at 00:26.

8. 4 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

ممنون میشم یکم از تحقیقاتت اینجا بگی شاید نظر منم عوض شد... به نظر من داشتن کیبورد واقعی بعضی وقتا برتری محسوب نمیشه و حتی یک ضعف حساب میشه ... باید ببینی یک گوشی در چه رده ای قرار داره ...

اگر 8910 میخواست کیبورد داشته باشه باید ضخامت و هزینش بیشتر میشد ...که برای کابر هم گرونتر و هم دست و پا گیزتر میبود ...

همینجوری نمیشه این گوشی هارو با 3.7 اینچ ال سی دی تو جیب گذاشت .. یا تو کت .. چه برسه که بخواد یک کیبورد یوقورم داشته باشه ...

به نظر من سامسونگ تا زمانی که نتونه یک کیبورد باریک مثل کشویی هاش طراحی کنه نباید کیبورد واقعی بزنه ...

البته بگم که از لحاظ امکانات تفاوتشون فقط به دوبین بر نمیگرده و ال سی دی قدرتمندتر به همراه تاچ بهتر .. cpu بالاتر به همراه چیپ ست گرافیکی .. امکانات کوچیکی محسوب نمیشه.. و اینجوری که بوش میاد قیمتشم کمتر از n97 هست !!!
    سلام.
    دوست عزيز انتخاب گوشي تا حد بسيار زيادي به انتظاراتو سليقه ي شخص بستگي داره.

مثلن يه سري از چيزايي که باعث شده من به کيبرد اهميت دهم اينا هستن:
    شما تا به حال با بازي هايي روبه رو شدين که به وسيله کيبرد انجام بشن؟به نظره من اين بازي ها بسيار جذاب هستن.
    ايا شما(منظورم فقط با شما نيست کلي ميگم)با گوشي خود در اينترنت به چت و خاندن ايميل هايتان رفته ايد؟که بعد بخاهيد چت کنيد يا جواب ايميل خود را بدين.در اين جا هم کيبرد استفاده ي بيشتري داره.مثلن من بار ها شده که در مسافرت بودم و ساعت 12 شب که ماشين در حال حرکت بود با گوشيم به اينترنت وصل شدم و به چت با چند تا از دوستام پرداختم.ادم وقتي تو ماشينه به علت لرزش هاي مجود استفاده از کيبرد مجازي براش سخته براي همين کيبرد سخت افزاري استفاده ي بيشتري داره.
    و خيلي چيزاي ديگه که من به اينا اشاره کردم.

در مورد اينکه ميگيد کيبرد باعث بزرگي گوشي ميشه هم من ميگم کسي که کيبرد ميخاد اين چيزا براش مهم نيست همان طوري که کسي هم که ال سي دي بزرگ ميخاد بزرگي گوشي براش مهم نيست.

در مورد کيبرد باريک هم با شماموافقم اگه بشه يه کيبرد باريک طراحي کرد که خيلي عالي ميشه..........

از لحاظ امکاناتم حرفه شما تا حدودي درسته.
    ولي به نظره من دوربين دورسته که ماله 8910 بالاتره و اين يه برتري ميباشد ولي براي من و خيلي ها همين دوربين 5 هم کافيه چون تا دلت بخاد مردم از اين دوربيناي ديجيتال دارن.
    در مورد ال سي دي هم که 8910 برتري داره نسبت به ان79 ولي با توجه به اينکه پيکسلاي مساوي دارن و ان79 هم از ال سي دي کوچکتري برخورداره ميشه اين مورد ان97را تحمل کرد(البته در کل بايد گفت که در اين مورد هم همانند دوربين 8910برتري داره)چون 8910 اولد هم ميباشد.
    در مورد سي پيو درسته که 8910 بالاتر ميباشد ولي فکر نکنم در کار ان چنان تفاوت زيادي داشته باشن اينو من بر اساس تجربه ميگم مثلن پي1 که خودم دارم و سي پيوش 208 مگاهرتز ميباشد از لحاظ سرعت فرق چنداني با ان95 که سي پيوش اگه اشتباه نکنم 361 مگاهرتز ميباشد ندارد.به همين دليل ميگم که سي پيو 400 مگا هرتزي ان97 با سي پيو 600 مگاهرتزي 8910 فرق چنداني ندارن در کار.(اعداد به صورت تقريبي بود)راستي مگه ان97 چيپ گرافيکي نداره؟
    در کل امکانات بالا برتري هستن اما اين برتري ها که در 8910 وجود داره را در ان97 ميشه تحمل کرد.

من با توجه به نياز و سليقه خودم اينا را گفتم البته نياز من تقريبن يک گوشي خوب و کامل را دارا ميشه و بيشتر جوانب را در نظر ميگيرم.

دوست عزيز از توجه شما هم ممنون و اينکه من با توجه به پست هايي که از شما ديدم به حرف هاي شما اعتماد دارم و به صحت حرف هاي شما مطمعنم.ولي هر کسي با يه ديدي به گوشي و هر چيزي نگاه ميکنه.

اينم بگم که من نه طرفدار نوکيا هستم نه سامسونگ بلکه من از گوشي هاي سوني اريکسون خوشم مياد و به همين دليل طرفداريه علکي هم نميکنم.

10. 2 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

حافظه: 20 گيگ
    دوريبن: 5 مگاپيكسل
    زوم : 20x
    صفحه: 3 اينچ
    رم : ميني اس دي

20 GB Internal Memory
    Dedicated Music Keys
    3D stereo Speaker
    5 Mega Pixels camera, Flash, AF
    2.4x Optical zoom
    20x Digital Zoom
    30 fps Video Recording
    3" Screen, 16M Color
    miniSD slot
    400+ Hours Stand By
    4+ Hour Talk Time
    24+ Hour music Play Back (Ear Phone

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

سلام.
    دوست عزيز انتخاب گوشي تا حد بسيار زيادي به انتظاراتو سليقه ي شخص بستگي داره.

مثلن يه سري از چيزايي که باعث شده من به کيبرد اهميت دهم اينا هستن:
    شما تا به حال با بازي هايي روبه رو شدين که به وسيله کيبرد انجام بشن؟به نظره من اين بازي ها بسيار جذاب هستن.
    ايا شما(منظورم فقط با شما نيست کلي ميگم)با گوشي خود در اينترنت به چت و خاندن ايميل هايتان رفته ايد؟که بعد بخاهيد چت کنيد يا جواب ايميل خود را بدين.در اين جا هم کيبرد استفاده ي بيشتري داره.مثلن من بار ها شده که در مسافرت بودم و ساعت 12 شب که ماشين در حال حرکت بود با گوشيم به اينترنت وصل شدم و به چت با چند تا از دوستام پرداختم.ادم وقتي تو ماشينه به علت لرزش هاي مجود استفاده از کيبرد مجازي براش سخته براي همين کيبرد سخت افزاري استفاده ي بيشتري داره.
    و خيلي چيزاي ديگه که من به اينا اشاره کردم.

در مورد اينکه ميگيد کيبرد باعث بزرگي گوشي ميشه هم من ميگم کسي که کيبرد ميخاد اين چيزا براش مهم نيست همان طوري که کسي هم که ال سي دي بزرگ ميخاد بزرگي گوشي براش مهم نيست.

در مورد کيبرد باريک هم با شماموافقم اگه بشه يه کيبرد باريک طراحي کرد که خيلي عالي ميشه..........

از لحاظ امکاناتم حرفه شما تا حدودي درسته.
    ولي به نظره من دوربين دورسته که ماله 8910 بالاتره و اين يه برتري ميباشد ولي براي من و خيلي ها همين دوربين 5 هم کافيه چون تا دلت بخاد مردم از اين دوربيناي ديجيتال دارن.
    در مورد ال سي دي هم که 8910 برتري داره نسبت به ان79 ولي با توجه به اينکه پيکسلاي مساوي دارن و ان79 هم از ال سي دي کوچکتري برخورداره ميشه اين مورد ان97را تحمل کرد(البته در کل بايد گفت که در اين مورد هم همانند دوربين 8910برتري داره)چون 8910 اولد هم ميباشد.
    در مورد سي پيو درسته که 8910 بالاتر ميباشد ولي فکر نکنم در کار ان چنان تفاوت زيادي داشته باشن اينو من بر اساس تجربه ميگم مثلن پي1 که خودم دارم و سي پيوش 208 مگاهرتز ميباشد از لحاظ سرعت فرق چنداني با ان95 که سي پيوش اگه اشتباه نکنم 361 مگاهرتز ميباشد ندارد.به همين دليل ميگم که سي پيو 400 مگا هرتزي ان97 با سي پيو 600 مگاهرتزي 8910 فرق چنداني ندارن در کار.(اعداد به صورت تقريبي بود)راستي مگه ان97 چيپ گرافيکي نداره؟
    در کل امکانات بالا برتري هستن اما اين برتري ها که در 8910 وجود داره را در ان97 ميشه تحمل کرد.

من با توجه به نياز و سليقه خودم اينا را گفتم البته نياز من تقريبن يک گوشي خوب و کامل را دارا ميشه و بيشتر جوانب را در نظر ميگيرم.

دوست عزيز از توجه شما هم ممنون و اينکه من با توجه به پست هايي که از شما ديدم به حرف هاي شما اعتماد دارم و به صحت حرف هاي شما مطمعنم.ولي هر کسي با يه ديدي به گوشي و هر چيزي نگاه ميکنه.

اينم بگم که من نه طرفدار نوکيا هستم نه سامسونگ بلکه من از گوشي هاي سوني اريکسون خوشم مياد و به همين دليل طرفداريه علکي هم نميکنم.

همین بازی که شما میگی i8910 یه چیپست گرافیکی فوق العاده قوی داره که بازیهای سه بعدی با گرافیک بالارو به راحتی اجرا میکنه اونایی که براش بازی میسازن حواسشون هست که این دکمه نداره و مثل پاکت پیسی دکمه مجازی براش میزارن. شما بازیهای آیفونو نگاه کن همه جور بازیی داره بدون نیاز به دکمه.
    شما انقدر رو کیبرد تاکید داری ولی اگه دقت کنی الان آیفون اینهمه فروش کرده کیبردم نداره. الان گوشیهای فول تاچ فروش خیلی بالاتری دارن. آیفون با اینکه کیبردش همه جا لنداسکیپ نمیشه و کوچیکه تایپ باهاش خیلی راحته حالا i8910 با این ال سی دی بزرگو کیبرد لنداسکیپ دیگه هیچ مشکلی تو تایپ کردن نداره.
    در مورد سرعت شما نباید دو تا سیستم عاملو با هم مقایسه کنی. i8910 و n97 هر دوتاشون سیستم عاملشون یکیه پس پردازنده قوی تر سرعت بالاتری داره. بعدشم فقط cpu نیست. i8910 یه iva2 داره که تو پخش و ضبط فیلم خیلی تاثیر داره. یه isp داره که تو پخش و گرفتن عکس خیلی تاثیر داره. همون سی پیوش اگه تو سایتش خونده باشی گفته که 3 برابر قویتر از arm11 هست

13. 4 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بروبچ مریخ جان نگفتن که n97 به i8910 برتری داره و اصلا حرف از برتری نزده، فقط گفتن که n97 نیازهاشون رو بهتر برطرق میکنه به خاطر اینکه کارشون بیشتر بیزنسی هست تا مالتی مدیا. دوربین 5 براشون بسه ولی در عوض کیبرد براشون مهمه. شاید ایشون اصلا با گوشی بازی نکنن (که نیاز به چیپ قوی داشته باشن) و...

15. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cuteetuc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[N97 VS Omnia HD]

Apr.19, 2009,
    If you don’t know which one to get, i would, without a doubt, go with the Omnia HD. The AMOLED screen is the best out there. The OMAP3 processor with a dedicated 3d accelerator means that entertainment and playback will be top notch. Also the 720p 24fps HD recording is the first ever on a mobile phone. The Li-Ion 1500 mAh battery is expected to last for 600 hours on standby compared to 408 hours on the N97. Talk time, the Omnia HD lasts twice as long
    The only feature that might make people go for the N97 is for full QWERTY keyboard. Now if Samsung makes the Omnia HD multi touch like the Iphone ,then the on-screen keyboard would be a winner.

اين هم مطلب برگرفته از future-review كه بدون لحاظ كردن ذائقه و سليقه مصرف كننده برتري را به OMNIA HD داده و نقطه قابل اتكاي N97 رو كيبورد QWERTY دانسته.البته مطلب ديگري كه اشاره كرده كيفيت TOUCH SCREEN در اين دو محصول هستش كه برنده بالقوه رو محصولي دانسته كه خروجي بهتري در قياس با كيفيت بالاي IPHONE داشته باشه.

17. این کاربر از cuteetuc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

بروبچ مریخ جان نگفتن که n97 به i8910 برتری داره و اصلا حرف از برتری نزده، فقط گفتن که n97 نیازهاشون رو بهتر برطرق میکنه به خاطر اینکه کارشون بیشتر بیزنسی هست تا مالتی مدیا. دوربین 5 براشون بسه ولی در عوض کیبرد براشون مهمه. شاید ایشون اصلا با گوشی بازی نکنن (که نیاز به چیپ قوی داشته باشن) و...
    آخه آقای مریخ میگه بازی حتماً به کیبرد نیاز داره منم واسش آیفونو مثال زدم

19. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •