تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: گفتگو درباره آثار موسیقی دستگاهی/کلاسیک ایرانی( یاد ایام - محمد رضا شجریان)

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

خب مثل اینکه اثر انتخاب شد.

اثر با پیش درامد زیبایی شروع میشه. اگه با آرامش و حوصله گوش بدهیم زیبایی خاصی را در آن میبینیم.
    یادمون باشه که اگه پیش درآمدها را به درستی گوش بکنیم از شنیدن آواز لذت بیشتری می بریم. چرا که قسمت زیادی از حس خواننده در اجرا در اثر شنیدن پیش درآمد و چهار مصراب بعد آن شکل میگیره.
    ما عادت داریم که اول بریم شراغ تصنیف و اگه حوصله ای شد بعدا آواز. اما یه پیش درامد خوب میتونه حس خیلی خوبی به آدم بده.
    و به نظر من پیش درآمد شور ساخته پیرنیاکان واقعا زیبا و سنگین اجرا شده تا نظر دوستان چه باشه.

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

این اثردر زمانی که منتشر شد خیلی زود بین مردم شهرت پیدا کرد و بیشتر کسانی که موسیقی ایرانی رو گوش نمیدند حداقل تصنیف های این کار رو گوش دادندو هنوز هم خاطره اون در ذهنشون هست به نظر من از جمله کارهای ماندگار این گروه 4 نفره هست با اینکه آثار زیادی از زمان شروع همکاری این گروه منتشر شد اما به نظر من هیچکدام به محبوبیت یادایام نرسید هرچند هر کدوم زیبایی و ویژگی خاص خودشون رو دارند
    چیزی که همیشه برای من هیجان انگیز بود صدای زیبای تاری هست که داریوش پیرنیاکان با آن مینوازد سازی با صدای زیر و پر که کاملا با حال و هوای اثر هماهنگ هستش

3. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

این اثردر زمانی که منتشر شد خیلی زود بین مردم شهرت پیدا کرد و بیشتر کسانی که موسیقی ایرانی رو گوش نمیدند حداقل تصنیف های این کار رو گوش دادندو هنوز هم خاطره اون در ذهنشون هست به نظر من از جمله کارهای ماندگار این گروه 4 نفره هست با اینکه آثار زیادی از زمان شروع همکاری این گروه منتشر شد اما به نظر من هیچکدام به محبوبیت یادایام نرسید هرچند هر کدوم زیبایی و ویژگی خاص خودشون رو دارند
    چیزی که همیشه برای من هیجان انگیز بود صدای زیبای تاری هست که داریوش پیرنیاکان با آن مینوازد سازی با صدای زیر و پر که کاملا با حال و هوای اثر هماهنگ هستش
    من زمانی که این اثر اومد خب سن زیادی نداشتم اما ا همون اول به تصنیفها علاقمند شدم.
    تصنیفها تا حدودی به سبک خراسانی هستند.

اما نباید از تصنیف زیبا و سنگین "سلسله موی دوست" غافل شد.

طبیعیه که اول تصنیفها آدمو به خود جذب میکنند چرا که ریتمیک هستند و زمان کوتاهتری نسبت به آواز ها دارند.
    اما آیا میدونید که اثر آوازی طرف اول قبلا توسط استاد طاهر زاده اجرا شده بوده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

اما آیا میدونید که اثر آوازی طرف اول قبلا توسط استاد طاهر زاده اجرا شده بوده؟
    نه من اینو تا حالا نشنیده بودم البته خیلی از اجراهای استاد شجریان به آثار قدما شباهت داره که این رو خود من چندین بار متوجه شدم و بعضی مواقع جا خوردم اما این اثر رو نشنیدم
    بیشتر خواننده ها و شاید بشه گفت تمامی اونها در یک دوره ای تقلید در کاشون بوده که کاملا طبیعی چون باید با خودشون و حسشون یکی میشدند و اندوخته هاشون رو در درونشون تثبیت میکردند تا بتونند شیوه مستقلی از خودشون ارائه بدند در بعضی از کارهای شجریان تقلید از بنان و استاد تاج اصفهانی واضحه اما بعدها این تقلیدها کمتر و کمتر شدند
    گاهی اوقان اجرای یک اثر اینقدر زیبا و با شکوهه که وقتی توی همون مایه اثر دیگه ای اجرا بشه خواه ناخواه تحت تاثیر اون قرار میگیره

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

اما نباید از تصنیف زیبا و سنگین "سلسله موی دوست" غافل شد.
    درسته واقعا زیباست من کلا تمام ساخته های استاد پیرنیاکان رو دوست دارم شاید ساخته های بزرگ و خیلی مطرحی نباشند البته نه اینکه از ارزشش کم بشه اما کاملا در چهارچوب موسیقی دستگاهی هستند و کلا باهاشون ارتباط خوب و راحتی میشه برقرار کرد و سلسله موی دوست یکی از بهترین هاشون هست

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

نه من اینو تا حالا نشنیده بودم البته خیلی از اجراهای استاد شجریان به آثار قدما شباهت داره که این رو خود من چندین بار متوجه شدم و بعضی مواقع جا خوردم اما این اثر رو نشنیدم
    بیشتر خواننده ها و شاید بشه گفت تمامی اونها در یک دوره ای تقلید در کاشون بوده که کاملا طبیعی چون باید با خودشون و حسشون یکی میشدند و اندوخته هاشون رو در درونشون تثبیت میکردند تا بتونند شیوه مستقلی از خودشون ارائه بدند در بعضی از کارهای شجریان تقلید از بنان و استاد تاج اصفهانی واضحه اما بعدها این تقلیدها کمتر و کمتر شدند
    گاهی اوقان اجرای یک اثر اینقدر زیبا و با شکوهه که وقتی توی همون مایه اثر دیگه ای اجرا بشه خواه ناخواه تحت تاثیر اون قرار میگیره
    خب اینو یه بار مرحو م بسطامی سر کلاس آوازش به یکی از دوستانم گفته بود.
    البته چه کار خوبی کردند استاد که این آواز را زنده کرده اند.
    کلا تکرار کار قدما به چند وجه میتونه درست باشه:
    یکی اینکه آن کار در حال فراموش شدن باشه و دیگه اینکه بشه اون کار را با کیفیتی بالا اجرا کرد.
    استاد شجریان این کار را به خوبی انجام داده اند.
    در کل این اثر مثل خیلی دیگر از آثار استاد و همراهانشون یک کار باارزش و ماندنیست.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

sise جان اگر صلاح دونستی یه تغییری در تاپیک بده که مشارکت دوستان دیگه هم زیاد بشه

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

sise جان اگر صلاح دونستی یه تغییری در تاپیک بده که مشارکت دوستان دیگه هم زیاد بشه
    خب من دوستان را ندیدم که صحبتی در مورد اثر بکنند و یا نظر بدهند درباره اثر مورد علاقه که مورد بحث قرار بگیره.

من منتظر دیگر دوستان هستم.

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

سلام
    من نفهمیدم راجع به چی میخواین بحث کنید.... استاد شجریان؟ البوم یاد ایام؟ کلاس آواز؟..... کدومش؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

سلام
    من نفهمیدم راجع به چی میخواین بحث کنید.... استاد شجریان؟ البوم یاد ایام؟ کلاس آواز؟..... کدومش؟
    صحبت اصلی درباره اثر"یاد ایام" هست. حالا میشه اون مواردی که گفتی هم در رابطه با این اثر درباره اش صحبت بشه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •