تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: راهنما : Xperia X1 یا Touch Pro2 ؟

داره خودمونی میشه Johnny Grey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنها ایراد تاچ پرو نداشتن دی پد هست که تو برنامه های جاوا کاربرد داره و بدون اون بعضا نمیشه از برنامه هاش استفاده کرد..

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

مقایسه ی خوبی بود ولی بیشتر به نقات قوت دو گوشی پرداختید اقا محمد ... از معایب هر دو هم بیشتر بگید.
    سلام...
    در بین صحبت هام به معایب هم اشاره کردم کم و بیش ولی خب سعی می کنم در اسرع وقت در پستی اختصاصی به بررسی معایب هر دو بپردازم.
    ممنون.

داره خودمونی میشه yamato's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به نظر من این چیزایی که شما ها میگین مربوط به مقایسه ی 2 تا گوشی غیر تاچ هست.فقط دارین میگین صفحه این کوچیکتره این دی پد داره اون نداره.وقتی 2 تا گوشیه تاچ مقایسه میشن یکی از مهمترین اساس مقایسه اینترفیس هست که هیچکس چیزی در موردش نمیگه.

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

به نظره من در این زمینه فرق چندانی ندارن ولی ایکس1 تا حدودی بهتر میباشد چون زمینه های زیادی داره

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

به نظر من این چیزایی که شما ها میگین مربوط به مقایسه ی 2 تا گوشی غیر تاچ هست.فقط دارین میگین صفحه این کوچیکتره این دی پد داره اون نداره.وقتی 2 تا گوشیه تاچ مقایسه میشن یکی از مهمترین اساس مقایسه اینترفیس هست که هیچکس چیزی در موردش نمیگه.
    سلام ...
    با نظر شما موافق نیستم .
    حتی در گوشی های تاچ مواردی رو که گفتم می تونن مهم باشن و هستن .
    در زمینه اینترفیس هم فکر می کنم کمتر کسی باشه که با پنل های X1 و یا TF3D آشنایی نداشته باشه و قابلیت ها هر دو کاملا مشخص هست .
    با این وجود اگه دوستان لازم می دونند میشه توضیحات اینترفیس رو هم اضافه کنم .

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام ...
    همونطور که وعده داده بودم در این پست صرفا به بررسی معایب X1 و Pro2 می پردازم .
    حتما شما هم با این جمله موافق هستید که هیچ چیزی کامل نیست . این موضوع در مورد گوشی های موبایل نیز صدق می کنه و معمولا شاهد این هستیم که هر گوشی معایب خاص خودش رو داره و انتخاب ما سرانجام به گوشی ختم میشه که معایب کمتری داشته باشه و نیازهای ما رو بهتر برطرف کنه.

معایب X1 :

-- علیرغم ظاهر بسیار زیبای X1 معایب ریز و درشتی در طراحی و مواد بکار رفته وجود دارد . ترک خوردگی قاب در بعضی موارد ، فاصله موجود ما بین کیبورد و صفحه و همچنین فاصله قاب پوشاننده ی باتری از موارد قابل ذکر هستند . کمی لقی هم با توجه به نوع طراحی وجود داره که در بعضی گوشی ها نیز افزایش پیدا می کنه . اینکه با کدام مشکل رو به رو شوید بستگی به شانس شما در گوشی خریداری شده داره !

-- عملکرد نسبتا ضعیف صفحه نمایش در نور آفتاب که معمولا در سایر برند ها بجز گوشی های نوکیا دیده میشه نیز وجود داره .

-- نداشتن شتاب سنج با توجه به جا افتادن این قابلیت در گوشی های امروزی . شما می تونید برای چرخیدن صفحه یکی از دکمه های سافت رو به این کار اختصاص بدین .

-- نداشتن خروجی تلویزیون یکی دیگر از معایب هست که البته برای همه افراد کاربرد نداره.

-- کیفیت عکس های گرفته شده قابل قبول هست ولی در زمینه فیلم برداری علیرغم رزیلوشن VGA ، با توجه به ذخیره شدن بصورت فرمت 3gp کیفیت تا حدودی افت می کنه . همچنین باید به این نکته اشاره کرد که دوربین در هنگام عکس برداری به شدت به لرزش حساس هست و عکس های زیادی خراب خواهد شد و شما مجبورید برای عکس برداری بهتر از دکمه مرکزی D-Pad استفاده کنید.

-- پایین بودن کیفیت صدا و داغ شدن بیش از حد باتری رو میشه بعنوان آخرین عیوب برشمرد.

معایب Pro2 :

-- در نگاه اول سایز و وزن گوشی قابل توجه هست و می تونه تا حدودی آزاردهنده باشه . فراموش نکنیم که از صفحه 3.6 اینچ به همراه کیبورد سخت افزاری بهره می بره.

-- نداشتن سوکت 3.5 میلیمتری یکی از معایب مشهود هست .

-- عملکرد دوربین نیز اصلا قابل قبول نیست و در سطح پایینی قرار دارد ، به این مورد نداشتن فلش و دکمه دوربین رو نیز اضافه کنید.

-- به مانند X1 نیز در نور آفتاب عملکرد چندان قابل قبولی نداره .

-- میزان باتری با توجه به اعداد اعلام شده بسیار خوب به نظر میاد ولی باید منتظر ماند و دید در عمل چگونه هست . به نظر من در حد متوسط خواهد بود .

-- همرنگ نبودن قلم با رنگ بدنه گوشی هم می تونه یکی از معایب ریز موجود باشه گرچه شاید چندان به چشم هم نیاد.

در پایان باید اشاره کنم با توجه به ورود تازه Pro2 به بازار باید کمی منتظر موند تا نقاط ضعف و قوتش بیش از پیش مشخص بشه و مطمئنا در روزهای آینده حرف های تازه ای برای گفتن وجود خواهد داشت.

7. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه peter-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    المان

پيش فرض

سلام محمد جان بنده یه چند تا انتقاد از مقایست داشتم 1.برای فاصله کیبرد و پشت صفحه نمایش .نه تنها عیب نیست بلکه مزیت چون من که پرو دارم و کیبرد کاملا کیپ صفحه نمایشه در صورت باز و بسته شدن مکرر باعث ایجاد خط روی دیواره قاب پشت صفحه نمایش میشه
    2.در مورد حساسیت لرزش دست این مشکل در رام r3مگه حل نشده من با یه ایکس وان که رام r3داشت عکس گرفتم حتی دستمم یکم لرزوندم اما چیزی مشاهده نشد
    3.باطری هم شما اولین کسی هستین که میشنوم میگه داغ میشه خیلی!

9. 2 کاربر از peter-se بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ممنونم از نظرتون .
    1 - شاید حق با شما باشه ولی هنگامی که به گوشی نگاه می کنید این فاصله حسی خوبی رو القا نمی کنه ! همچنین در بعضی موارد باعث لقیه بیش از حد نیز شده.
    2- فرصت نشد گوشی خودم رو به جدیدترین فیرم ارتقا بدم ولی از سایر دوستان که پرسیدم تایید کردند که تفاوت چندانی در این زمینه ایجاد نشده .
    3- خیر. این مورد وجود داره و سایر دوستان هم تایید کردند که کمی بیش از حد داغ می کنه . اگه بیشتر از 15 دقیقه با گوشی صحبت کنید احتمالا متوجه میشید . همچنین در استفاده های سنگین و مداوم از جمله مرور وب.

داره خودمونی میشه A.R.B.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من به عنوان کسی که x1 داره از x1 هرچی انتظار داشتم رو گرفتم
    پنل های x1 تمام کارایی هایی که شما از چند موبایل انتظار دارید رو در یک گوشی به شما اراعه میده
    محیط های گرافیکی / سرعت پردازش / و ...
    همچنین آنتن دهی که فکر میکنم مهمترین مسئله توی گوشی باشه
    من پیشنهادم طبق برسی که دوست عزیزم انجام داد
    باز هم x1 هست
    چون با توجه به چیز هایی که گفت میشه گفت
    htc توی: باتری / کیفیت تصویر / برتری دوربین x1 به دلیل فلاش / کار در اینترنت (x1 با کمک قمل خیلی راحت میتونید به قسمتی که میخوای زوم کنید و خیلی راحت در حالت زوم صفحه رو به اینطرف و آن طرف حرکت دهید) و چند مورد دیگه میشه گفت htc مغلوب x1 میشه...

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ضمن تایید صحبت دوستمون موردی رو که باید اضافه کنم کیفیت و بلندی صدا در حین مکالمه هست که تا حالا به شخصه تویه هیچ گوشیه دیگه ای ندیده بودم !!

13. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •