دوست عزيز از شما ممنونم ولي هم از پرو كدر استفاده ميكنم و هم كارت گرافيكم بخاطر اينكه كارتهاي كاناپوس بيشتر از اي تي اي پشتيباني مي كنند و من هم اي تي آي دارم
دوست عزيز از شما ممنونم ولي هم از پرو كدر استفاده ميكنم و هم كارت گرافيكم بخاطر اينكه كارتهاي كاناپوس بيشتر از اي تي اي پشتيباني مي كنند و من هم اي تي آي دارم
با سلام خدمت دوستان بالاخره يه راه حلي پيدا كردم
گاهی فرمت فایل کپچر شده که با پروفایل پروژه همخوانی نداشته باشه تو بازبینی این مشکل رو ایجاد میکنه.
گاهی افکتهایی مثل اسلو موشن باعث این مشکل میشه که در اینصورت باید (پریمیر 6.5) مراحل زیر رو دنبال کنی:
R-click on video --> Video Options --> field options --> fliker removal
رو انتخاب کنی.
گاهی هنگام اکسپورت این اتفاق می افته که ممکنه از انتخاب نادرست فیلد باشه. میری به این آدرس :
File --> Export Timeline --> Movie --> (Export Movie Window) Settings --> (Export Movie Settings Window) Keyframe and Rendering --> Fields: Lower Field First
رو انتخاب میکنی.
امیدوارم این جواب بتونه مشکل کسی رو حل کنه
فکر کنم مشکل شما جابجایی فیلدهای تصویری باشه. مثلاً اگر کلیپها Upper field باشد و شما در نرم افزار از فرمت Lower field استفاده کنید در خروجی کار (نسبت به نوع Upper یا lower ) یکی از سوژه ها (یا کلیپ یا Motion ) لرزش دارد.
اگر سیستم تدوین شما Lower باشد (در Pre miere) روی کلیپ هایی که آماده دارید راست کلیک کرده و گزینه Field option را انتخاب کنیدو از پنجره باز شده فقط دو مورد موجود می باشد که این مشکل را برطرف می کند. اگر اشتباه نکنم بالای این پنجره کوچک گزینه ای به نام "Reverc field... ) یا شبیه به آن وجود دارد که اگر تیک آن را روشن کنید فیلدها معکوس مس شود(Uper به lower ) تبدیل می شود. اگر این گزینه جواب نداد از با لا به پایین روی گزینه دوم( الآن اسمش یادم نیست) که یک دکمه رادیویی هست کلیک کن. بعد از انجام این فرآیند نیاز به رندر هست.
- - - - - - - - - - - - - - -
یک را دیگه اینکه در ابتدای شروع پروژه بسته به کلیپ ها یی که داری پروژه را در حالت Upper یا Lower تنظیم کن.
پیروز باشی
سلام به همه شما وقتی اون کلیپ رو وارد پریمیر میکنی ببین چند فریم به ثانیه است اگر از پروژه تو بیشتر یا کمتر بود
روی کلیپ راست کلیک کن interpret footage رو انتخاب کن اگه پروژ ات 25مثلا فریم بود عدد 25 اگر 29 بود عدد 29 رو وارد کن احتمالا درست بشه
بايد بري تو تنظيمات پريمير و گزينه stiil image را تيك دا ر كني تا مشكلت حل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)