نه شاهين جان لينك درست هست اما اين سايتش يه فلش هاي سنگين داره كه باعث ميشه خيلي موقع ها در هنگ به سر ببره
من سرعت اين سرور چون پايين هست در راپيد آپلود كردم كه سرعت خوبي داشته باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه شاهين جان لينك درست هست اما اين سايتش يه فلش هاي سنگين داره كه باعث ميشه خيلي موقع ها در هنگ به سر ببره
من سرعت اين سرور چون پايين هست در راپيد آپلود كردم كه سرعت خوبي داشته باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون مافيا جان ... متاسفانه من با رپيد مشكل دارم تنها سايتي كه توش راحت و خوب مي تونم آپ كنم همين megaupload هستش
با سلام خدمت شما. بابا دست گلت درد نکنه.من که حرفی برای گفتن ندارم.فقط بگم فوق العاده است.بازم ممنون و متشکر.ممنون و متشکرممنون و متشکرممنون و متشکرممنون و متشکرممنون و متشکرممنون و متشکرممنون و متشکرممنون و متشکرممنون و متشکرممنون و متشکرممنون و متشکرممنون و متشکرممنون و متشکرممنون و متشکر.
بابا من عضو جدید نیستم الان یکسال ونیمه من عضوم.به من میگن عضو جدید.؟!!!!!!!!!!!!!
با تشکر
سلام
اميد جان،درسته كه اينجا جاش نيست ولي
1.تاريخ كه 10 ما رو نشون ميده!
2.القاب بر اساس تعداد پستها تعيين شده و ربطي به زمان عضو شدن نداره!
من هر كاري كردم نتونستم دانلودش كنم/ ميشه يه توضيح مختصر در اين باره بديد؟
سلام
دارم دانلودش مي كنم فعلا كه 3% رفته تا ببينيم چي پيش مي ياد .. ظاهرا برنانه ي خوبي بايد باشه
از شما سيلور عزيز كمال تشكر را دارم ....
به اميد حق
لينك رو الان من چك كردم،درسته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اينكه روي لينك كليك كردي در بالاي سمت راست صفحه جديد ميبيني كه يك شمارش معكوس هست!بايد صبر كني تا اون تموم بشه!اگر صفحه اي روي اون باز بود دكمه ضربدر رو زن تا بسه بشه!اين هم هست ولي نميدونم كار ميكنه يا نه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)