یه سوال دیگه:
فرقش با hwnd چیه!؟..
یه سوال دیگه:
فرقش با hwnd چیه!؟..
hwnd نوعی هست که متغیر هندل باید با این نوع تعریف بشه ، فکر میکنم دیگه !
جان من خودت فهمیدی که چی گفتی!؟..hwnd نوعی هست که متغیر هندل باید با این نوع تعریف بشه ، فکر میکنم دیگه !
HWND در Help دلفی به شکل زیر تعریف شده است.
و در فایل WinDef.h به صورت زیر تعریف شده است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس HWND نوعی هندل است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یک مثال:
این مثال یک گزینه به نام "Tachar - Perspolis" بهSystem Menu فرم شما اضافه می کند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این مثال میتوانی به جای THandle از HWND استفاده کنی.
موفق باشید.
من که از مال شما سر در نیاوردم!!!!
کحاش رو متوجه نشدی.
بگو شاید بتونم کمکت کنم.
از اول تا آخر...کحاش رو متوجه نشدی.
بگو شاید بتونم کمکت کنم.
این یگه چیه!؟..
procedure TForm1.wmSysCommand;
begin
if Message.wParam = ID_ABOUT then
begin
ShowMessage('Apadana Place');
end;
اول برو از این لینک این عکس رو دانلود کن
اون قسمت که دورش یک مستطیل قرمز کشیدم را با کد زیر اضافه کردیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اون قسمتی که شما گفتی به این شکل عمل میکنه که وقتی شما System Menu را باز میکنید و روی Tachar - Perspolis یا همون مستطیل قرمز رنگ کلیک میکنید یک پیام با متن Apadana Place نمایش داده میشود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در حقیقت قسمت اول نحوه بکار بردن Handle یا HWND را آموزش میدهد.
موفق باشید.
Last edited by shahrokhkian; 23-05-2009 at 17:01.
خوب ببین ، ما برای اعلان متغیر یه یک اسم و یک نوع داده احتیاج داریم مثال :جان من خودت فهمیدی که چی گفتی!؟..
حالا وقتی تو برنامه احتیاج یه متغیری داریم که هندل یک پنجره یا شی را ذخیره کنه ( همانطور که گفته شد ، هندل به شماره ای است که ویندوز به اشیاء می دهد می گویند) یک نام براش تعریف می کنیم و نوع داده اش رو HWND می گذاریم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا فهمیدید ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همینه دیگه!!!حالا فهمیدید ؟
میگم نمیفهمیمی واسه اینه!!!
منظورم اینه که چه فرقی با thandle داره!!!
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)